onsdag, oktober 24, 2012

Svenska Kyrkan och den politiska korrektheten

Klicka på bilderna så blir de större
Den här underbara kyrkan är min tillflyktsort flera gånger i veckan när jag måste tränga undan verkligheten en stund och snart är det dags för ett besök eftersom dunklet har lagt sig över tillvaron just nu.

När det blir alldeles mörkt i själen, är det bara ljuset i kyrkan som får mig se det positiva som finns kvar

Det är inte viktigt för mig om Jesus Josefsson var Guds enfödde son eller om han, liksom jag, är ett av Guds många barn. Jag brukar tänka ibland att bilden i fönstret är en hälsning
På torsdagkvällarna deltar jag i veckomässan som oftast leds av min vän Anna. Under tystnaden i slutet av mässan, händer det något starkt som jag kan bära med mig därifrån varje gång.
Nu när islamiseringsprocessen inom Svenska Kyrkan och dess socialistiska utpost Tro och solidaritet, blir allt tydligare kanske det måste till drastiska ingripanden från högre makter för att återställa den naturliga ordningen.

När de präster som är solidariska med den kristna tron reagerar inför islamkrameriet, blir Helle klein, Peter Weiderud och andra femtekolonnare väldigt upprörda och vädjar till den politiska korrekthetens blinda fårskock så det är tur att det ännu finns modiga präster som vågar säga ifrån, men snart kanske ärkemesen tröttnar och stänger av dem.

Kristen opinion - Tryckfrihetssällskapet - Konsten att tysta en präst - Kyrkans identitet offras - Den kristna identiteten -
Nere vid vår å fanns ett vackert crucifix men det passade tydligen inte de politiskt korrekta så symbolen för godhet fick demonteras innan de kränktas kör började kasta en del saker samt bränna och spränga andra saker.

Vi får väl se hur det slutar den här gången
Det är som om Hin Onde själv har tagit plats i kyrkosekretariatet

-


1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för att du finns och skriver som du gör.

Göran