fredag, juli 19, 2013

Ny fågelinfluensa H7N9 dödar mänskligheten!

Klicka på bilderna så blir de större

Först fick vi fågelinfluensan

Sedan kom svininfluensan
Därpå drabbade oss flygande grisviruset


Nu har vi den nya hönsillerflunsan på gång

Det är äntligen dags för vaccintillverkarna att håva in miljarder igen
I slutet på intervjun med virusexperten Sven Britton nämner han rökning som en komplikation och den tydligt panikslagna reportern fyller snabbt på med att rökning skördar flera offer än influensan. När så virusexperten förtydligar att det är den nedsatta lungfunktionen som följd av rökningen som gör rökarna till en riskgrupp, avslutas intervjun direkt av en med till visshet gränsande sannolikhet, rökande reporter.

SR - SvD -
Allt i bloggen om gris- och hönspest

Läkemedelsbolagens bluffsoppa Tamiflu kanske är mänsklighetens räddning nu också.
-


3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu sitter samma personer i TV-aktellts studio och ropar digerdöden samtidigt som aktuellts redaktion lägger ut kartor i rutan med animationer om hur "influensan" snabbt kommer att ödelägga halva jordens yta.
Snart kommer nytt skadligt "vaccin" att inhandlas och påtvingas befolkningen i detta "i-land" som Sverige anses vara.
Våra "experter" "media" och "beslutsfattare" kommer årteigen att visa att de inte alls befinner har den kunskapsnivå som bör krävas i ett "i-land".

ÄNDÅ FORTSÄTTER SAMMA PERSONER PÅ SAMMA SÄTT!

Nu bör vi i valet visa vad vi tycker.
De ska avgå med personliga skadeståndskrav.
NU!

Thove sa...

Det största problemet med dessa konstanta utrop om pandemier är att ingen tror på det längre. Snacka om att ropa varg. Jag tror aldrig att jag kommer vaccinera mig mot fågelinfluensa p.g.a alla falska varningar... Är du vaccinerad? Jag har gjort en omröstning på plusett: http://www.plusett.nu/omrostning-3364/ar-du-vaccinerad-mot-fagelinfluensan

Germunds Blog sa...

Jag har aldrig ens övervägt att berika de farmakologiska charlatanernas bankkonton genom att injicera någon av deras produkter i mitt blod bortsett från stelkrampsvaccinet.