lördag, mars 15, 2008

Bandyfinal 2008

Uppdatering bandyfinalen 2010
Uppdatering bandyfinalen 2009

Klicka på rubriken och läs om bandyfinalerna på Studenternas Idrottsplats i Uppsala. Damerna först naturligtvis och den finalen börjar nu klockan 11.00. Finalisterna är AIK och IFK Nässjö.

DIREKTSÄNDNING

AIK gjorde första målet efter 20 minuter i andra halvlek. Ett till efter 23 minuter och ett tredje efter 25 minuter. Slut 3-0 till AIK.

När damerna har avgjort sin kamp, börjar herrfinalen mellan Sandviken SAIK och Edsbyns IF.klockan 15.00

Jag hoppas att inte Edsbyns spelare tog ut sig i den dramatiska matchen mot Västerås.

Jag bodde tre år i Sandviken alldeles intill bandyplanen, på den tiden då det fanns två framstående lag i Sandviken. Derby mellan SIF och SAIK, var något i hästväg med mera kamp på läktarna än på plan.

Före den tiden bodde jag i Segersta med fyra mil till Edsbyn, två mil till Söderhamn-Broberg och två mil till Bollnäs. Till Ljusdal var det åtta mil och till Sandviken åtta mil. Sex mästarlag inom en radie på åtta mil. Många bandymatcher blev det på den tiden. Bandyfinalen 2007

Fortsättning följer.............

Klockan 15.00 - plums i 42-graders aromterapibad just när herrfinalen startar.

Klockan 16.00 - äntligen halvtid efter några dramatiska öonblick i badkaret när jag höll på att drunkna på grund av Edsbyns fantastiska matchstart. 6-2 i första halvlek.

Klockan 17.00 Pust & stön, vilken match! Man blir aningen skelögd av att följa bandy och Holmenkollen samtidigt. 11-6