onsdag, mars 07, 2007

Nyhetskrönikan

Klicka på rubriken och läs de viktigaste nyheterna!
Fängelse blir bostadsrättsförening. ◄Klicka!
Rymdveterinären. ◄Klicka!

Nyheter från den vanliga världen.

Tvätta aldrig bilen! ◄Klicka!
"- Att spruta ett återanvänt aggressivt vatten som innehåller massvis med tensider, avfettning och salt med högtryck under bilen är enbart förkastligt. Det är bara till skada för bilen, säger OK Värmlands vd Hans Ferner till Nya Wermlands-Tidningen."

"- I dagens läge finns det ingen bilvårdsanledning till att tvätta en bil. Det är mer en trivselfaktor. Att det är trevligt att ha en ren bil, säger Hans Ferner till Nya Wermlands-Tidningen.- Men bilen klarar sig lika bra hela livet även om du aldrig tvättar den. För att inte tala om vad miljön tjänar på det."

Hans Ferner har absolut rätt intygar jag som har många års erfarenhet som leverantör av biltvättmaskiner. Låt regnet hålla bilen ren!

P1-MorgonKlicka och lyssna! Del 2 Klockan 06.38.
Islamombudsmannen Katri Linna ångar på. Hon vrider sig som en mask på kroken varje gång hon ska försvara muslimers rätt till positiv särbehandling.
Säkerhetskrav och hygienkrav förutsätter enligt Linna, särskild islamanpassning.

Livets-Ord-Mupparnas nyheter ◄Klicka!
"Mer förkunnelse om Andens dop och tungotal, men utan lagiskhet och manipulation.Med det budskapet inledde pastor Pelle Hörnmark på tisdagen årets Evangelistvecka."

I ärlighetens namn ska sägas att Kristi Brud fick sig en känga i alla fall.
Citat Hörnmark: "– Du ledare, våga inte använda den helige Ande för att manipulera människor eller få dem dit du vill, sa han skarpt."

Halleluja sade Bill
Rabbelnissar sade Bull

Nyheter från profeternaKlicka!

Medicinsk nyhetKlicka! Var det någon som blev förvånad över att folk utnyttjar frikortssystemet?

Chockerande nyhet från styrelsevärldenKlicka!

Blir någon överraskad av att styrelserna fortfarande är mansdominerade? Kvinnor ifrågasätter onödiga risker och slöseri med ägarnas insatser. Machogossarna vill ha feta bonusar ock kul investeringsobjekt. Tala om kulturkrock! Naturligtvis bromsas kvinnorna. Det bästa styrelser jag har suttit i har haft en jämvikt mellan könen.

Ännu en revolutionerande bantningsmetodklicka!

Jag slår vad om att det bara finns en idiotsäker metod att hålla kroppsvikten på en hälsosam nivå. Motionera. Drick ingen läsk och minimalt med pilsner. Undvik fet mat och ät grönsaker.

Själv håller jag en trivsam men ohälsosam övervikt med hjälp av Guinness, Murphys och gräddstuvad pyttipanna, men jag har köpt en motionscykel.

Inga kommentarer: