måndag, mars 18, 2013

SD-panik hos M

Klicka på bilderna så blir de större

När jag första gången mötte Fredrik Reinfeldt, var han en 16-årig tjurig muffare som gnällde när inte skoldebatterna skräddarsyddes för moderatagendan. Jag var ordförande i Centerorganisationen i Täby och hade någon sagt att han skulle bli statsminister, hade jag ryckt på axlarna och avfärdat det som delirium.

Märkligt nog blev han dock det och har nu växt in i landsfaderskomplexet till den nivå där han har förlorat förmågan till klarsynt omvärldsanalys. Hans mångfaldstrams för att blidka halvrören Piff & Puff, har urartat till enfaldstrams
Några i M-bunkern har sett förfallet och nu offras Billström för att locka över SD-sympatisörer. SvD - SvD - SvD - Nästa offer blir justitieminister Ask som får pensionera sig efter att ha försvarat Gränspolisen som följer givna direktiv.

Gummiryggen Reinfeldt sitter dock trygg på sin landsfaderstron eftersom det saknas alternativ. Ekot - SvD
-

Akt två i det moderata spektaklet: SvD Ett dåligt regisserat skådespel som kanske lurar den aningslösa väljarkåren men de egna ogillar bluffen. Gummiryggen Reinfeldts försök att charma MP- och V-sympatisörer är osmakligt!
-

-

1 kommentar:

Anonym sa...

Försvinner Ask då kommer det att dröja länge innan jag röstar på M igen. Detta säger jag som någon som aldrig övervägt något annat än M och KD i riksdagsvalet.