torsdag, augusti 23, 2012

Dödskulten och morden i Knutby

Para§rafs chefredaktör Dick Sundevall tror att de skyldiga till morden i Knutby har klarat sig undan rättvisan och jag håller reservationslöst med.

Sara Svenssons erkännande är ett nådeoffer, men, och det är ett viktigt "men". Både hon och Helge Fossmo förtjänar straff för det de avsåg att göra även om de misslyckades.

Dock har de rimligtvis fått sina straff nu och det är några andra sektmedlemmar som borde sitta på livstid. 
Allt i bloggen om Knutby

Klicka på bilderna så blir de större

Knutbybilagan nummer 12 i Para§raf

Citat:  "Djävulen gömmer sig i detaljerna, är ett gammalt uttryck. Här passar det otäckt bra in. Detaljerna i den tekniska utredningen och i obduktionsprotokollet, liksom i Daniels återgivande av vad han har sett, stämmer inte alls med Saras version av vad som hände." 
"Längre än så här kommer vi inte – idag. Vi vet att Sara än idag vidhåller den version hon gett i förhören och i domstolarna. En version som alltså inte är sann, som inte överensstämmer med utredningen och de tidsangivelser vi känner till. Det handlar här, precis som i fallet med Thomas Quick om falska erkännanden."

Ljudfilen som avslöjar något viktigt. Den skottskadade Daniels kompisar finns i rummet men de ringer hellre till andra sektmedlemmar än till ambulans och polis vilket är högst anmärkningsvärt om det inte var meningen att Daniel skulle dö där och då.


Klicklänkar till alla övriga artiklar ▼


Allt om mordsekten i bloggen-
-

Inga kommentarer: