söndag, juni 16, 2013

Sifo juni 2013

Klicka på bilderna så blir de störreDet ser ut som att Alliansens budskap har fått slagsida så att det ger utslag i det sunda förnuftet och den logiska skepsisen hos delar av väljarkåren.

Därmed inte sagt att den rödgröna sörjans politik är bra, men Alliansens oförmåga att göra en tydlig konsekvensbeskrivning av alternativen, gör att väljarkåren dras mot de luddigaste beskeden.

Centerpartiets nyliberala utspel med fri invandring, månggifte och narkotikavänlighet har dragit ned Alliansens samlade anseende och Moderaternas ryggradslösa vimsighet i alla invandringspolitiska områden väcker oro.


Alliansen vinner valet igen nästa år om Centerpartiet tar tydligt avstånd från nyliberalismens stolligheter och börjar ta ansvar för landsbygden, naturlig energiomvandling och miljön för kommande generationer samtidigt som Moderaterna och Folkpartiet visar en tydlig gemensam invandringslinje och Kristdemokraterna koncentrerar sig på de goda familjefrågorna.

SR - SvD -

Om inte Alliansens fyra ryttare stramar åt tyglarna kommer Sverige att regeras av halvrören Piff & Puff samt kvackarens och kommunistens gäng med järnrören hotande ordningen.


-

Inga kommentarer: