söndag, augusti 23, 2009

Barnfest hos MCC Strul i Enköping

Dagens väder var perfekt för det fantastiska fest som MCC Strul och ett antal företagare bjöd på. Den gamla folkparken som nu disponeras av motorcykelklubben, var fylld av glada barn och deras äldre ledsagare.

Initiativtagare och ankare var Enköpingspostens chefredaktör och ansvarige utgivare Thomaz Andersson och antalet ideellt arbetande funktionärer var imponerande. Tack Thomaz och alla andra för en fantastisk dag!

Klicka på bilderna så blir de större

Det är rätt mycket USA-stuk över MCC Strul och passande är det därför att frihetsgudinnan tronar mitt i den vackra parken där några av föreningsmedlemmarna ställde ut sina häftiga hojar


Detta är bara några av alla som lät sig roas och mättas denna härliga dag


En makalös mängd hamburgare grillades av ett gäng muntra kockar som garanterat led i värmen som kändes långt utanför den gigantiska grillen.

Åtta helstekta lamm gick åt och alla som ville, kunde äta sig mätta helt gratis.Dagen avslutades med en stunds sudokulösande i denna betongstol som är ett av många konstverk bland alla sköna blomsterarranemang efter å-promenaden.

1 kommentar:

Äldsta dottern sa...

Barnet är helt slut efter dagens äventyr. Hon somnade direkt när hon kom hem och vaknade inte förrän jag kom hem från jobbet. Men hon verkar nöjd.