onsdag, januari 07, 2009

Knutby del 33¾

Klicka här och se de senaste inläggen om Knutbysekten

Det har varit stilla om Kristi Bruds lilla sekt i Gränsta - Knutby den senaste tiden. Finska Yle gjorde visserligen nyligen ett katastrofalt uselt hyllningsprogram till bydrottningens ära, men i övrigt intet nytt från sektfronten.

Inm kort kommer filmen som TV4 har producerat och den femte februari hålls en konferens i Uppsala om den religiösa härdsmältan i Drottning Tirsas sektvälde.

"Arrangör är Avdelningen för samhällsvetenskaplig genusforskning, vars professor är Eva Lundgren. Hon gav strax före jul ut boken "Knutby-koden", där bland annat Helge Fossmo, pastorn som dömdes för anstiftan till mord på sin hustru, intervjuas."

Uppdatering 7/2 ▬ Dagen efter konferensen

Eva Lundgrens bok Knutbykoden blev beklagligtvis en anklagelseskrift mot Sara Svensson och en fullständigt överflödig närstudie av Helge Fossmos och Saras sexuella lekar.

Enligt min bestämda övertygelse är Sara skyldig till likskändning efter att ha skjutit på den redan mördade Alexandra Fossmo, men hon var beredd att döda för Guds nåd som bara kunde komma via Kristi Brud, eller drottning Tirsa som hon kallade sig själv. Saras lilla dagboksanteckning om nåden från Tirsa, är en tragisk påminnelse om hur tokreligiösa bondfångare som Kristi Brud kan hålla svaga människor i järngrepp.

Klicka på etiketten Knutby längst ned och rulla förbi detta inlägg om det ligger överst.

Här kan du få mera information om sektmupparna i Knutby

Klicka på rubriken och lyssna till hur Kristi Brud på fyra minuter lyckas predika om hur Gud ser på dammsugning, lydnad, amerikanska män och och barnuppfostran.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Knutby ett prov på hur långt det kan gå när man kombinerar maktmänniskor med "trosrörelsen" som för människor in i de mest bisarra avarter! Slagsidan är ett faktum, tragedien obeskrivlig! De doktrinära näringarna kommer från "lycksökarreligionen" i Uppsala, där kokar man ihop vad som helst!

Germund sa...

Så sant så sant!