onsdag, juli 02, 2008

Glöm aldrig morden i Gränsta - Knutby


Sekten på gränstakullen i Knutby, är en mystisk företeelse. Trots att massmedierna gång på gång låter Åsa Waldau (drottning Tirsa) göra bort sig, stannar medlemmarna kvar. Det finns ingen annan förklaring till detta än att de befinner sig i andlig fångenskap. Den morddömda Sara Svensson skrev i sina anteckningar och sade i polisförhören att hon var rädd för att mista Guds nåd och att den nåden kom via Tirsa/Åsa.

Ekonomisk utsugning, sömnbrist på grund av nattliga aktiviteter, rädsla för helvetet om man inte gör exakt som drottning Tirsa säger samt allmän andlig vilsenhet, är faktorer som kan medverka till att människor blir kvar i en osund gemenskap.

Följ diskussionerna här och här.
Bloggen Sektinfo följer utvecklingen och förhoppningsvis avvecklingen av drottningväldet på gränstakullen.

Här finns mera av Gränsta - Knutby i min blogg. Rulla ned förbi detta inlägg om det ligger först. Där finns nu ett inlägg om det vapen som blev mordredskap i Gränsta 2004. Mera om Stockholmspolisens vapenfifflande här.

Det finns en sammanfattning av händelserna i Gränsta i den här bloggen. I den här bloggen följer vi de korrumperade polischefernas skumraskaffärer. Här debatteras kriminella polisers aktiviteter.

Inga kommentarer: