tisdag, oktober 03, 2006

Knutby och barnmisshandel

Klicka på rubriken!

Webbteve TV4 Uppland http://www.tv4.se/player/categories.aspx?progId=74793&itemId=77182&treeId=100711&displayTreeId=
Observera att Kim Vincent inte förnekar att barmisshandel (felstavning som jag inte ändrar med tanke på en kommentar) förekommer! Han som förespråkar hårdhet mot barn, påstår att han tar avstånd från barnaga. Hycklare!

http://expressen.se/index.jsp?d=1180&a=454427

Efter många predikningar från tokpastorerna om hur barn och kvinnor ska fostras till undergiven lydnad, anar vi som lyssnat på tukthetsen, att församlingsmedlemmarna glider lite inför lagen om barnaga.

Människor som tillfrisknat och lämnat sekten vittnar om hur en av ledarna ofta tar hand om olydiga barn när inte föräldrarna är stränga nog.

Hoppas att det är den galningen som har anhållits och att den Livets-Ord-präglade socialförvaltningen i Uppsala, nu tar sitt ansvar och ber polisen förhöra föräldrarna om ytterligare våld mot barn.

Dödskulten på dödskullen i Gränsta - Knutby utreds igen av polisen och snart får vi nog se flera än Helge Fossmo och Sara Svensson frihetsberövade.

5 kommentarer:

slokhatt sa...

"Observera att Kim Vincent inte förnekar att barmisshandel förekommer!"

Riktigt roligt formulerat när det gäller den gamle missbrukaren Kim Wincent. Barmisshandel......

slokhatt sa...

"Observera att Kim Vincent inte förnekar att barmisshandel förekommer!"

En fyndig formulering när det gäller den gamle spritmissbrukaren Kim Wincent. Barmisshandel....

Germund sa...

Jäkla slokhatt;-)
Nu kommer jag att hålla dig under stabil bevakning för att kunna ge igen, men det blev som du skrev, riktigt fyndigt så felskrivningen får vara kvar. Det var nog något undermedvetet eller gränstamagiskt som fick mig att skriva fel:-)

quark sa...

Jag blir så irriterad över att pastorerna kan förneka och förneka utan att journalister ställer välförberedda motfrågor. Det finns flera predikningar där pastorer förespråkar att tukta småbarn. Till exempel här Emma Gembäck: http://knutby.webspace4free.biz/EmGe
(klicka på den stora pilen för en ljudsnutt på 30 sekunder, eller direkt: http://www.bolt.com/quark7/audio/1451131

Germund sa...

direktlänk

direktlänk