fredag, april 06, 2018

Verkligheten och islam

För fyra år sedan kallades jag rasist och islamofob för att jag skrev det som de flesta tunga nyhetsredaktörer numera skriver.

Säkerhetspolisen och terrorforskarna är överens om att terrorismens rötter finns i koranens våldsinspirerande texter.

Det här är bara ett av många exempel:

Sura 9:5

De så kallade svärdsverserna vill de lärde bland muslimerna bortförklara med att det handlade om historiska händelser på 600-talet.

För mig verkar det konstigt att Guds sista budskap till alla människor i alla tider, handlar om de arabiska krigen på 600-talet

Ännu konstigare är det att inga politiker och nyhetsjournalister uppmärksammar konstigheterna.

Som jag har förstått det, består koranen i huvudsak av fragment från judiska, kristna, persiska och arabiska texter, kompletterat med massor av information från Gud om att Muhammed är ofelbar samt att han i allt följer Guds befallningar.

Islams absoluta mänskliga förebild är alltså Muhammed som med svärdet i hand erövrade hela den arabiska halvön. Hans efterföljare spred med svärdet islam till hela norra Afrika och stora delar av södra Europa.

Alla muslimer oavsett om de är moderata, radikala eller fundamentalistiska, har krigsfursten Muhammed som förebild.

De muslimska symbolerna innehåller svärd korsade ovanför koranen medan den kristna symbolen visar fredsfursten Jesus offrad på korset för sitt uppror mot våldet och förtrycket.

Islams utbredning i Arabien, Afrika, Asien och Europa, förklarade muslimernas lärde med att det handlade om självförsvar.

De självförsvarade sig alltså väldigt effektivt!

Muslimska brödraskapets breda nätverk har lyckats få in infiltratörer i maktpositioner i de politiska partierna.

Moderaterna hade Abirizak Waberi.
Miljöpartiet hade Mehmet Kaplan.
Socialdemokraterna hade Omar Mustafa.
Centerpartiet hade Mahmod Aldebe.

Det där är bara några exempel på infiltratörer men nu pågår en sund sanering inom Moderaterna, Socialdemokraterna och Centerpartiet medan Miljöpartiet och Vänsterpartiet verkar göra som de tre aporna.

Journalisternas kramfavorit är imam Leif Karlsson aka Abd al Haqq Kielan
i Eskilstuna.

Han försöker övertyga nyhetsredaktionerna om att islam spreds till Asien, Afrika och Europa via fredliga handelsmän men världshistorien har fakta!


Journalistikens ljus i tunneln är Johan Westerholm som långsamt lyckas väcka nyhetsredaktionernas ynkryggar till handlingskraft.

Inga kommentarer: