måndag, januari 01, 2007

2007 - Det nya goda(?) året

Vilka händelser kommer att skaka om oss - glädja oss - göra oss ledsna och så vidare under det år som just startat? Klicka på rubriken och läs några profetior.

Jag försöker hålla mig informerad om följderna av att alldeles för många knäppgökar i världen tar sin heliga bok som stöd för att förtrycka, hota och skada civiliserade människor.

Det är uppenbart att en mycket betydelsefull muslimsk organisation (MWL), tänker skärpa attityden mot alla som inte tror på Islam. Läs mera om detta här http://www.arabnews.com/?page=4&section=0&article=77639&d=28&m=12&y=2006&pix=world.jpg&category=World


Citat: "JEDDAH, 28 December 2006 — A two-day conference organized by the Makkah-based Muslim World League yesterday called for a consultative commission in order to take legal action against those who abuse Islam and its Prophet Muhammad (peace be upon him) and Islamic sanctities, at local and international courts of justice, the Saudi Press Agency said."

Fredens religion?

Världen kommer att gå under detta år om man ska tro på profetiorna från översteprästinnan i Gränsta - Knutby.

Läs mera
här.

Citat: "KNUTBY. Isolerad i sin villa i Knutby planerar den 38-åriga kvinnan sitt bröllop med Jesus. Då ska all världens ondska släppas lös. Nu rustar sig medlemmarna för den yttersta striden."

Citat: "Kvinnan som kallar sig Kristi brud förbereder församlingen i Knutby på ändens tid - jordens undergång - därför säger hon sig vilja skapa "de godas armé"."

Citat: "Nu väntar alla på jordens undergång. Den kommer att infalla i samband med att Kristi bruds trolovning med Jesus övergår till giftermål. Jesus ska komma tillbaka för att gifta sig, församlingen ska vara bröllopsgäster.- Medan bröllopet pågår kommer ondskan att släppas lös på jorden. Det kommer att bli fruktansvärt. Då får alla som inte är helgade utstå all världens vedermödor."

1997 förutsades att Världen skulle gå under inom tio år. Vi är där nu och jag antar att det packas och rustas för bröllop i Gränsta.

Här följer en annan prognos som är mera verklighetsbaserad.
http://www.snf.se/verksamhet/internationellt/klimat-holmgren.htm

Citat: "- Det är vi i västvärlden som släpper ut mest växthusgaser och vi har gjort det länge. Men effekterna slår hårdast mot de fattigaste människorna i de fattigaste länderna. Dessutom drabbas enormt många eftersom de platser på jorden som är mest utsatta ofta är väldigt tättbefolkade. Därför är klimatförändringarna lika mycket en humanistisk fråga som en vetenskaplig, menar Pär Holmgren. Vi måste komma ihåg att vi här i norra Europa och Nordamerika har marginaler – vi kan klara att det blir lite varmare eller lite torrare. De marginalerna saknas i många utvecklingsländer."

Jag hade inget emot att för första gången på väldigt många år kunna genomföra den årliga pyroteknikorgien utan handskar, men vill inte att klimatförändringen ska ge oss flera oväder och översvämningar. Just nu är ett dramatiskt oväder på väg in över södra Sverige.


God fortsättning hälsar jag, Bill och Bull samt deras kompisar Mamma Mu, Kråkan och resten av gänget.


Inga kommentarer: