onsdag, februari 20, 2008

Mordet i Gränsta - Knutby blir film


Nu startar inspelningen av filmen om hattifnattarna i knutbysekten på gränstakullen.

Citat UNT:

"Filmklappan som är märkt "Knutville" slår igen för andra
gången och kameran sätts i gång."
Tänk om det i filmen kommer med avsnitt där skarpsynta privatspanare hårdgranskar polisutredningen och lyfter fram alla felaktigheter, försummelser och motsägelser.

Tänk om de dessutom hårdgranskar advokaternas och åklagarnas tillkortakommanden och misstag.

Tänk om de primära polisinsatsernas bedrövliga slarvanden lyfts fram.

Så djupt vill nog filmgänget inte gräva och ändå ligger allt i öppen dager för den som läser förundersökningsprotokollet, vilket numera är tillgängligt för alla på nätet.

Egentligen räcker det med att läsa inläggen av Pastor Sula, LA, Angel of Peace, Sigrid, The Saint, Hunnerkungen, Megan, Theron, Kakburken, Fruktis, Nabo, Nalle Puh, Småstadsbo, Slokhatt, Anjoca, Joannaw och sist men inte minst Quark som har grävt och grävt tills han blev knutbränd. De förekommer flitigt i forumen nedan.

Dessa knutbygrävlingar och en hoper nyttiga idioter dirigerade från gränstakullen, debatterar här, här, här och
här. Dessutom finns debattrådar arkiverade från flashback, med start dag tre (13/1-2004) De finns i länksamlingen för den som orkar mera.

Redan första veckan efter mordet, satte debatterna igång på Flashback, Kristna publicister och Dagen. Beklagligtvis stängdes de två sista debattsidorna efter att en kolerisk rättshaverist gjort stämningen för otrevlig för de flesta.

Där och på några andra webbsidor, kom sektmedlemmar och andra ortsbor ibland till tals och det blev uppebart att sektledarna inte ens kunde föreställa sig hur deras verksamhet tedde sig, betraktat utifrån.

Tidigare om filmen
TV4

Klicka på "Knutby" vid "etiketter" nedan så får du läsa mera om sekten i Gränsta.

Inga kommentarer: