onsdag, maj 09, 2012

Knutby - de ouppklarade mordens plats.

Klicka på bilderna om de inte verkar vara korrekt visade.
Nättidningen Para§raf har inlett en artikelserie om morden i Knutby och förhoppningsvis kommer en del av myglet runt utredningen att vara avslöjat när sista avsnittet är publicerat. Artikel ett  -  Artikel två - Artikel tre  -  Artikel fyra  -  Artikel fem  -  Artikel sex  -  Artikel sju  -  Artikel åtta  -  Artikel nio  -  Fortsätt följa Para§graf för att ta del av den här och andra rättsskandaler.

Rigmor Robert om morden i Knutby

Allt började med att poliserna Kling och Klang gjorde entré på brottsplatsen. De lyckades missa det uppenbara och arbetade enligt standardmanualen för vardagsbrott trots att alla tecken fanns som visade på en hjärntvättad samling sektmedlemmar helt i andligt fångenskap hos några självutnämnda så kallade pastorer.

Stollepastorerna lydde och lyder ännu under en charlatan som kallar sig drottning Tirsa och Jesu maka. Kristi Brud har blivit den officiella benämningen på den förvirrade lilla medelålders kvinna som inte kan fullfölja en mening utan att tappa tråden och börja på en ny.
Under brottsutredningen av det senaste mordet, det på Alexandra, visade det sig att de ledande utredarna hindrades i sitt arbete av någon högt uppsatt person som krävde att drottningen skulle skonas och att allt som rörde henne skulle avlägsnas ur förundersökningsmaterialet.

Så skapade sagan om de två morden eftersom även det första mordet sopades under mattan.
Det var knappast en slump att Göran Lindberg var länspolismästare i Uppsala när de besynnerliga direktiven utfärdades om att skona alfahonan i knutbyförsamlingen. Sexuella utnyttjanden av unga kvinnliga sektmedlemmar verkar ha varit ett privilegium för sektledarna närmast under drottningen och kanske gällde privilegiet en vidare krets.

En annan skum länspolismästare fanns i Stockholm och det kan förklara varför mordvapnet omedelbart smältes ned när utredningen snuddade vid Stockholmspolisens vapenfifflande och en infiltratör som lika omedelbart dödförklarades medan han sannolikt försågs med pengar och ny identitet av mygelmästarna i Stockholm.
-

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för att du skriver om detta!

Lovvärt av nättidningen Para§raf att lyfta fram Knutbytragedin.

Må allt komma fram i ljuset!

Vänliga hälsningar
Fågelvännen