lördag, augusti 22, 2020

Islamreflektion


När poliser och politiker varnar provokatörer för att provocera muslimer genom att ifrågasätta deras tro, är det faktiskt en deklaration om att muslimer inte kan behärska sina impulser.

Det innebär faktiskt att poliser och politiker är övertygade om att muslimer tar till  våld när islam kritiseras.

Det verkar som att tilltron till "fredens religion" är obefintlig!

Kanske bör berörda poliser och politiker utbildas i värdegrundsstrategier.


Pressmeddelande

Erövringen är en uppdaterad svensk version av den internationellt uppmärksammade boken Holy White Lies, del 1, från 2018. Erövringen avslöjar den politiska strategi som Muslimska Brödraskapet har för att infiltrera Europa och Sverige samt kontakterna mellan brödraskapets anhängare och politiska partier i Sverige. Socialdemokraterna, Moderaterna, Center-partiet och Miljöpartiet har alla haft djupgående kontakter med islamister.

Boken söker svar på hur politiska partier i Sverige kunnat tro att det är möjligt att omvända Muslimska Brödraskapets representanter och anhängare. Och hur dessa, å sin sida, kunnat tro att det är möjligt att erövra Sverige med infiltration. Det har pågått i över tre decennier och osannolikt många skattemiljoner har beviljats Muslimska brödraskapets nätverk i Sverige. Resurser, avsedda att stärka och sprida den liberala demokratin, används för att mobilisera till islamism med en anpassning till sharia och dess könsapartheid och segregation. Konsekvenserna är förödande.

Författare:
Sameh Egyptson är islamolog och doktorand i interreligiösa relationer vid Lunds universitet och har ytterligare en akademisk examen i historia vid universitet i Kairo. Med arabiska som modersmål och med kunskap och erfarenhet både kulturellt och politiskt från både Sverige och Egypten utmärker sig Sameh i Sverige med en unik inblick och förståelse och ett helt unikt källmaterial. Sameh är aktiv i debatter och har skrivit många artiklar i pressen.

Inga kommentarer: