måndag, februari 04, 2008

Sanningen om Knutby


Sanningen om Knutby är att det är en kommundel i Uppsala. En kommundel där de boende har fått sitt hemortsnamn besudlat av vad ett gäng religiöst fanatiska muppar på Kullen i byn Gränsta, har ställt till med.

Sanningen om vad som hände där, den tionde januari 2004, får vi inte veta innan de dömda, - Sara Svensson och Helge Fossmo, berättar allt de vet om mordet och mordförsöket.

Det är absolut osannolikt att Sara sköt det dödande skottet. Det står klart för alla som har läst förundersökningsprotokollet.

För alla utom de inblandade poliserna, advokaterna och åklagarna. De blev så lyckliga när Sara erkände så att de strundade i fakta. Det var ju sommar och semestrarna närmade sig. Hade de fortsatt att reda ut sanningen, hade det blivit vintersemester för juristerna och finkan för ytterligare några kvasireligiösa muppar.

Här och här finns en del intresanta uppgifter om vad som sannolikt skedde på gränstakullen en vinternatt för fyra år sedan och det är inte helt säkert att Sara och helge har hela sanningen.

Klicka på Knutby vid etiketter och läs mera. Rulla förbi detta inlägg som ligger överst där.

Det här är en mycket intressant artikel om tokreligiösas eskapader. Den stämer perfekt på kristna sekter i allmänhet och på den i Gränsta - Knutby i synnerhet.

Muslimerna ingår i en gigantisk sekt med ännu värre våldsyttringar än de i dödskulten på dödskullen.

Här finns en del tokpredikningar

Slutligen vill jag att du lyssnar till detta tillkännagivande från Kristi Brud.

Inga kommentarer: