onsdag, september 19, 2018

Muslimska brödraskapet

MB kan tacka Mp och V samt T&S för sin starka ställning i Sverige.

En islamist är en bokstavstrogen muslim som kämpar för den politiska delen av islam och MB är islamismens frontsoldater.

I Mp (Miljöpartiet) och V (Vänsterpartiet) har MB (Muslimska brödraskapet) sina allierade men även den socialdemokratiska avdelningen T&S (Tro och solidaritet) har genom sina företrädare Ulf Bjereld och Peter Weiderud samt Anna Ardin (känd som sextorped för att sätta dit Wikileaksgrundaren Julian Assange) stor del i skulden för att de extrema islamisterna får makt i Sverige. I Mp är det främst Alice Bah Kuhnke och Gustav Fridolin som går brödraskapets ärenden.

Mattias Gardell är nog ändå den som främst ska klandras för att extremreligiösa krafter vinner mark i Sverige. Han är innehavare av Nathan Söderbloms professur i jämförande religionsvetenskap vid Teologiska institutionen på Uppsala universitet. Hans kopplingar till Muslimska brödraskapet, Studieförbundet Ibn Rushd, Myndigheten för stöd till trossamfund och Kulturdepartementet bör närgranskas av SÄPO snarast möjligt.

Bilden visar en del av den här artikeln


Utdrag


Muslimska brödraskapets två varianter på logotyp talar för sig själva!


Inga kommentarer: