torsdag, oktober 15, 2009

Åsa Waldau - Kristi Brud - en kuf



Klicka på rubriken och läs de senaste nyheterna om cirkus Åsa.

Först skrev Helge Fossmo en förklarande artikel på Newsmill.
Den följdes upp av en förvirrad dito av Åsa Waldau.
Uppdatering 16/10 Ruben Agnarsson om mediernas kelgris.
Uppdatering 18/10 Roland Sennerstam om Åsa Waldaus exklusivitet
Uppdatering 20/10 Eva Lundgren avslöjar detaljerna som åklagare och advokater struntade i.

Jag har följt knutbycirkusens utveckling från dag tre efter mordet på Alexandra Fossmo. Otaliga predikningar och träningsskolelektioner har strömmat ut i rummet från mina högtalare och gemensamt för allt ljud från knutbysekten är att det åstadkoms med exalterat engagerade röster samt att innehållet är fullständigt meningslöst pladder.

Allt i bloggen om dessa dårfinkar finns samlat här

Det normala för en pastor är att h*n har en viss teologisk skolning, men mupparna i knutbysekten verkar knappt ha någon skolning alls och det ynka lilla de har, kommer från Livets Ord.

Nu ska i alla fall Kristi Brud/Åsa Waldau enligt henne själv och enligt församlingsstyrelsen, hoppat av som pastor, vilket sannolikt i praktiken inte innebär någon praktisk skillnad mot tidigare förutom att hon inte kommer att få någon lön.

I stället kommer hon att fakturera föreläsningsarvoden från sin firma och den stackars bänkutfyllnaden kanske får utöka sitt tionde till någon sorts trettonde.

Redigering 27/10: Tretttonde blev heltokigt. Jag tänkte i procent, men de gammelkristna och tokkristna tänker naturligtvis i bråk. Räkna med bråk så blir det kanske sjundedel i stället. Tack WR!

Det är begripligt att sensationsmedierna hakar på den exhibitionistiska kufens utspel eftersom hon är en extrem personlighet utan ens ett uns av självrannsakan.

Från vanligtvis välunderrättad källa, har det antytts att några av de känsligaste pastorsmupparna inte är odelat förtjusta efter det senaste smått exotiska gästspelet i queerkretsarna och kanske dras mattan snart undan under fötterna på "Herrens ögonsten" som det stod i Tirsaprofetian.

Till en början betraktades knutbysekten som ett hot mot frikyrkornas trovärdighet, men tack vare den accelererande fnattigheten på gränstakullen, har det blivit tydligt att sektteologin är något som inte ens hör hemma i kristendomen eftersom det är en unik form av kult med fyrenighetssymbolik.

Åsas litania

En sektspaning
Dagens ståndpunkt
Newsmill

Uppdatering 16/10
I går kväll uppträdde två kufar i TV8. Den ständigt svettige Aschberg intervjuade en stirrig Waldau.

Uppdatering 17/10
Detta är inte första gången som Åsa trasslar in sig. I efterdebatt fick hon en fråga om polisförundersökningen och förnekade då det hon tidigare hade skrivit under på. Den där förvirrade människans ryggmärgsreflex får henne att säga "Det är lögn", varje gång som hon får en jobbig fråga.

Inga kommentarer: