måndag, maj 15, 2006

Personlighetstest och Towel Day

På bloggen andlig resa http://andligresa.blogspot.com/ fann jag detta personlighetstest.
Your Element is Metal
Your power colors: white, gold, and silver
Your energy: contracting
Your season: fall
You are persistent (and maybe even a little bit stubborn).If you see something you want, you go for it.You have a lot of strength, and it's difficult to get you down.Very logical, you tend to analyze everything going on in your life.


Mitt element är definitivt metall. Tar jag i en bräda och en spik samtidigt, kroknar spiken direkt, men ge mig ett svetsaggregat och några stålvinkelprofiler så kan det resultera i ett metallurgiskt konstverk.

I dag samlades vi några från http://ungdomensark.se/ i den nya lokalen och planerade det arbete som återstår för att det ska bli ett gym, en pingishall, en boxningsring och ett café.

En fotograf från Enköpingsposten dokumenterade den nuvarande röran och jag hoppas att han gör ett nytt besök hos oss när det blir dags för invigningsfest.

Huvudkandidaten till posten som länspolismästare har deklarerat att hans viktigaste uppgift är kampen mot drogmissbruk och ungdomsgängbildning, vilket borde göra honom välvilligt inställd till vår förening.

Om vädret är gynnsamt på onsdag denna vecka blir det en hojtur till Stockholm för lunch med dotter Karin på http://www.hermans.se/

Deras vegetariska delikatesser förtjänar ett eget blogginlägg.

Kristi himmelsfärds dag sammanfaller i år med http://www.towelday.kojv.net/ Glöm inte att medföra en lämplig handduk denna dag!

Inga kommentarer: