tisdag, februari 19, 2019

Islam och terrorism

Jag har blivit kallad islamofob och rasist för att jag pekar på det uppenbara sambandet mellan islam och modern terrorism.

Det är Mattias Gardell, Ulf Bjereld, Peter Weiderud, Anna Ardin, Annika Strandhäll, Jonna Sima, Daniel Suhonen, Anne Ramberg, Anders Lindberg och en handfull andra subversiva "influencers"*** som ligger bakom terroristförvillandet och politiskt korrekta ynkryggar på nyhetsredaktionerna gör som de tre aporna; De förnekar verkligheten.

De sitter i sina mentala mörkrum och hoppas att allt ska gå över men det går inte över så länge oduglingarna bestämmer nyhetsrubrikerna.



Det går inte över ens om alla inser att den moderna terrorismen har sina rötter och sin inspirationskälla i islam!


Det är för sent!
Folket som har den här symbolen som identitetsmarkör finns i studieförbundet ibn rush och de får obegränsat finansiellt stöd från den svenska staten.

Korsade svärd under islams heliga skrift säger allt fast få förstår det övertydliga!

De finns i de politiska partiernas ledningar och de arbetar målmedvetet för att reducera demokratin, jämlikheten, jämställdheten, religionsfriheten, tryckfriheten, den konfessionsfri utbildningen och rätt till samkönad kärlek.



*** Influencer är ett löjligt nyord för opinionsbildare.

De moderna opinionsbildarna verkar via de fyra viktigaste informationskanalerna och via insändare i dagspressen.



Den vidrigaste terrororganisationen kallas islamiska staten. Det är ingen slump!
Andra massmördargrupper är de islamiska organisationerna al-qaida, al-shabaab och boko haram. De har också utrotandet av kristna och judar som mål.

Inga kommentarer: