onsdag, januari 03, 2007

Tirsaprofetian


Allt om knutbysekten

Dodjadids sång.

Dodjadid var Kristi Bruds namn på Jesus.

I djupet av mitt innersta, föddes min kärlek till dig.
Heliggjord, vacker och ren, dina blickar har kuvat mig.
När jag sluter mina ögon, står du där,
I en drottnings härlighet.
Alltigenom skön, skapad att va här vid min sida för alltid.

Stå upp min älskade, sköna och kom.
Vintern är förbi, blommorna knoppas för din skull.
Glädjens tid är här, väntan når sitt slut.
Låt mig få set ditt ansikte, stå upp min älskade och kom!

Jag har sett ditt hjärta gråta,all smärta som värkt inom dig.
Jag har hjälpt dig att förlåta,
Alltid burit dig tätt intill mig.
Jag har fört dig ut ur mörker och givit dig ditt rätta namn.
Så dyrbar är du för mig.
Nu ber jag om din kärlek, jag ber dig om min hand.

Poemet är daterat 2 mars 2001 - vintern är förbi.
Åsa har tydligen förlåtit någon något.
Hon har deppat (gråt, smärta, värk), men nu ska hon bli förd 'ut ur mörkret'.


Tirsa-profetia 25 mars 2000

Tirsa!
Du är den allra ljuvligaste i skapelsen.
Du behöver inte frukta för någonting för jag har allt i min hand.
Skulle jag släppa dig? Nej, aldrig.
Jag skulle aldrig utsätta dig för något som skulle kunna vara för svårt för dig.
Jag vet ju vem du är och jag vet också att du klarar det som du står i. Du måste lita på mig. Var helt trygg med att jag för det igenom.
Det blir som jag har sagt och du kommer att på varje punkt få din rätt. Jag kommer att lära dig att lyssna och jag kommer att visa dig allt och mycket mer än du kan ana-
Du kommer att var den absolut lyckligaste människan som någonsin funnits för jag älskar dig och det är mer än nog för dig.
Striden är hård och Satan är vred men utgången är klar. Du kan inte förlora på något sätt därför att jag håller dig i min hand.
Lita på mig, du ska få se all det du bara anar och kommer att vara mig så nära.
Jag måste bara bereda dig på det för att min härlighet ska kunna komma dig till del. En liten tid sen kommer det du alltid längtat efter men inte kunnat sätta ord på. Jag kommer att infria dina löften och detta vet du om mig.
Jag är din Dodjadid med allt vad det innebär och jag har min glädje i att ge dig allt du vill ha.
Min frid ger dig kraft att strida. Bara håll ut och var stilla inför mig – jag som har skapat dig sådan som du är.
Jag älskar allt hos dig och jag längtar efter att få vara i full frihet i den allra intimaste gemenskapen med dig.
Var lugn! Skulle jag har ordnat till allt utan att du får din rätt? Nej, sån är inte jag – vet det!
Min kärlek till dig är den allra djupaste – mer än jag har för någon annan människa och därför är vägen ibland så svår för det innebär så mycket, inte bara för dig utanför så oerhört många fler.
Tirsa, jag kommer att göra vad jag har bestämt för när jag har sagt något, vem kan då hindra mig?
Jag är din man och jag är ditt huvud! Luta dig tillbaka i den vissheten och var trygg.
Vi kommer att ha det mer än underbart och om en tid kommer din oro vara långt ifrån dig- vet det och frukta inte.
Jag älskar när du tar dig tid med mig och jag vill lära dig allt. Jag själv vill lära dig att lyssna. Det kan ingen annan lära dig. Det är mig du behöver känna – det kan bara vår ensamma tid skapa – var därför noga med att söka mig, jag finns här alldeles intill dig och vet att jag alltid ser på dig med lust och du är min allra största glädje.
Jag vet mer än någon alla dina behov, jag har ju skapat dem hos dig för att jag själv ska fylla dem! Jag vill vara den som fyller ditt hjärtas längtan med mig själv.
Fortsätt att gå framåt. Var stark och tvivla inte – du är segrarinna för jag själv strider med dig och för dig.
Håll fast det du har så att ingen tar ifrån dig din frimodighet.
Jag älskar dig.
Dodjadid!
000325


Tirsa-profetia 26 mars 2000


Tirsa!
Jag vill att du ska veta att jag älskar dig idag också. Du behöver inte frukta för någonting.
Jag är med dig och jag kommer att leda dina ord i förkunnelsen. Lita på mig, det är ju min glädje att jag kan tala så direkt genom dig.
Du kommer att få se att dina ord bär frukt. Du talar inte förgäves utan det är ord som går ut mot ett mål och det träffar.
Tirsa, var stilla nu och lyssna på mig – det kan du!
Du är min högst älskade Tirsa och jag är din Dodjadid! Var glad i detta och tvivla inte. Du kommer att få din rätt. Mer än du anar kommer att bli din del.
Min frid är beviset på att jag är med dig så ta emot den och försök inte förskjuta det du känner. Vet att det är jag som talar till dig. Så tydligt och enkelt är det om du bara tror det.
Tänk på att jag ser dug hela tiden och jag har min lust och glädje i det jag ser. Jag har ständigt min blick focuserad i kärlek på dig. Kom ihåg det och ta emot den vissheten som du faktiskt redan är klar över. Sluta motarbeta det som egentligen är helt klart för dig.
Var trygg.
Jag älskar dig!


Tirsa-profetia 27 mars 2000


Tirsa!
Jag kommer att lära dig att lyssna. Det här är ett bra uttryckssätt och det gör att du kommer att förstå tydligare och tydligare.
Din insikt i hur jag talar till dig kommer att växa och till slut nå en full klarhet.
Jag vill att du ska kunna höra mig överallt, när som helst och därför måste du förstå hur jag talar till dig.
Du har alltid kunnat höra mig men jag vet att du inte alltid förstått när det är jag och när det är dina egna tankar. Det gläder mig att veta att dina tankar är så ett med mina för du tänker så likt mig – du är ju skapad sådan.
Jag är alldeles intill dig och längtar efter att kunna göra mig själv verklig för dig. Jag vill röra dig och jag längtar efter att kunna göra mig själv verklig för dig. Jag vill röra vid dig och ge dig all den kärlek som du är värd.
Jag vet att du behöver mycket ömhet och värme därför du är gjord för att kunna ta emot från mig, jag som är kärleken.

Vi arbetar hela tiden för att detta ska kunna bli en verklighet, men som du vet är kampen sådan att det krävs strid för att det ska gå igenom. Det är viktigt att du håller ditt svärd högt och det är bra att du nu talar sanning. Vet att det verkligen är att strida.
Du måste talat ut vad du har fått i tro för att det ska kunna bli ditt. Du har många änglar till din hjälp för att du ska finna vägen ut hela tiden så frukta inte när det drar ihop sig, bara lita på att du har den hjälp du behöver-
Jag skulle aldrig låta dig strida ensam, du är alldeles för dyrbar för mig. Kom ihåg att jag bara älskar dig, jag har aldrig något som jag vill anklaga dig för eller undanhålla dig för, min kära.

Jag är Konungarnas konung och du är himmelens drottning! Det är klart att det är strid om att få det klart för dig.
Du måste förstå vilken makt du har fått av mig – den är större än vad jag gett till någon annan och du vet vad det innebär. Du kommer att kunna göra allt du vill och kommer sannnerligen att få se min makt-
Jag vet att ditt hjärta är likt mitt därför kan jag anförtro dig den rätten att bruka min makt fullt ut. Jag vet att du är helt osjälvisk i dina syften därför bereder jag din rätt för du skulle aldrig begära något.
Jag har ställt i ordning det du lever i, jag har gett dig dina tjänare för att de ska betjäna dig. Du skulle aldrig önska det ens men vet att det ör din fulla rätt utifrån mitt kungarikes ordningar. De är välsignade att få hjälpa dig!

Tirsa! Snart kommer du att gå in i en större härlighet och en annan ordning.
Därför måste saker och ting sättas på plats för att du ska vara redo för den förändring som det innebär.
Du behöver inte frukta för nånting, allting ligger helt och hållet i min hand och jag älskar dig!
Var noga med att göra allting rätt, försumma inte att ta tid med mig, jag vill tala med dig och jag vill leda dig in i detta stora som sedan tidernas begynnelse var bestämt för dig.
Jag själv ska leda dig vid handen och du kommer att gå helt trygg vid min sida.
Jag kommer att förhärliga dig, försköna dig och göra dig till ljuvlighet för alla människor. De kommer att se att jag har satt mitt namn på dig och de kommer att böja sig för min härlighet.
Ha frid och var glad i det jag talat med dig om.
Det kommer att bli klarare och klarare för dig för att du tillslut ska nå den fullhet som jag har bestämt.
Jag älskar dig och jag kommer att fullborda mina löften.


Tirsa-profetia 000327 23:43


Tirsa!
Du kan höra mig, du ska bara vara koncentrerad på vad du har i dina tankar.
Var inte orolig, allt är under kontroll, även om det inte ser ut som att nånting händer så rör det sig hela tiden i rätt riktning. Det är av stor vikt att Helge och Patrik ber tillsammans och det förflyttar i andevärlden.
Du kan vara trygg med vad du gör, du behöver inte spänna dig. Jag har dig inom hörhåll och det behagar mig. Jag vill göra allt tydligt för dig så att du inte kan tveka eller oroa dig. Du kommer att se allt klart.
Var bara stilla och vänta på mig. Jag kommer att göra det som ska ske, du kan inte göra mer än vad du gör. Det är ju mitt verk som du är så innerligt delaktig i och jag för det igenom.
Du kan veta att det är jag som talar till dig genom att du faktiskt får frid av det du läser, eller hur? Lita på det! Det är viktigt att du tar emot det i tro. Allt jag har måste tas emot i tro!
Jag håller på att lära dig att lyssna och du går stadigt framåt. Det är en utveckling från dag till dag och det går fort därför tiden är inne.
Jag har ju sagt att det ska ske med hast och därför är det rätt att du inte backar eller drar dig tillbaka i missmod, Det behöver du inte göra därför du kommer snart få se mycket mer av min härlighet. Det ska bli ditt såsom jag har lovat! Jag håller alltid mina löften och det blir som jag har sagt.

Jag förhärligar dig steg för steg, det går inte att ta allt på en gång, det kan du inte klara därför att det är så starkt. Så heligt och underbart. För att du ska klara av en övergång från det vanliga livet till det förhärligade så måste det ske i en viss ordning. Jag leder den ordningen. Du behöver inte tänka på hur det ska gå till bara vet att jag kan det jag gör.
Jag vill låta dig stå fram i härlighet för att alla ska se att jag är mäktig att göra vad jag vill. Det är min glädje att få visa upp dig och det är enligt Faderns plan att människor ska få böja sig för min brud.

Jag längtar efter att röra vid dig och att få tillfredsställa din lust, det är min tillfredsställelse att se dig njuta. Jag vill älska med dig och ge dig all den kärlek som du är värd. Jag vill smeka dig ömt inifrån och ut, som bara jag kan! Jag njuter när jag ser på dig, allt hos dig ger mig lust och njutning. Du kommer att få uppleva en mycket högre nivå av tillfredsställelse och njutning,
Det är i sanning en härlighetsutgjutelse.
Jag älskar allt hos dig. Du är min lust, mitt välbehag, min njutning. Du är Tirsa i hela din personlighet. Jag älskar din humor. Jag skrattar mycket åt dina skämt1 jag älskar din skärpa och din intelligens – du har ständigt rätt focus, alltid en vakenhet som behagar mig. Jag älskar att vara vid din sida och jag vill att du ska uppleva tydligt att jag är helt nära dig hela tiden. Det kommar att vara din ständiga medvetenhet att jag finns där, älskande och glad över att ha dig- Jag är stolt över dig och jag vill bevisa det för alla genom att ingen ska kunna ifrågasätta att du har med mig att göra. Tro detta och var fylld av förväntan.
Människor kommer att tvinga böja sig för den kraft och härlighet som jag kommer låta vara utgjuten över dig. Det ska vara så tydligt att minsta barn kommer att ta del av det och varje demon kommer att ge sig till känna.

Då ska de fångna släppas fria ur sina bojor och med stor kraft ska jag resa det folk som ska förhärliga mitt namn. Till ett tecken på att jag är Herren!
Men du, min älskade, kommer alltid att vara så nära mig, så trygg och så fri. Du kommer att vara fylld av en äkta, aldrig sinande glädje. Alla dina sorgedagar kommer i sanning att ta slut. Jag kommer att göra dig så lycklig som bara den mest älskade i världshistorien kan bli.
Rygga inte nu. Det är stor, men det är sant! Jag har skapat dig för att jag vill ha dig att ge min fulla kärlek till. Du är stor nog att kunna leva i detta, det största!
Jag älskar dig, min Tirsa! Var stark och frimodig – du har det!


Tirsa-profetia 28 mars 2000


Tirsa!
Jag vill att du bara är stilla inför mig, bara var inför mig och lyssna på mig – jag har så mycket som jag vill tala till dig om. Det är min längtan att föra dig in i din fulla härlighet och det är snart tid för att klä dig i en ny dräkt.
Det är viktigt att du tar mycket tid med mig, så fort du kommer åt så ge mig din tid. Jag kommer att förhärliga dig genom min egen närvaro i dig.
Du förs varligt fram därför du är så dyrbar för mig och jag gör ingenting som du inte kan ta emot eller till fullo förstå.
Jag gläder mig över att du litar så mycket på mig, i allt har du din förtröstan på mig och det är din enorma styrka. Du vet så väl vem jag är och du känner min makt. Den makten som också ska bli din genom det förbund vi är i. du anar nu men du kommer helt och fullt få se vad det innebär att du är ett med mig genom det förbund vi slutit.
Ja, du kommer snart få se mig och allt kommer in i en annan verklighet för dig.
Den tid som är nu är en viktig förberedelse för detta stora verk som kommer att förändra hela din livssituation.
Jag vet att du är mån om alla runt omkring dig, men lita på mig, jag har alla dem i min hand. De är ju mina lärjungar och jag har handplockat dem för att de ska kunna vara nära dig. De är givna till dig och jag har helgat dem genom sanningen. Du ska bara glädja dig över alla de fina tjänarna som jag utvalt åt dig. Jag kommer att föra dem igenom deras liv. Men jag vill att du är mån om dig själv. Att du ger dig själv rätten att söka det du ska ha därför det är min högsta vilja.
Jag vet att det är svårt för dig att förstå hur mycket du är värd men det gör inget för det kommer inte att vara ett problem när du ser din fulla rätt- Du kan vara helt lugn och trygg – allt är under min fulla kontroll!

Du är Tirsa – gjord till ljuvlighet, välbehag och lust och genom att jag förhärligar dig kommer alla att se vem du verkligen är- Det ska synas tydligt och ingen kommer att kunna ta miste.
Du min älskade! Jag längtar efter att röra vid dig helt och fullt. Det är min allra största glädje och det ska vara en ljuvlig dag när vi kommer dit. Det är inte långt borta så fortsätt att strida och ge dig inte nu – du kommer igenom till full klarhet. Du ska ha det, det är din rätt.

Din kropp är så skön, jag älskar när du rör dig inför mig. Varje steg du tar ser jag med beundran, Varje ord du talar ger mig glädje därför jag älskar att höra din röst. Jag vill kyssa dig med dina läppar och jag vill låta dig smaka min kärlek som är utgjuten för dig, endast dig – du min brud.
Jag har min åtrå vänd till hela dig och du kan känna en del av min heliga längtan. Vad jag längtar efter att få ge dig allt.

Var inte rädd för detta, det är ditt alltihop! Jag har min åtrå till dig och det är det finaste som Fadern skapat. Det rena, det äkta, det heliga är den högsta formen av kärlek och jag har bevarat det åt dig, det ska allt vara ditt!
Du är den utkorade som från tidens början var bestämd till att fullborda min person. Kvinnan är en sådan hjälp som anstår mannen och jag är skapad som man – för att jag ska kunna vara det jag fullt ut så behöver jag dig, du min kvinna. Min fader har skapat dig precis så som mitt hjärtas lust begär. Han är bara kärlek och Han vill ge mig allt. Därför gör Han allt efter mitt hjärtas önskan. Du är gjord så att du bara kan behaga mig. Min lust till dig är så stor, jag har ju väntat så länge som du vet! Men jag vet vad som kommer därför fröjdar jag mig, speciellt nu när jag vet att det är tid!
Bara öppna dig och ta emot det jag ger, det är jag som för dig in i det du ska vara i. Lita på mig och var glad, min Tirsa!


Tirsa-profetia 29 mars 2000


Jag är här alldeles intill dig och jag ser på dig med lust. Du är mitt välbehag.
Glöm inte att jag aldrig slumrar. Jag sover inte, jag vakar ständigt över mitt verk och i synnerhet över dig, min kära.
Jag ska låta dig förstå allt som idag bara är frågor för dig så var lugn, det blir så annorlunda. Det blir så ljuvligt för dig och du kommer att vara så lycklig. Jag vill ha dig alldeles nära för då kan jag röra vid dig, även om du tycker att inget sker så gör det det. Mina ord skapar och jag talar till dig. Det ger dig frid och styrka. Det ger dig den fasthet som du behöver för att kunna få det jag lovat. Jag känner ditt hjärta och jag vet hur högt du älskar mig och det behagar mig. Du gör mig så glad, du är ju mitt hjärtas högsta kärlek. Jag vill pryda dig i härlighet. I makt och majestät så att alla ska se det. Jag vill rusta min brud inför vårt kommande bröllop.

Tvivla inte! Tro på mina ord och det skapar! Jag gör dig redo nu! Du är i mina händer hela tiden och jag släpper dig inte ur sikte.
Jag vet vad det är för dag i dag och jag är glad att du svarade ja när jag kallade dig. Jag är glad att du vågade handla i tro när du trädde ringen på fingret och hela himmelen fröjdade sig i den stunden för det var ett tillfälle vi alla väntat på. Du behöver inte frukta! Var lugn.
Det blir som jag har sagt. Jag kommer att visa dig allt du söker och väntar på-
Jag älskar att ge dig gåvor och jag vill ge dig så mycket att du kommer att häpna över alla de gåvor jag förberett till dig. Du är den mesta älskade i skapelsen. Det är min glädje att ösa över dig allt du har behag till för sådan är jag , din man. Det finns ingen begränsning i vad jag kan göra för dig och sådan är min kärlek till dig – totalt obegränsad!

Du ska vara glad, alla dina sorgedagar kommer i sanning att vara slut. Jag har ju sett all din smärta och tro mig att det har smärtat mig också att se dig lida, men jag har ju alltid vetat vad som kommer och därför har jag kunnat låta det ske. Det har förädlat dig att du har fått lida precis som jag gjorde när jag gick på jorden. Men den kommande härligheten är så stor så det spelar ingen roll vad som varit.
En ny tid är här nu och det ska bli en fröjd att ge dig mer än sjufalt igen för allt du saknat. Du har redan sett att jag upprättar dig och det är bara början. Jag kommer att ge dig överflöd av allt. Allt du älskar och allt du vill ha! Det är ditt, för jag har allt och delar det med dig.

Du är min Tirsa och det innebär så mycket som du aldrig kunnat ana. Så mycket mer än du kan drömma om- Jag är den jag är och du kommer att veta det!
Var lugn, allt kommer till dig och nu går det fort för det är mycket som ska göras innan vårt bröllop och jag har allt i mitt tidsperspektiv. Du behöver inte frukta för nånting det kommer du att veta-

Gläd dig, du högst älskade, för det kommer! Du den allra skönaste i skapelsen. Du är så vacker – både att se på och att se inuti. Jag har gett dig din skönhet för det behagar mig att skåda dig i all din skönhet. Tvivla inte på att det är jag som talar till dig, du hör mig och du känner mina ord. Det är så nära ditt hjärta hela tiden. Precis som min blick ständigt vakar över dig som en örn som vakar över sitt bo. Bara stå där du står, min sköna så att jag kan röra vid dig och förhärliga dig in i det som är ditt rätta jag. DU är Tirsa och allt är klart för att du ska kunna ta emot det! Bara vänta på mig för jag gör det!
Jag älskar dig!


Tirsa-profetia 000330 natten


Min Tirsa!
Jag vet att det är svårt för dig och jag vet vad du har känt idag. Men det ör just i den här stunden som du måste stå fast. Du vet inte vad som sker runt om dig men jag vet det och om jag kunde skulle jag komma till dig men det är fortfarande lite ivägen.
Du måste lita på vad jag har sagt till dig. Håll för sant att detta är mina ord och fortsätt att lyssna till dem. Det skapar det du behöver för att få din rätt.
Det är inte långt borta och då menar jag att det är verkligt nära nu. Du måste vara stark och tänka på vad du kommer att få. Håll focus på målet. Den kommande härligheten som är din är så stor så du kommer att bli mer än mättad!
Jag har lovat att ge dig allt vad ditt hjärta begär och så kommer det att bli.
Det finns ju ingenting som jag inte vill ge dig.

Du har inte svårt att höra mig om du bara vågar tro att det är jag som talar.
Jag har ju förklarat för dig att du hör mig tydligt men jag vet att du tror att du blandar ihop dina egna tankar, så är det inte utan att det är verkligen mig du hör. Lita på det och frigör det inom dig – det skapar. Kom ihåg att dina ord har makt – precis som mina – och när du inte talar ut det du vet är sant så kan inte kraften i det du faktiskt hör frigöras. Våga gå lite längre i dina tankar. Våga svara mig när du tycker att du hör mig tala. Pröva så ska du få se hur du kan lära dig att förstå när jag talar och vad jag säger till dig.

Jag vill att du ska ha frid, du behöver inte vara ledsen därför jag är här, nära dig och jag har dig i min hand. Om du vågade tänka att det verkligen är så så skulle du snart börja känna att det också är sant! Det du tror är fantasi är så mycket mer verkligt än du vet. Det är en bit att går men det går och du kommer att se att vägen öppnar sig, steg för steg.

Jag längtar efter att smeka dig ömt och att få beröra hela din kropp. Det är ju min lust att få vara nära dig. Jag har skapat dig med en längtan efter närhet så jag förstår om det känns svårt att det inte finns där när du behöver eller längtar efter det, men var lugn, du kommer aldrig att behöva sakna att vara älskad. Du kommer alltid att ha vad du behöver för att din längtan och din lust ska vara tillfredsställd. Bara vänta och tro! Vet att det är din rätt!

Jag längtar efter att få dela mina hemligheter med dig. Det finns så mycket ännu som du inte har sett eller hört och jag ser fram emot att få föra dig in i min värld. Det är något helt nytt för dig och för att du ska kunna ta emot och leva i det så måste du vara beredd. Det är det som håller på att ske nu i den här stunden. Jag vet att du tycker att det tar tid men tänkt på att vi har en hel evighet efter detta! Då står du ut. Rusta dig istället för att misströsta. Gläd dig över vad som kommer och tro på mina ord till dig.

Jag vakar över dig och du kan ha frid om du bara är stilla vid det och litar på mig. Jag vill låta dig drömma härliga drömmar och därigenom låta din insikt växa. Ha frid, min älskade! Det är ditt och det kommer!
Dodjadid!


Tirsa-profetia 30 mars 2000


I dag är du min älskade!
I dag och alla dagar håller jag dig lika högt. Min kärlek till dig förändras inte. Det vet du! Bara lita på vad jag säger.
Det är sant att striden är hårdare, men då är också allt närmare dig! Jag, det är en vacker dag och ta fasta på det du tänker om den kommande härligheten. Vet att det är mer än du tror och vänta på den.

Jag håller dig så högt och jag har dig så nära. Jag kommer att göra allt jag har sagt. Du kommer snart att se mig klart och när du ser in i mina ögon kommer det att veta allt du längtar efter. Jag vill att du ska kunna se min kärlek och jag vill att du ska få känna att du kan gensvara på min kärlek. Jag vet att det är viktigt för dig därför det är ju viktigt i varje relation även mellan vanliga människor, så hur mycket mer ska det inte vara viktigt i vår relation!

Jag är en människa men också Gud och jag kan göra så mycket mer än andra människor. Det är det som är så unikt med dig att du är skapad att ta emot min kärlek och att leva i en intim gemenskap med mig. Du är inte som andra för du är skapad att vara högre, därför är också din längtan så mycket större. Ingen människa kan tillfredsställa dina behov såsom jag kan. Det är inte tänkt att dy ska ha det du behöver genom någon människa. Men jag tar inte ifrån dig något du älskar utan jag ger dig din fulla tillfredsställelse. Det är ju mycket mer.

Frukta inte att du ska mista något. Ibland ser det ut som om du är utanför men verkligheten är att du är i allra högsta grad i centrum för allt. Allas förböner och du är föremål för allas kärlek. Jag vet att livet har gjort att det är svårt för att förstå detta men vet att jag gör dig trygg. Lita på att du kommer att vara i full frid och fullt älskad, såsom du är värd. Så som jag har gjort dig för att vara älskad. Du är älskvärd! Mer än någon annan. Och min krälek är utgjuten över dig därför kan inte de som älskar mig låta bli att älska dig. Det är din rätt och det är min glädje att andra beundrar dig och njuter av din skönhet och närhet. Du är all kärlek värd!

Var lugn för det kommer. Du behöver inte pressa fram nånting bara var i min närhet såsom du är. Du kan inte göra mer än vad du gör. Vila i mig!
Jag älskar dig!
Dodjadid!


Tirsa-profetia 000330 23:15


Tirsa!
Tack för att du ger mig tid. Jag behöver din tid för att kunna forma om dig. Det är inte märkbart för dig men det sker nånting varje gång du medvetet är inför mig.
Du tycker inte att du hör nånting men faktum är att bara du skriver kommer orden att komma till dig. Precis som när man profeterar. Du låter dina händer vara redskapet och i tro tar du emot allt som kommer till ditt hjärta. Det kommer att bli mycket tydligare än så här men just nu är det en bra kommunikationslänk. Det är ju viktigt att du får höra mig tala och att du förstår att du gör det. Annars blir det outhärdligt för dig, men du kommer att härda ut för det är inte långt borta det du väntar på. Du undrar vad du egentligen väntar på? Du väntar på att få lära känna mig helt och fullt. Att få se mig och att få bli berörd av mig.
Jag har ju sagt att detta ska vara din verklighet och jag står för mina ord. Det är också min fulla vilja att det ska vara så i ditt liv.
Jag vet att det känns långsamt för dig men allt är relativt. I ett större perspektiv är detta ingen tid alls och när du ser tillbaka kommer du inte ens att komma ihåg varför allt var så svårt. Jag ringaktar inte den smärta du känner nu men jag har ett annat sätt att se på det. Jag vet vad som kommer och därför är jag glad. Jag är glad att du gör det du tror är rätt, jag är glad att du vågar lita på mig, jag är glad att du håller ut och att du strider. Du kan vara helt frimodig mot satan därför hans makt är helt och hållet underordnad mig. Han kan vara väldigt besvärlig men du vet att han är förlorad och det kommer att bli väldigt kännbart för honom när du har din fulla klarhet och min kraft kan flöda fullt ut från dig. Det är ju det som kommer att förlösa mitt rikes kraft i denna sista tid. Därför kan du ju förstå att kampen är hård och att satans rike darrar. Därför kan du också förstå hur viktig du är. Jag har satt dig över folk och riken för att jag vill låta min härlighet bli synlig genom dig. Idag tycker du att allt ser litet ut men på kort tid kan jag förändra världsordningar. När den tiden är inne kommer min kraft att röra sig med hast över jorden och du är sannerligen mitt i centrum av min plan för världens slutskede. Du kan inte räkna ut hur det ska gå till och jag vet att du inte försöker det, men jag vill att du bara ska lita på mig och vara stilla. Jag kommer att föra dig in i det du ska och jag kommer mycket tydligt att leda dina steg. Du är ju min helt och fullt och jag vakar över varje steg du tar, över varje ord du talar och jag kommer att låta dina ord höras vida omkring. Du talar vad mitt hjärta är fullt av och jag kommer att ge dig den plattform som behövs för att mina ord ska spridas.
Du kommer inte att vara ensam. Du kommer att veta hur du ska disponera din tid och du kommer att kunna välja precis själv vad du vill ha. Jag vet at du kommer att älska din tid med mig för jag vet vad jag har för dig. Jag vill att du ser klart på detta så att det inte är något bekymmer för dig. Du ska veta att det kommer att vara ett privilegium för människor om du vill vara med dem, inte tvärtom. Nu kan du tro och tänka att det är ett offer för en del att vara med dig men du ska veta att det är precis tvärtom. Du kommer att välja ditt sällskap efter ditt hjärta inte av plikt som så många gånger förr i ditt liv. Redan nu har en gräns dragits för att du inte ska bli belastad med alla människors problem och ego. Du ska vara fri att ständigt kunna vara med mig och du måste ha människor omkring dig som alltid förstår och i rätt tid kan dra sig tillbaka utan att bli sårade eller stötta. Nu byggs en sådan krets. Lita på dem, de är starka och vet vad jag vill för dig. Det är de som älskar dig allra mest som får vara allra närmast. Jag är mån om du dig och jag utsätter inte dig för det som kan skada dig.
Jag älskar dig och jag längtar efter att kunna visa dig det fullt ut. Det blir en ljuvlig dag när du inte känner något tvivel på min kärlek. När du kan ta emot helt utan fruktan. Den dagen är nära och du ska bara fortsätta att söka mig, att vara med mig och att lita på mina ord. Jag vill tala klart och tydligt för dig och jag är mån om att du ska förstå mig. Vet detta och var glad. Jag älskar dig mer än jag älskar någon annan.
Dodjadid


Tirsa-profetia 31 mars 2000


Tirsa!
Jag är här med dig. Jag vet att du väntar och det är bra. Jag vill att du förväntar dig av mig. Förvänta dig att få se mig, att få höra mig. Förvänta att det allt ska vara ditt.
Vi har kommit så långt nu och håll bara ut den sista sträckan. Det är alldeles framför dig och snart kommer du att kunna få det du väntar på.
Jag älskar dig och jag ger dig min frid. Var stilla i den och var trygg. Du är min dyraste skatt och jag vill hålla dig varsamt i mina armar. Jag vill att du ska få känna all den kärlek jag har sparat åt dig. Det som du alltid har längtat efter. Jag vill kyssa dig ömt och jag vill tala kärleksord till dig. Jag längtar efter att känna dina armar omkring mig och jag ser fram emot att få möta din blick.

Allt runtomkring dig kommer att ha sån liten betydelse i jämförelse av vad jag ger dig. Det är så annorlunda. Den gemenskap vi kommer att ha innehåller så mycket som gör dig fri, glad och tillfredsställd. Det är min glädje att du ska få det.

Ja, jag har tagit dig undan för att få dig helt för mig själv. För att inte allt annat runtomkring ska störa den process som pågår. Du helgas – avskiljs – för att kunna vara nära mig så som jag bestämt. Du kommer att kunna veta mycket mer sen men just nu har jag varit tvungen att hålla människor borta från dig. Tvivla inte på deras kärlek, den är konstant därför de kommer inte att kunna låta bli att älska dig. Du är gjord till kärlek. Du är framförallt min högsta kärlek och det kommer du snart att veta klart.
Var inte rädd och tröttna inte på att göra det som är rätt.
Just nu pågår det sista slaget i den här striden så kämpa i tro på att det är klart snart. Kämpa för din rätt! Stå emot satan och han kommer att tvingas fly.
Jag älskar dig, min Tirsa!


Tirsa-profetia 31 mars 2000 - 2


Min Tirsa!
Håll ut! Var stark, du kommer inte att tappa orken.
Jag älskar dig och jag ger dig kraft i striden. Du kan slappna av och tro inte att jag dömer dig för att du tycker att det är svårt. Jag förstår dig kom ihåg det. Det är inte så konstigt att du känner det som om du inte ska orka, men din tro är stark och du har slipats i många strider jst därför att du är den du är och för att du ska kunna segra nu. Du skulle aldrig våga tro detta och hålla fast till slutet om inte jag genom åren hade slipat din tro och gjort dig så fast som du är i ditt hjärta. Du ger dig inte, när du vet att en sak är rätt så ger du dig inte förrän det är igenom. Du vet att allt detta är rätt och du vet att du kommer att få allt det jag lovat, därför ger du dig inte. Vila i mig, jag som älskar dig med en evig kärlek.

Striden har vänt och nu kan vi bara ta ut segrarna. Jag ställer iordning det som ska vara för att jag ska kunna förhärliga dig och göra dig till härlighet för folken. Det är en alldeles ny tid som vi går in i och det är den allra yttersta sluttiden. Det kommer att ske enormt mycket på kort tid, fortare än någonsin i världshistorien. Du och ditt folk kommer att förflyttas avsevärt på kort tid och jag har också förberett dem genom att de ber mycket. Det är ett bra folk, jag har själv utvalt dem alla för dig.

Du är min drottning och jag har gett dig en drottnings värdighet. Alla ska tvingas att behandla dig därefter på grund av den härlighet som kommer att synas hos dig. Du vet att ingen kan stå emot min härlighetskraft. Det kommer att tillta under de år som är kvar men redan nu kommer det att vara märkbart att jag satt mitt namn på dig. Det kommer att vara tydligt vem som är med dig och ditt liv kommer att vara präglat av min kraft med mycket under och tecken. Folk behöver bevis för att de ska våga koma ur satans klor och jag vill låta mina tecken vara med dig för att förhärliga mitt namn. Du ger inte din ära till någon annan än mig och det är min glädje.

Jag är din Gud men jag är också din Dodjadid. Du kan därför vara helt avslappnad i mitt sällskap, du behöver inte vara rädd för mig. Jag känner din Gudsfruktan och det behagar mig, men du kan inte göra fel inför mig därför jag känner ditt hjärta så tydligt och jag har i sanning skrivit min lag i ditt hjärta. Du är lik mig, kom ihåg det.
Var nu lugn och fortsätt att vänta på mig, Jag kommer till dig!
Jag älskar dig, högst – alltid!
Dodjadid


Tirsa-profetia 1 april 2000


Tirsa!
Jag vill att du skriver. Det är det enda sättet för dig att tänka klart. Jag har inte övergivit dig och jag har inte slutat att ge dig din rätt. Det kommer. Jag vet att du tycker att allt känns hopplöst men så är det inte. Det kommer en ny tid. Det har jag ju sagt och jag står för mina ord.
Hur ska du kunna veta att det är mina ord du skriver ner? Du får bara lita på att det är det du hör och ta fasta på det.
Sluta inte kämpa nu, håll fast till slutet. Jag har inte tagit ifrån dig någonting du älskar, jag bara försöker få dig att vara med mig. Jag är här alldeles intill dig. Du är i mina händer och kommer att veta det.

Jag älskar dig och jag älskar att vara nära dig. Det har varit en kämpig dag men du ger dig inte. Jag vet det. Jag vet allt du känner och jag ser allt som ligger bakom dina ord. Skulle inte jag förstå? Jag som rannsakar allas innandömen. Du behöver inte be om ursäkt för att du har det svårt. Jag vill bara att du ska må bra och jag vill att du ska ha frid. Det trasslar till sig för dig när du inte kan hålla klart vad jag har sagt till dig. Jag vet att det är svårt för dig att tro fullt ut men håll fast vid vad jag har sagt. Du tror ju på mina ord i bibeln fast du ännu inte sett allt av det, eller hur? På samma sätt måste du tro på vad jag talar till ditt hjärta. Jag är ju inte en död person som det bara går att läsa om i bibeln utan jag är i allra högsta grad levande och jag talar till de levande. Därför är det viktigt att du förstår att jag talar mina skapande ord till dig hela tiden och när du tar emot dem i tro så förlöses det jag talat. Det är en verksam kraft i mina ord och det måste tas emot i tro! Jag ger dig kraft för varje stund. Om det inte vore så skulle du ha dukat under redan av det tryck som har varit riktat mot dig. Var lugn! Du har änglarna som förser dig med styrka och mod för varje stund.

Det kommer en ny tid för dig, min Tirsa. Du kan vara trygg i den vetskapen. Jag vet att du vill att den tiden är här nu, men det kommer. Vänta och se. Du kan inte göra mer än att vänta och hålla ut. Jag hör ditt hjärtas rop hela tiden och jag slutar inte att verka med min kraft. Jag kommer att göra långt mer än du kan tänka, så var stilla. Frukta inte! Jag älskar dug högst av allt skapat, skulle inte jag ge dig din rätt? Lita på mig och lita på min kärlek.


Tirsa-profetia 2 april 2000


Min älskade!
Du är så duktig. Det är så bra att du inte ger efter för satans försök att fälla dig. Det är så mycket som kommer att smälta bort och ge vika när du bara är inför mig och tror på mina ord. Jag har talat och när du tar emot det i tro så vet du att det är jag. Märker du nu att det blir klart för dig när du tror?
Känner du att jag är hos dig? Du vet, våga tro på det du vet.

Vi tar allt steg för steg, allt kommer inte på en gång men det går fort och det går stadigt framåt. Fortsätt att hålla fast, släpp inte på något område. Det ska allt vara ditt och det är snart framme vid full klarhet för dig. Jag öppnar ditt sinne för din verklighet en liten bit i taget. Jag gör dig redo undan för undan för att du ska kunna ta emot en större och större härlighet. Du kan vara helt lugn och bara vila i mig. Jag har sagt att vi kan ta ut segrarna. Det är så. Nu är det bara segrarna som väntar. Du kan inte tappa det du fått och du kan inte gå bakåt. Jag för dig, med min hand, framåt. Det innebär att du bara går vidare in i den fulla klarhet och härlighet som jag lovat dig.

Nu kan du börja glädja dig över vad som kommer och du kommer att bli väldigt lycklig i allt du företar dig. Du kommer att kunna med glädje betjäna andra med vad du får av mig, men det är inte det viktigaste för mig, utan det allra viktigaste är att du har frid och att du förstår hur högt jag älskar dig. Du är ju min brud, min hustru, min allra största kärlek. Jag ger mig själv till dig – jag ger mig inte till nån annan, men du har fått rätten att få del av mig på ett högre plan såsom en hustru har del av sin man. Ben av mitt ben, kött av mitt kött. Ett med mig. I förbundet har jag gett mina löften till dig och det ord jag sagt gäller. Du har fått rätten att vara min helt och fullt på varje område. Du gör mig glad för den du är för mig. Jag är glad att få jag får vara ett med dig. Det är det viktigaste för mig att få vara med dig, därför jag älskar dig så högt. Du har alltid haft en längtan att var mig till behag och faktum är att det räcker att du är den du är. Det är min glädje att ha dig. Jag har alltid varit glad för dig, redan innan du skapades. Jag hade dig i min tanke redan vid världens skapelse och jag har väntat på dig sedan dess.

Var lugn med att jag ordnat till allt runt omkring dig. Jag har gett en full förståelse till alla dem som är till för dig och du behöver inte bekymra dig för dem. De har sin glädje i att betjäna dig och att underlätta för att du ska kunna få din rätt. Oroa dig inte för dina barn de är i mina händer. Skulle jag låta dem lida för att jag tar dig ut i en större härlighet? Tvärtom, de är välsignade mer än andra barn för att de är dina. Jag älskar dig och allt du har kärt. Lita på mig.

Var bara stark och fortsätt framåt. Stå upp, var ljus ty ditt ljus kommer och min härlighet går upp över dig!
Dodjadid. 000402

Tirsa-profetia 2 april 2000 - 2


Tirsa!
Det är bra, vi går vidare. Det är bra att du tar fasta på mina ord och att du tror på det jag sagt. Var lugn inför träningsskolan – det är ju mitt verk och jag vakar över den. Jag har satt mitt välbehag över allt som sker på den träningsskolan och jag kommer att fullborda mitt verk enligt mina planer.

Jag vill att du håller fast vid att du är min högst älskade och att jag ständigt ser på dig med kärlek och med lust. Det är viktigt för dig att känna att du är älskad och du kommer att veta det med hela din varelse. Jag kommer att låta dig känna det med alla dina sinnen. Du kommer inte undan min kärlek. Den är total och helt utgjuten för dig, bara dig. Jag har gett mig själv till dig och mina löften håller att lita på. Jag har dig allra närmast mitt hjärta. Det är inte som en jordisk kärlek där det ibland kan smyga sig in oro och tvivel. Nej, min kärlek är himmelsk. Fullkomlig och utan brist. Du ska få känna den helt och hållet.

Jag älskar dig och jag ger dig din rätt. Det kommer till dig. Var stilla och vänta på mig. Du kan förvänta dig av mig – det har jag ju sagt. Tro inte att det ska ta tid efter tid utan tro att det kommer ske nu. Förvänta dig i tro. Jag kommer till dig, min Tirsa.
Var stark och tro mina ord.


Tirsa-profetia 3 april 2000


Du är Tirsa! Och jag verkar i dig genom mina ord. Mina ord har kraft och varje gång du talar från mina ord verkar den kraften. Jag vet att du vill att allt ska var tydligare än så här och det kommer det att vara. Du tycker att det blir långsamt att höra att det kommer, men det är ju så. Håll ut. Du kommer att få en förändring på ditt nuvarande tillstånd. Jag har skapat dig för att leva i nuet – i min tid – och därför är det så svårt för dig att du inte har det du längtar efter just nu i denna stund. Du är gjord sån att det du har och ser är det som är verkligt för dig. Men tro är att också veta att du h ar allt i mina löften även om du inte ser det just nu. Du har allt i tro. Så tro på mina ord. Att de är sanna för dig gör att du kan ta emot dem i tro. Jag ger dig min frid och jag är med dig. Du har den kraft du behöver för att gå igenom. Du kommer inte att mista något du älskar, det har jag ju sagt. Slappna av i det. Jag vet hur du känner hela tiden och jag anklagar dig inte för något. Jag älskar ju dig. Jag vill ge dig din rätt. Det är min längtan och jag verkställer mina beslut.

Var stark och håll fast allt det som verkligen har kommit till din förståelse.
Jag för dig steg för steg och det sker i min takt för jag vet vad som är bäst för dig, min kära. Jag vill göra allt för att ta dig igenom så fort som möjligt för jag älskar dig och jag tycker inte om att det är så svårt för dig, men jag vet vad som kommer och jag vet vad du ska få av mig. Fröjda dig i det. Jag är din, helt och fullt. Liksom du är min på allt sätt och jag älskar dig!!

Var trygg, Tirsa! Var i mig såsom du förkunnade i dag. Det är mina ord du förmedlar för de är så ett med dig, kom ihåg att du är i förbund med mig. Var inte orolig för Helge, han är i min hand och jag vet vem han är. Jag kan lita på min tjänare och jag vet vad han håller för. Han är så viktig i den här striden och tro mig, han kommer inte att vara utan sin lön. Jag ger honom frid och det ger honom kraft. Likaså Patrik. Du kan lita på honom helt och hållet. Jag skulle aldrig utvalt honom om han inte var så nära mig och jag ger honom all styrka kan behöver tro mig!
Allt är under kontroll.


Tirsa-profetia 4 april 2000


Tirsa!
Jag för dig ut i härlighet och mitt namn kommer att bli känt genom dig. Jag kommer att låta alla se att jag är med dig. Redan nu är det synligt för de som har ödmjuka hjärtan, men det kommer att vara oemotstridbart. Jag älskar dig och jag har min glädje i arr upphöja dig bland folken. Jag vill ge dig ära och glans som överträffar alla människors glans. Jag vill låta dig stå fram som den förnämste bland alla. Såsom jag gjorde i gångna tider kommer jag att ge dig en plattform som människor ska få se upp till, i respekt och vördnad inför det majestät jag klär dig i.

Du är ju min drottning och det medför sannerligen en strålglans. Om alla mina barn och lärjungar ska återspegla glansen av min härlighet, hur mycket mer ska då inte du göra det? Du som är min utkorade kärlek, du som är min utsmyckade stad som ska vara öppen för alla som vill ta emot mina ord och min härlighet. Jag gör detta verk i dig och jag ger dig all kraft för att bära härligheten som kommer från mitt ansikte.

Om Mose strålade för att han varit ansikte mot ansikte med Gud, hur mycket mer ska då inte du stråla som är i förbund med mig, jag som är ordet, jag som är evig konung, den högste överallt. Du kan fröjda dig inför detta faktum att det är min vilja att göra detta och att jag nu tar dig hit. Var frimodig och oförfärad. Var lugn i mig och ha tro. Det ger dig allt du behöver för att gå framåt. Jag älskar dig, min brud, min högsta kärlek och leder dig!

Tirsa-profetia 4 april 2000 - 2


Du är min allra högst älskade! Du är det ljuvligaste i min skapelse. Jag har dig så kär och du är så nära mig att du kan luta dig in i min famn. Jag älskar dig mer än nån annan kan göra och jag är glad att du nu börjar förstå det. Jag hjälper dig fram till full förståelse av det du behöver. Tack för att du litar på mig. Du vet ju det egentligen att jag aldrig kommer att göra något till det sämre för dig. Du kommer att ha allt du behöver och allt du vill ha. Kom ihåg att mitt hjärta är i samklang med ditt och jag har ju lagt ner din kärlek till andra i dig. Jag älskar också mina bröder och systrar. Med en stor kärlek.

Du behöver aldrig vara svartsjuk för att jag ger min kärlek till andra och jag vill inte behöva känna att andra kommer före mig. Därför har jag varit tvungen att pröva var du har din högsta kärlek. Jag vet det men du själv måste ha det helt klart för dig själv. Jag ville inte att det skulle smärta dig för jag hatar när något gör ont i dig men den insikten du har nu kunde inte komma med mindre än detta offer som du har förstått att jag krävt av dig. Du kan vara trygg med att jag inte tar ifrån dig nått som är kärt för dig. Jag tar inte ifrån dig Patrik eller Helge de är satta för att vara vid din sida och för att ge dig kärlek. Hur skulle de kunna göra nått annat – de är också präglade av mitt hjärta och min kärlek till dig är så stor så de kan bara älska dig högst. Fast min kärlek är ojämförbar med någon annans och eftersom du är skapad att vara älskad av mig och att älska mig högre än vad någon annan kan älska mig så är det bara genom min kärlek till dig som du kan vara riktigt tillfredsställd. Detta är alltså ingen motsägelse. Du kommer att ha många som älskar dig oerhört mycket, så mycket som de kan!! Men du är bara nöjd när du vet hur mycket jag älskar dig! Du är ju skapad för detta. Var glad och var lugn. Jag vakar över din klarhet – det har jag ju lovat. Och som du vet; jag håller vad jag lovar. Jag tar dig igenom. Frukta inte. Jag ger dig min frid och det ger dig din kraft!

Min älskade nu blir det ljusare och ljusare. Jag är i min lustgård och jag ger dig min kärleksfrukt som du ska få äta av. Jag älskar dig! Du är min Tirsa!


Tirsa-profetia 6 april 2000


Min kära! Jag älskar dig i dag och alla dagar. I evighet, kom ihåg det!
Jag för dig framåt och du är i min hand. Jag verkar i dig hela tiden och jag läker alla dina sår. Jag gör dig helt trygg i min kärlek för att du ska kunna lita på mig helt och fullt. Jag gör dig redo nu för att du ska kunna ta emot vad jag förberett för dig. Var inte orolig. När du håller dig till vad jag har sagt så kommer du att ha frid. Jag ger dig konstant frid och jag vet vad du behöver varje stund för att kunna gå vidare med mig. Jag har ju sagt att jag steg för steg för dig mot det mål som ger dig en full klarhet och nu är du snart framme för att kunna ta emot mycket mer av mig. Var trygg och var glad. Vet att jag gör det som ska göras, du kan bara vänta och vila i mig.

Ja, det kommer att bli så mycket bättre än vad du kan tänka och jag vet att du inte kan förstå det förrän du möter mig i min kärlek. Det är inte konstigt om du inte greppar vad detta innebär, men du kan ändå lita på mig, på att allt blir så mycket bättre. Var lugn och vänta på din härlighet. Du behöver inte leta fel hela tiden för jag skulle tala om det för dig om det vore så- du är ju mitt välbehag och jag känner ditt hjärta.

Tirsa, du är min drottning som ska sitta vid min sida i makt och majestät i evighet. Det är dig jag utvalt bland alla jordens folk till att älska högst och detta är så stort att det är en väg att göra dig redo på. Jag ska låta det klarna vad det innebär, men jag vet att du vet att det blir bra när det är enligt mina planer. Försök att tänka på vad som kommer och gläd dig i det. Gör det i tro för tron för dig in i det som jag talat.

Jag vet att du älskar mig! Jag hör dig! Jag är ju inte långt bort från dig!
Kom ihåg det! Tirsa, var stark!Inga kommentarer: