onsdag, september 09, 2009

09-09-09-09-09-09 - Åsa Waldau Knutby i P3 Morgonpasset

Klicka på bilden så blir den tydligare
Nio sekunder över nio minuter över nio den nionde i nionde år 09, tjoades det till i radions P3 där Åsa Waldau var gäst. Med sitt förvirrade pladdrande, förstärkte hon den ökända bilden av en person med starkt begränsad verklighetsnärvaro och obegränsad exhibitionism.

Jag noterade med visst intresse att hon, enligt egen uppgift, numera inte gör något alls och undrar försynt hur hon i så fall försörjer sig. Det kan väl inte vara så att församlingsmedlemmarna låter henne behålla sin lön utan arbete?

Det substansbefriade pladdret hakade upp sig när Åsa fick frågor om de homosexuellas plats i Guds rike. På frågan om hur en vanlig dag ser ut för henne, kom ett tveksamt svar som borde få hennes församlingsmedlemmar att dra in apanaget.

Jag lyssnade visserligen bara den sista timmen, men jag har aldrig tidigare hört en person använda så många ord utan att egentligen säga något.

Här säger hon desto mera på fyra minuter

Ljudklippmix av okänd härkomst

Åsa svarar på lyssnarfrågor
Lyssna här
Lyssna mera
Åsa om Kristi Brud
Åsa om Helge Fossmo
Kristi Brud i Expressen
Om Morgonpasset och Kristi Brud i Dagen

I Januari 2004, var det uppenbart att Knutby Filadelfiaförsamling var ett kristenhetens träsk med hysteriska kultinslag och det fanns många skäl till varför massmedierna och polisen borde ha grävt djupare i datorer och mobiltelefoner hos hela pastorsligan.

Hade de gjort sin plikt hade sannolikt flera suttit i fängelse och Sara Svensson hade lika sannolikt vårdats där hon nu vårdas, men inte för att ha mördat utan för att ha haft för avsikt att mörda i religiös galenskap och för likskändning då hon, för att bli tjatig, sannolikt sköt mot en redan mördad pastorshustru.

Helge Fossmo sitter där han bör sitta, men de huvudskyldiga till knutbydramat går fria. De som skapade den anda som fick Sara att skriva denna
dagboksanteckning, är de som bär hela ansvaret för morden i Knutby.

Allt i bloggen om mupparna i Knutby här.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ljudmixen på fyra minuter var bra den.

Kristi Brud, javisst!

Säger själv hon är profet... alldeles i början.


Fågelvännen

Germund sa...

Delen om Jesus och dammsugning är också en höjdare :-)