torsdag, december 28, 2006

Losje


Klicka på rubriken och läs om den internationella terroristorganisationen Losje.

Losje knyter till sig människor i alla åldrar och från alla politiska och religiösa grupper.

Huvuduppgiften är att på ett smakfullt sätt terrorisera oss kommersialiserade och miljöförstörande teknokratislavar, med sunt förnuft.

Från hemsidan: "Loesje är en internationell förening som är religiöst och partipolitiskt obunden. Den bygger på eget initiativ, solidaritet och självbestämmande. Vi arbetar för en värld där humanism, kreativitet och personlig utveckling är det centrala, istället för som det är nu ekonomisk vinst och makt. Vi vill gå utanför de kapitalistiska ramarna och komma med idéer om hur ett framtida samhälle kan se ut. Våra idéer sprider vi främst via gatuaffischer och böcker. På så sätt vill vi påverka individer, göra dem öppna, vidsynta och medvetna. Genom att belysa allting från ett annat perspektiv och visa på alternativ försöker vi inspirera dem till att ändra sin livs- och samhällssituation. Våra texter belyser ofta det positiva i det negativa och trollar gärna fram ett leende."

Jag har varit med i deras epostlista från början och rekommenderar varmt alla att ansluta sig! Klicka på kartan högst upp så kommer anmälningslänken.

Inga kommentarer: