torsdag, mars 06, 2008

Knutby - Gränsta och deras teologi

Klicka på rubriken och hälsa på hos Knutby FFS träningsskola. Jag vet inte vad de menar med "träning" i detta fall, men det kanske framgår efter en tids skolning. För mig verkar deras träningsskola vara en hjärntvättsanstalt som bara har målet att samla in jagsvaga offer för sektens manipulationer.

I min hand har jag några CD-inspelningar från träningsskolan och i datorn finns några hundra A4-sidor med utskrifter av träningsskolans chefscoach Kristi Bruds svammel.

Jag kanske lägger lägger ut mera ljudmaterial senare men här kommer ett litet
klipp.

Här finns en del av tokigheterna. Det blir några snitt bara för att visa nivån på undervisningen. Det mesta är riktigt tokigt och mycket är rent idiotiskt.

Så talade Kristi Brud:

"Du ska komma ihåg att Jesus är glad, och Jesus är rolig och han gillar att busa."
Hon berättar för kursdeltagarna att om de stannar i Knutby, kommer de snart att få busa med Jesus.
"Ledarskapet i församlingar idag är inte inställt på att befria medlemmar utan på att kontrollera medlemmar Då kan du räkna ut att det är kört när det gäller befrielse för sånt folk."
Hon bedömer andra kristna församlingar som ohelgade.
"Depression tillhör inte Herrens folk. DEPRESSION TILLHÖR INTE HERRRENS FOLK Jag har mött MASSOR med kristna som är deprimerade. Jag blir minst sagt upprörd. Därför Herrens ande Herrens ande är sänd till att befria dom sorgsna Han kom för att lösa dom som var bundna i detta. Hur många känner du som har depression? Du behöver inte räkna upp det nu, men tänk efter lite som ääää frälsta som LEVER med med JESUS och som ändå är bundna av SATAN ingen annan. Depression är ingen fiiin svensk folksjukdom som vi ska glädja oss över att psykofarmaka som kan lösa. Det är en bedrövlig demon, som ska väck ur Guds folk. Halleluja."
Så säger den som senare har berättat om sina djupa depressioner.

"Hela skolsystemet styrs av humanismen, där det bara handlar om en sak. Du är din egen Gud du behöver ingen Gud och du kommer från aporna punkt slut och det är hela vårt skolsystem och vi vet ju väl att vårt skolsystem ligger 20 år efter i utveckling när det gäller undervisning, man undervisar fortfarande om Darvinism och apkunskap."
Kristi Brud ligger alltså 20 år före det svenska skolsystemets vetenskapsteorier, med sin skapelseteori.
"Ta t. ex. RFSU eller RFSL förfarande på skolorna man åker runt och talar om hur naturligt det är att alla ungdomar är homosexuella. Man åker runt och undervisar ungdomar om det i skolorna redan i 6:an, 5:an 6:an så åker man runt och undervisar för att få med sig fler in i sin egen lögn."
Jag tror att Knutbys egen Cruella de Vil behöver hjälp med avprogrammering av de dumheter som Ulv Tokman i Uppsala, har präglat henne med eftersom hon med sin eländiga omvärldsanalys, har förlorat fotfästet och gjort tokigheterna helt skogstokiga.

Updatering 18/3 - Kloka ord om talibanerna i Knutby

1 kommentar:

UltraV:s värld sa...

Då det gäller hennes analys av RFSU och RFSL så tycker jag mycket stämmer. De sexradikala i F! vill att kvinnor ska ses lesbisk porr och på så vis inse att de kan ha sex utan män. Detta är vad jag fick lära mig om porr i F!, jag kollade noga att jag inte missuppfattat. RFSU lär idag ut sadismsex av den grövre varianten bdsm i sina kurser. Man anser inom F!, RFSL och förmodligen också RFSU sedan F!-feministen Kristina Hultman är aktiv inom RFSU, att den heteronormativa mallen som finns i Sverige hindra homosexuella från att hitta sin sexualitet. Det finns politisk lesbiskhet och lesbiskhet som feministisk strategi som får det att vända sig i magen på mig. Inte ens ett väninne-förhållande får vara asexuellt i dessa kretsar, de framhåller att vi kvinnor egentligen har sexuella känslor för våra väninnor, det håller ihop vår vänskap. Med mera av deras synsätt inom dessa tre F!, RFSU och RFSL.
Jag far illa av att jag ska vara ett sexobjekt för både män och kvinnor, och att kvinnor står bakom detta också!