måndag, juni 03, 2019

Islam och terrorism



Alla muslimer är inte terrorister men glöm aldrig att alla muslimer har en blodbesudlad krigsherre som absolut mänsklig förebild att efterlikna i allt!
Islamiska staten, al-qaida, boko haram och al-shabaab är den moderna terrorismens farligaste organisationer och de finner sin inspiration i islams heliga skrift koranen.


Det är fakta! 

Det är fakta som ingen politiker och ingen journalist vågar berätta om!

Alla som lyfter fram kopplingen mellan islam och terrorismen blir stämplade som islamofober, rasister och främlingsfientliga!

Det är en form av hjärntvätt som kollektivt har drabbat ett samhälle där vissa fakta är tabu därför att en samhällsgrupp tillämpar en sofistikerad offerstrategi blandat med ett brutalt våldskomplex! 

Muslimska brödraskapets symbol har koranen och svärden i centrum!

Muslimska brödraskapet har infiltrerat de politiska partierna. De organiserar utbildning och de utser sina helgedomars predikanter. Det finns många kopplingar till Ibn Rushd.

Om jag bedöms vara rasist för att jag redovisar verkligheten, är samhället på väg att acceptera en ideologi som i resten av världen leder till våld och förtryck!

Studera alla länder som domineras av islam!

Beakta dessa länders förhållande till demokrati, jämställdhet, jämlikhet, religionsfrihet, samkönad kärlek, konfessionsfri utbildning, tryckfrihet,religionsfrihet och inställning till kristna!






Inga kommentarer: