fredag, november 30, 2012

Ständigt dessa Sverigedemokrater

Klicka på bilderna så blir de större

På grund av det mångkulturella experiment som har iscensatts av de sju gamla etablerade riksdagspartierna, har Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen och om inga värre skandaler uppdagas än järnrörs- och ryggsäcksfånerierna, kommer antalet sympatisörer att öka och riksdagsmandaten dubblas i nästa val..

Kackerlacksutrotningsmaskineriet kommer att brisera mitt framför de vänsterskruvade och alliansens hakor kommer att skallra mot bröstet när nästa opinionsundersökning publiceras.

Om inte de gamla sju tar debatten i stället för att kasta rasismkortet och idka krypskytte mot det parti som en tiondel av Sveriges väljare just nu verkar vilja ha i riksdagen, blir det ett demokratihaveri som slår tillbaka mot dem som kallar sig demokratins väktare.
Det går inte att önska bort ett riksdagsparti och det hjälper inte att skapa antiknappar och antibilder. Det enda som kan få väljarna att överge Sverigedemokraterna i valet 2014, är att alla partier vågar ta en öppen och saklig debatt om invandringens konsekvenser.Invandrarrelaterad brottslighet och kostnaden för invandrarnas försörjning måste kunna debatteras utan att sjuklöverns ynkryggar hukar sig under rasismparaplyet och försöker se ut som de tre visa aporna.
Dagens medieskörd:
SvD: "Journalisten Lisa Bjurwald var nyligen expert i Bengt Westerbergs statliga utredning om främlingsfientlighet och kommer i januari ut med boken ”Skrivbordskrigarna”, om hur extrema krafter utnyttjar internet. Hon tror att det funnits en frustration över SD:s starka närvaro på nätet, och när riksdagsledamöternas rasistiska uttalanden fångades på film blev det ett välkommet sätt att ”slå tillbaka”."

Charlatanen och girigbuken Westerbergs utredning om främlingsfientlighet ger en bild av enkelriktad rasism i skolorna, men ingen frågar de svenska flickorna vad de får stå ut med i skolor där invandrarkillarna är många.


SvD: "Många trodde att det skulle leda till ett ras för partiet, men läget är svårbedömt. För mig är det här inte helt oväntat och det finns två faktorer som spelar in. Dels att det finns ett stort utrymme för känslan av antietablissemang bland många väljare, dels ett starkt opinionsstöd för en mera kritisk invandringspolitik. Nivån för de här yttringarna verkar vara högre än man kunde ana, säger Tommy Möller, professor i statsvetenskap vid Stockholms universitet."

Gummiryggen Reinfedts svamlande om att det vi kallar svenskt, är resultatet av invandringens påverkan under de senaste tvåhundra åren, är ett avnationaliseringprojekt som håller på att rekylera.

SvD: Mätning efter mätning visar att väljaropinionen är stabil till fördel för Sverigedemokraterna

För övrigt är det jag som är Centerextremisten.
-

måndag, november 26, 2012

Sverigedemokraterna och PK-maffian

-

Eftersom jag den senaste tiden har skrivit mycket om Sverigedemokraterna, kanske det är på sin plats att berätta om min politiska hemvist. Jag är Centerextremisten och har inte ens haft en tanke på att ge SD min röst, men PK-maffians förakt för 10 procent av den svenska väljarkåren, är så påtagligt så att det måste uppmärksammas.

Ring P1, Agenda, Debatt och SR Konflikt, är bara några av alla estrader där den vänsterskruvade politiska korrekthetens kreatur spyr galla över ett parti som delar av svenska folket har röstat in i riksdagen på grund av de etablerade partiernas oförmåga att hantera invandringen.

Speciellt har jag tyckt illa om Dagens Nyheters vinklade SD-skriverier och därför höjde jag ögonbrynen av häpnad när jag läste detta.
-

söndag, november 25, 2012

Vitmossan i butiken är falsk

Tack Maria Samuelsson för den här helt underbara videon!
Klicka på bilden så blir den större

Sug i er ICA och COOP!
-

Det största hotet mot Sverige

Klicka på bilderna så blir de större

Den här artikeln i LT är representativ för den samlade vänsterpressens enfaldiga attacker på Sverigedemokraterna.

Deras insatser är kontraproduktiva och gör att fler känner sympati för SD när etablissemangets förakt för väljarnas åsikter blir tydligt. Cirka tio procent av Sveriges väljarkår inser att de enorma kostnaderna för flyktingarnas försörjning och samhällsanpassning måste tas ifrån andra trygghetsområden i statsbudgeten.


De socialdemokratiska megafonerna är konsekvent lögnaktiga när det kommer till Sverigedemokraterna. De förfalskar citat och lägger ord i SD-ledarnas mun efter egna ambitioner. Den nyttiga idioten Ida på LT är inget undantag och jag blir inte särskilt upprörd eftersom jag använder starkare ord i mina betraktelser över S (socialdummokraterna) och MMP (miljö-muslim och muppartiet) samt V (kommunisterna). Därför återger jag några av mina nidbilder.

Socialdemokraterna har sedan Palmes tid konsekvent planterat politruker på samhällsadministrationens viktigaste poster. Därifrån kan de sabotera alla försök att rationalisera och effektivisera statsbyråkratin. Deras successionsordning med alte-kameraden-förordningar tar decennier att bryta.

Sveriges Radio och Sveriges television är infekterade av vänsterpolitikens allra sämsta idéer. Broderskapsrörelsen är infekterad av islamismen och socialdemokraterna är infekterade av maktprotektionism.

SD-ledningens tes om islam som det största hotet mot Sverige ska nog tas med en nypa salt. Just nu är LO det största hotet mot Sverige, men om inte politikerna och journalisterna vaknar ur sin rosa islamslummer, kan det bli riktigt allvarligt.

Enligt min ringa mening är kommunisterna och MMP (miljö- mupp och muslimpartiet det största hotet mot socialdemokratins tillfrisknande och den känslan tror jag att jag delar med de flesta av socialdemokraternas lokala patrioter som jag har stor respekt för.

Uppdatering 26/11- SvD har uppmärksammat LT-kampanjen


-

lördag, november 24, 2012

Ny ärkebiskop 2014


Nu börjar processen som leder till valet av ny ärkebiskop 2014 och det är hög tid att en kvinna tar hand om ärkebiskopsstaven.

Det finns två solklara favoriter enligt min ringa mening.

Annika Borg är det naturliga valet. Hon är oerhört kunnig och har förmågan att ta debatten i de svåraste frågor som Kyrkans företrädare har att hantera.

Karin Långström Vinge är min drömkandidat och trots hennes ungdom, har hon visat en mogenhet som är anmärkningsvärd.

Hon har alla egenskaper som krävs för att ge Svenska Kyrkan det lyft som behövs efter att de politiskt korrumperade två senaste ärkebiskoparna har gjort Kyrkan luddig och suddig.


Beskrivning av uppdraget

Om valet

Kyrkans Tidning

Hela listan från den störste av alla:
  1. Nathan Söderblom1914-1931
  2. Erling Eidem 1931-1950
  3. Yngve Brilioth 1950-1958
  4. Gunnar Hultgren 1958-1967
  5. Ruben Josefson 1967-1972
  6. Olof Sundby 1972-1983
  7. Bertil Werkström 1983-1993
  8. Gunnar Weman 1993-1997
  9. K.G. Hammar 1997-2006
  10. Anders Wejryd 2006-

-

Naturmorgon om sex 24 november 2012Dagens Naturmorgon handlade om sex i alla de former som naturen kan exponera och även om det mesta kommer att falla i glömskans djup rätt snabbt, var det intressant att lyssna till. Lyssna själv!

Naturmorgonredaktionen har en fantastisk förmåga att hitta experter som berättar om naturens obegripliga under på ett pedagogiskt sätt som gör att jag i alla fall för en stund tror att jag förstår vad det handlar om.

Det är inte bara programupplägget som är bra med Naturmorgon.

Där finns också den enda röst som det är en ren njutning att lyssna till hos Sveriges Radio. Det är inte bara den behagliga rösten i sig utan alla klokheter den förmedlar.
Jenny Berntson Djurvall

Det är något märkligt med denna mångkunniga vetenskapsjournalist som gör att jag lyssnar till varje ord till och med när hon berättar om sådant som jag redan känner till.

För nio år sedan avled Jan Danielson under förhållanden som hans son beskrev som "han dog som en indian".
Janne var den som väckte mitt intresse för de fantastiska variationerna i naturen och jag sörjde hans bortgång. Han hade också en röst som fascinerade och här finns ett av många exempel där han syns och hörs tillsammans med den första radioröst som fick mig att mysa i välbehag.
-
Lena Liljeborg

Jan Danielson var ekosof och fick mig att närma mig den livsfilosofin. Den främsta skillnaden mellan ekosofi och ekologi är att den senare inte är tillräcklig för att tala om hur vi ska handla - den ger bara fakta. Ekosofin skildrar naturen i ett helhetsperspektiv.

Numera är jag en ekosofiskt panteistisk kristen tack vare en präst som är en kär vän och en äkta ängel.
Ekosofi, ekologisk filosofi. Ordet är bildat av grekiskans oikos ("att hushålla") och sofi ("vishet"). Ekosofer ser allt levande som en helhet, och enligt dessa är människan är inte naturens självklara höjdpunkt. Naturen har enligt ekosofer ett egenvärde. Åskådningen kan ses som en form av normativ etik.
Panteismen innebär att vår natur, du och jag, alla andra organismer och hela världsalltet ingår i ett andligt sammanhang där inget är mera värt än något annat.
Naturligtvis berörde programmet i slutet frågan om hur igelkottar fortplantar sig och förklaringen kan sammanfattas i det förväntade "försiktigt".

Allt i bloggen om Naturmorgon
-

fredag, november 23, 2012

Svenska Kyrkan och islam mot judendomen

Klicka på bilderna så blir de större
Kyrkomötet har bekräftat bilden av att Svenska Kyrkans ledning har övergivit den politiska neutraliteten och till varje pris värnar om islam även när det missgynnar de kristna idealen.

Svenska Kyrkans ledning har blivit en underavdelning till Socialdemokraterna.


Ekumenikutskottet begär att kyrkostyrelsen, vilken kan ses som Svenska kyrkans egen regering, rekommenderar församlingarna runtom i landet "att avbryta investeringar, införa sanktioner och bojkotta företag och produkter från de israeliska bosättningarna på de ockuperade palestinska områdena, Västbanken och Östra Jerusalem".

En motröst  anser att ekumenikutskottet bortser ifrån Israels rätt att få leva med trygga och erkända gränser mot sina fientligt inställda arabiska grannländer.

Utskottet avslog motioner från Marga­reta Viklund, Stock­holms stift, och Lennart Sacré­deus, Västerås, stift, båda från nomineringsgruppen Kristdemokrater i Svenska kyrkan, KR, om ökat engagemang och större solidaritet ute i församlingslivet och på riks­kyrklig nivå till stöd för förföljda medkristna i världen.

Förföljelserna av de kristna i muslimska länder struntar kyrkomötesmajoriteten i!

Enligt Margareta Vik­lund borde Svenska kyrkan bjuda in till en internationell konferens med kyrkor och samfund över hela jorden "för att belysa den svåra situationen för de människor i världen som förföljs för sin kristna tro och visa på möjligheter och vägar att stödja dem och för att väcka omvärldens internationella organs uppmärksamhet på deras situation".

Citat ur artikel av den rakryggade prästen Annika Borg i Dagen:

"Häromdagen valde Svenska kyrkans kyrkomöte att till alla sina ledmöter sända ut ett dokument som inte kan beskrivas som något annat än hatpropaganda. I Kairos-dokumentet beskrivs Israel som rasistiskt, barbariskt och att man utövar apartheid. Tongångarna känns igen från den hårdföra och havererade retorik mot Israel och judar som återfinns i just hattexter."

"Kyrkomötet formulerar sig också kring bojkotter, sanktioner och protester – mot Israel. Svenska kyrkan gör sig alltså till utrikespolitisk talesperson för sina närmare sju miljoner medlemmar."

"Jag menar att genom detta politiska utspel har Svenska kyrkan visat orimligheten med att göra sin fusion mellan politik och religion. Som präst och medlem i Svenska kyrkan motsätter jag mig å det skarpaste att bli associerad med denna hatpropaganda mot Israel."

"Den här politiska kampanjen mot Israel har pågått länge inom Svenska kyrkan. Våldet mot israeliska civila har kontinuerligt bagatelliserats. Att enskilda företrädare använder sina maktpositioner för att till exempel stödja Ship to Gaza ­eller bojkotter är upp till dem. Men dessa ställningstaganden, och de åsikter som understödjer dem, kan inte göras till Svenska kyrkans politiska linje."

Citat Dagen:

"Som lekman frågar man sig vilka motiv som ligger bakom en sådan uppmaning. Speciellt när den så kallade arabiska våren har blivit en mardröm med våld och brott mot de mänskliga rättigheterna." 


"Varje år arbetar 65 000 palestinier i Israel och får sin försörjning, att bojkotta israeliska varor förbättrar knappast levnadsstandarden för palestinierna, utan tvärtom. Det gagnar knappast fredsprocessen mellan palestinier och israeler utan gör det svårare att uppnå fred. På sätt och vis är det också ett indirekt stöd till terrororganisationerna Hamas och Hizbollah. Borde man inte i stället arbeta för gemensamma projekt för både palestinier och israeler?"


"Bryr sig inte Svenska kyrkan om, och tar avstånd från, de palestinska självmordsbombare som har dödat tusentals israeliska liv eller att Israel varje dag utsätts för terrorbombning i södra Israel? I den israeliska staden Sederot får barnen tillbringa många timmar i skyddsrum när de borde få rätt att vara i skolan.
Svenska kyrkans ekumeniska utskott har med detta beslut återigen stuckit upp sitt fula antisemitiska tryne."


Citat Kyrkans Tidning:

"Utskottet hade valt sina ord guldvåg, sa han. Ändå kom utskottets förslag att kallas både ”pro-palestinskt” och ett förslag formulerat av ”naiva aktivister” under debatten, som varade i flera timmar och inte minst kom att handla om kyrkans roll i utrikespolitiken."

"Kyrkan har varken befogenhet eller kompetens att bedriva utrikespolitik, sa Margit Borgström (KR) som reserverat sig mot utskottets förslag."


Staffan Holmgren (M) var en av dem som ansåg att det ”ensidigt pro-palestinska” förslaget var föga empatiskt när det gällde att förstå den israeliska befolkningen. Om förslaget till bojkott av varor från bosättningar på ockuperat område sa Mats Lindström (FK) att enda resultatet skulle bli att Svenska kyrkan ”är emot Israel och för Hamas”.


SR Människor och tro  -  Dagen  -  Kyrkans Tidning  -  Svenska Kyrkan  - Dagen - Kristen opinion - mera från Kristen opinion -
-

Pi samt Gyllene snittet och Phi

Klicka på bilderna så blir de större.
Bildtexter är överflödigaWiki om det gyllene snittet. Där finns en kort resumé över tillämpningen av det gyllene snittet och Fibonaccis talserie, som handlar om samma fenomen.

Talserien: 
0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987, 1597, 2584, 4181, 6765, 10946, 17711, 28657, 46368, 75025, 121393, 196418, 317811... Det första och det andra talet adderas och bildar det tredje och så vidare.

Gyllene snittet vars relationskvot är Phi (1,618...) och Fibonaccis talserie återfinns överallt i vår omgivning där spiralformer och geometriska figurer uppträder. Fibonacci och DNA 

Ju längre man kommer i Fibonaccis talserie, desto närmare Phi kommer man när man dividerar ett tal med det närmast föregående. 
Faktorisering av fibonaccitalen

Tallkottar, solrosor, svenska flaggan, ananas, är bara några av otaliga exempel på detta fantastiska fenomen. Klicka på rubriken igen och sedan på länkarna om naturen, arkitekturen, musiken, med mera.

Den matematiska funktion som kallas Gyllene Snittet, har ingen specifik upphovsperson, vilket däremot en annan funktion har. Pythagoras sats fick namnet av den som först redde ut förhållandet mellan sidor och vinklar i trianglar.

3,14159265 sitter som gjutet i mitt minne. De första nio siffrorna i Pi.Tre är också ett speciellt tal som återkommer inom många områden från retorik till telefonnummer. När jag skulle flytta till Enköping, erbjöd en trevlig dam hos Telia, valfritt telefonnummer ur en lång lista. Ett av dem blixtrade för mina ögon och det blev mitt.

Siffrorna i riktnumret ger summan nio. De två första i numret ger summan nio. De tre sista ger också summan nio. Det totala antalet siffror är nio. Den sammanlagda summan är 27 vilket alltid har varit mitt speciella tal. Det går att leka med numret och siffrorna tre och nio hur länge som helst. Ett (tre)vligt telefonnummer.

Phi i vetenskapen tjänstFibonaccis talserie kan sysselsätta vem som helst hur länge som helst.Allt detta gör att jag riskerar livet varje gång jag plockar fram velocipeden för en naturuflykt. Det ena ögat är låst på cykelns meterräknare och blinkar till varje gång ett av de magiska talen passerar 42 - 142 - 162 - 314 -345 - 542 - 543 - 716 - 1618 och så vidare........314159265


På Pi-dagens hemsida kan du läsa intressanta detaljer om PI och här finns ännu mera material.

Jag skrev i bloggen år 2008
Här kommer mera
På radion om Pi.

Den som vill påminna andra om Pi-dagen hittar grattiskort här
Pressrelease Tekniska Museet
Wiki om Pi-dagen

-

torsdag, november 22, 2012

Tankar för dagen om sinnesrobönen

Klicka på bilderna så blir de större

I morse var radioprogrammet Tankar för dagen en stark tankeinspiration och jag har lyssnat ett par gånger till senare under dagen. Lyssna själv!

Therese Eriksson påminde om Sinnesrobönen som efter ett samtal med mitt barnbarn Jonny för tre år sedan, ofta dök upp i mina tankar

Allt i bloggen om tankar för dagen
Nu går jag till Jonnys grav flera gånger i veckan och är besviken på mig själv för att jag inte tänkte mera på det samtal Jonny och jag hade om sinnesrobönen en gång i Surahammar.
.

Hela bönen

Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan, och förstånd att inse skillnaden.

Låt dock aldrig min sinnesro bli så total att den släcker min indignation över det som är fel, vrångt och orätt. Att tårarna slutar rinna nerför mina kinder och vreden slocknar i mitt bröst.

Låt mig aldrig misströsta om möjligheten att nå en förändring bara för att det som är fel är lag och normalt, att det som är vrångt och orätt har historia. Och låt mig aldrig tvivla på förståndet bara för att jag är i minoritet. Varje ny tanke startar alltid hos en ensam.

-

tisdag, november 20, 2012

Viktiga saker att ha med

Klicka på bilderna så blir de större

Jag är inte skrockfull på det sättet att jag undviker att lägga nycklarna på bordet, gå under stegar, krossa speglar eller trampa på trottoarskarvar, men två saker kom jag på i dag när jag såg dagens första facebookinlägg av Ulrika Möller i Världsbutiken. Jag får tvångstankar om jag inte har min lilla förnicklade mässingdosa i fickan. Där finns två keltiska ringar, några bekymmersdockor och tre miniatyrtärningar. Bekymmersdockorna köpte jag av Kim i Världsbutiken Globalen i Uppsala för mer än 20 år sedan och de är ännu i toppform trots allt jag har lastat på dem. Glömmer jag dosan, vänder jag hem igen.
Jag har flera omgångar reserver i en hylla men jag hoppas att jag slipper använda dem.

Ringarna är om möjligt värre att glömma och det blir även då till att åka hem, göra om och göra rätt.
-

söndag, november 18, 2012

Journalisterna och verkligheten

Klicka på bilden så blir texten läsbar


Jag börjar förstå journalistikens dynamik och Björn Hägers krönika i branschmagasinet Journalisten bekräftar mina aningar om journalisternas heder. Med ett fåtal lysande undantag, finns det inte längre någon journalistisk heder.

Den tredje statsmakten består till stor del av politiskt korrumperade prostituerade ynkryggar som aldrig vågar beskriva verkligheten eftersom de då åker direkt ut i kylan när det politiskt korrekta etablissemanget sätter press på redaktionsledningar och tidningsägare.

Björn Hägers far Olle var en hederlig journalist som alltid höll sig till sanningen och det är beklämmande med den här krönikan som uppmanar till lögner och skönmålningar om det mångkulturella experimentets negativa konsekvenser.

Det finns många journalister som borde kallas samhällets dödgrävare och pennfäktarnas träskfolk. Dit hör den här kufen på TV4Dit förpassar jag också Karen Austin för den här artikeln. som var en reaktion på den här artikeln om kränkthetens karriärister och födgenier. Ytterligare en bra artikel om de proffskränkta.

-

Språkets vackraste nyanser

Klicka på bilden så blir texten läsbar

Programmet språket innebär alltid ett behagligt möte med den nya söndagen eftersom jag lyssnar på helgreprisen klockan 07.00.

Lördagmornarna förgylls av Naturmorgon och i dagens språket blev det en fullpoängare när Naturmorgons portalgestalter premierades för sitt språk. Lyssna -

Vissa röster kan, med en kreativ språkbehandling, innebära en mångfacetterad njutning för lyssnaren.

Två sådana röster har trollbundit mig många gånger men tyvärr har den ena tystnat och det är Elin Sjökvist som gjorde väderprognoserna till ren poesi.

Den andra rösten som är magisk, tillhör Jenny Berntson Djurvall. Hon kan göra absolut ingenting till en fängslande naturupplevelse.

Båda dessa njutbara radioröster har ett tonläge som bara kan jämföras med vacker musik.
-

lördag, november 17, 2012

Kyrkan och islamDagens SR-program Människor och tro handlade i början om muslimernas böneutrop.

Helle Klein som enligt min ringa mening är en lindrigt sagt medioker journalist vars predikarroll nog skulle passa bättre i en moské än i Kyrkan, höll en förhållandevis och ovanligt låg profil i sitt brandtal för islam.

SR-reportern gav naturligtvis Helle Klein sista ordet och det passade ju bra när lördagen inleddes med islampropaganda från Leif karlsson alias Abd al Haqq Kielan, en konvertit med vidrig kvinnosyn enligt en avslöjande intervju i Paraplyprojektet.

Staffan Danielssons inlägg var sakligt och civiliserat trots att SR-reportern avbröt honom vilket SR-reportrar alltid gör när någon misstänks vara skeptisk till det mångkulturella experimentet.

Lyssna här och här -

Många av Kyrkans anställda med Ärkemesen i spetsen verkar ha ställt in sig på en total underkastelse inför islam.


-


Expressen - PK-ismen och hederligheten

Klicka på texten så blir den större

Uppdatering efter att ovanstående artikel publicerades: Ynkryggarna på Expressen kände sig tvingade att avslöja sanningen genom att publicera detta artikeltillägg: "kvinnan uppger även att de fyra männen som deltog i misshandeln talade ett språk hon inte kände igen."
Programmet Medierna i dag i Radion klockan 11.03
Vitpixlaren Mattsson deltar

Texten i HD
Texten i Exporessen
SvD
AB är hederligare än exporessen. Expressens journalist gör allt den kan för att misstänkliggöra den som inte deltog i misshandeln och som talade danska

Som vanligt gör Mattssons PK-blaska allt för att vilseleda läsarna om det finns minsta risk att våldet har mångkulturella inslag

Naturligtvis mörkar också GP De verkar ju i en riskzon.

PK-magasinet DN hänger på vilseledandet som alltid. För DN är det alltid viktigare med skyddet av mångkulturberikningen är rättvisan.

Uppdatering 18/11. Nu har DN också insett att censuren gick för långt och de har korrigerat artikeln

P4
-

fredag, november 16, 2012

Sverigedemokraterna och verkligheten

Klicka på bilderna så blir de större

Den översta raden i bilden ovanför är min
men Enköpingsposten borde läsas av alla!

När jag hörde nedanstående bisarra avart av journalistikens träskprodukter i radion i går, var det nära att jag fylldes av sympati för de sverigedemokrater som nu är i strålkastarljuset, men även om hennes analyser som vanligt ligger på nivå hönsskit, måste jag deklarera min misstro mot att Sverigedemokraterna har någon annan uppgift att fylla i riksdagen, än att väcka väljarnas opinion mot de etablerade partiernas vansinniga migrationspolitik så att det sker ett uppvaknande. Sedan kan moren gå.

De rödvinsrusiga vänsterjournalisterna har glömt att det är väljarna och inte tidningsredaktionerna som utser parlamentarikerna och demokratibegreppet kanske måste bankas in i deras förvirrade medvetanden.


Sveriges Radions vänstermuppars liderliga vällust över det som nu utspelas i tidningarna, är övertydlig som framgår av
bilden

EXPORESSEN EXP(L)ODERAR

Dagens medieskörd kan sammanfattas så här:

Ekot Citat: "Sverigedemokraterna tycker att det nu måste bli ett slut på Expressens regisserade tillställning av klipp och klistrande. Vi vill se samtliga filmklipp i kronologisk ordning utan klipp. Idag." - Det vinner SD inget på eftersom den som aspirerar på att få leda landet inte kan bete sig som de utpekade SD-politikerna.


Tio små negerpojkar Citat Ekot : "Gustav Kasselstrand som är ordförande för ungdomsförbundet inom Sverigedemokraterna, kan komma att tvingas lämna sitt jobb som politisk sekreterare på partiets riksdagskansli."

SvD Citat: Efter de uppmärksammade filmklippen har förtroendet för Sverigedemokraterna och partiledaren Jimmie Åkesson minskat. Av 1 000 svarande har 40 procent fått minskat förtroende för partiet, visar en Novus-undersökning som TV 4 Nyheterna beställt. - Eftersom TV4 har ovanstående journalistavskräde som politiskt ansikte utåt, blir jag inte förvånad. Som man frågar får man svar.

SvD Citat: Almqvist borde alltså ha räddats av partiledningen. Men när Kasselstrand i går fick frågor om hur det var med Kent Ekeroth, så ville han inte svara.

LÄS MER: De ingår i ”De fyras gäng”

Det kan hänga ihop med att Kasselstrand och Ekeroth står på motstatta sidor i en av partiets mest infekterade strider, som i stora delar är ett gammal bråk som går tillbaka till när Åkesson och ”Skånefalangen” tog över makten i SD.

Kasselstrand räknas till den motsatta sidan, som kallas Bunkerfalangen.

Ungdomsförbundet har under Kasselstrand motsatt sig partiledningens försök att tona ner nationalismen till förmån för en mer socialkonservativ linje.


Jag anser att Sverigedemokraterna behövs i Sveriges Riksdag som motvikt till de etablerade partiernas mångkulturella experiment med att öppna gränserna och ge PUT till i stort sett till alla från MeNa-området. Därför hoppas jag att SD överlever nästa val.

Eftesom jag har beskyllts för att vara sverigedemokrat, vill jag med stolthet bekänna att det är jag som är Centerextremisten
-

torsdag, november 15, 2012

Sverigedemokraterna och journalisterna

Klicka på bilderna så blir de större
Den övre bilden visar hur våra två viktigaste dagsnyhetstidningar prioriterar nyheterna i dag.

Överst och fetast finns skandalen i Sverigedemokraternas ledarskikt.

Sedan kommer en fotbollsdiva och långt ned händelserna i Mellanöstern.

Sverigedemokraterna är ett politiskt parti som har byggts upp på en bas av människor med stor skepsis till regeringens multiikulturella experiment och där finns naturligtvis personer med entydigt rasistiska åsikter.

Det är inget märkligt med att Sverigedemokraterna försöker sanera partiet från oönskade element som skadar den officiella framtoningen. Det vi ser nu, är inledningen till en inre maktkamp som skulle ha varit katastrofal för partiet om det hade hänt fyra veckor före valet, men väljarna kommer inte att minnas något av detta om två år.

Det var med euforiska tonlägen som journalister och experter i dag gladdes över att två av partiets ledargestalter betedde sig fullständigt idiotiskt på allmän plats och dessutom filmade tokigheterna.

Det talades om ett inre och ett yttre skikt av sverigedemokraternas ideologi och det är en trovärdig verklighetsbeskrivning.

Ändå tror jag inte att det här kommer att påverka opinionen i väljarskiktet mer än marginellt och det är till och med möjligt att det gagnar  SD när andra politiker och journalister visar upp den här omaskerade lyckan över att få tala och skriva om det som alla med en sund omvärldsanalys redan kände till.

Jag är mest oroad av journalisternas prioriteringar.

SvD om SD högst upp - SvD om Gaza långt ned - Ekot om SD högst upp - Ekot om Gaza långt ned 

-