onsdag, februari 24, 2010

Saab avsnitt 33 ¾


Klicka på rubriken om du vill läsa de senaste nyheterna om Saab-spektaklet. Det är nämligen så att det kommer många nya och intressanta detaljer med tiden.

Troligtvis är Saab styckat om några år. Möjligen finns en mindre verksamhet kvar i Trollhättan för att tillverka små elbilar, direktdrivna vindkraftverk och vågkraftverk samt några andra produkter som är lämpliga för marknaden vilket Saab-bilarna definitivt inte är.

Mest troligt är det att några finanshajar snart blir väldigt rika efter att ha lagt beslag på väldigt många miljarder i bidrag, utvecklingsgarantier och struktureringsstöd.

Dagens Eko

"Saab-affären klar till slut", är dagens rubrik som följs av detta: "Igår klockan 16.30 avslutades Saab-affären". Enligt min ringa mening började då det som om några år kommer att benämnas "Saab-affären".

Allt om Saab i bloggen

1 kommentar:

Unknown sa...

Hoppas inte på din teori med tanke på att Saab äe en av de få bilar jag varit nöjd med...min första Saab köpte jag begagnad för 2 år sedan och vilken kanooon bil :) Har kört Bmw och Audi innan men inte riktigt samma känsla...snacka om Saab DNA