tisdag, februari 12, 2019

Socialdemokraterna och islam. Del 1

Socialdemokratin är i förfall i Göteborg och Malmö på grund av att väljarkåren till en stor del består av människor som sympatiserar med extremism och hederskultur.

Socialdemokraternas ledning med Bjereld & Weiderud som fanbärare för ibn rushd, och den misslyckade ministern Anna Johansson som är arbetarkommunens ordförande vill att Ann-Sofie Hermansson skall sluta upp med att kritisera islam, extremism och skamkultur (sk hederskultur)

Anna Johansson är nära vän med studieförbundet Ibn Rushds ordförande Zana Muhammed!




Zana Muhammed är anställd i Göteborgs kommun som verksamhetsledare.

Bland annat har Hermansson skrivit att i “Göteborgs Stads värdegrund finns det ingen plats för extremister” samt att Doubakil och Abdullahi “försvarat terrorister”. Som grund har Hermansson bland annat hänvisat till medieuppgifter som gör gällande att den organisation de båda företräder bjudit in dömda terrorister till sina aktiviteter under 2010. MMRK är den organisation inom det muslimska civilsamhället som tydligast tagit ställning för Munir Awad. Munir Awad dömdes tidigare till 12 års fängelse för förberedelse till terrorbrott mot Jyllandsposten och frigavs dagarna efter jul 2018 efter 2/3 av verkställighetstiden.

Munir Awad är svärson till Helena Hummasten Benouda som i sin tur är en av Zana Muhammeds föregångare på posten som ordförande till Ibn Rushd.

Stämningen mot Hermansson har även sitt ursprung i att hon lät stoppa flmen Burka songs 2.0.

Hermansson har passerat samma gräns som Nalin Pekgul en gång passerade. En stark och tydlig röst mot islamistisk extremism, etnoreligiös fascism och hedersförtryck är en röst för mycket för socialdemokraternas partiledning.

Förfallet blev övertydligt när SSU i Skåne visade sig vara lydiga lakejer till ibn-rushd-sfären.



Jag tror faktiskt att Löfven kommer att agera klokt och inse att han inte kan sälja ut sin själ till de destruktiva krafter som Anna Johansson, Ulf Bjereld, Peter Weiderud, Anna Ardin, Helle Klein med flera femtekolonnare lierar sig med.




Inga kommentarer: