tisdag, december 11, 2012

Världens undergång 21/12 2012 - Om tio dagar!Enligt en del domedagsprofeter ska planeten Niburu med sin enorma gravitation på något sätt orsaka Jordens kollaps om tio dagar, men enligt min ringa mening borde vi i så fall kunna se den himlakroppen utan kikare redan nu så katastrofteorin avfärdas härmed å det bestämdaste.

För övrigt ska Niburu, enligt Malachias profetia skapad av den irländske helgonbiskopen Sankt Malachias på 1140-talet, orsaka världens undergång först år 2026.Det är inte troligt att vår värld går under på grund av en annan planet som korsar vår astronomiska väg och det är helt otänkbart att världen går under på grund av människornas miljöstörande aktiviteter. 
Det är däremot högst troligt att mänskligheten upphör att vara den dominerande varelsen på vår pinade planet som vi gör allt för att smutsa ned. 
Det finns otaliga undergångsscenarios för mänsklighetens öde. 
Växthuseffekten kan göra så att halva jordens befolkning drar sig mot norr vilket medför oundvikliga utrotningskrig för att vinna kontroll över de återstående naturresurserna. 

Havsnivåhöjningen påskyndar den utvecklingen.

Kemiskt resistenta mikroorganismer som virus, bakterier och annat osynligt kryp, kommer att ge oss obotliga pandemiska åkommor som snabbar på evolutionen mot den paradisiska människan som överlever krigen, sjukdomarna, hettan och hungern.

Förhoppningsvis blir det lite lagom blandad könsfördelning bland dem som får börja om från början med äppelodling och terrariumhobby.

-

2 kommentarer:

elina sa...

Naturen hittar en utväg. Gör människan det? Tveksamt med vår inställning till vår skyldighet att hålla liv i vår planet.

Germunds Blog sa...

Hoppet får inte överge oss. Då rasar det fort.