fredag, maj 10, 2013

C-annabis

Klicka på bilden så blir den större

Först var det blådåren Aldebe. Sedan var det månggifte och fri invandring. Som om det inte räcker med det så kommer nu knarkliberalerna fram ur garderoberna.

Det är dags att uppfostra Stureplans streetyuppies och hyra in en mediestrateg som kan berätta om hur massmedierna redovisar politiska beslut.

Det är mycket enkelt men tydligen obegripligt för centerpartiets marknadsförare.

De svävar inte i det blå, de verkar befinna sig i ett svart tomrum.

SR - SvD - P3 -

2 kommentarer:

Peter Sundkvist sa...

Nja, det handlar faktiskt om rationellt tänkande.
Cannabis är inte ofarligt, men jämfört med andra rusmedel som kokain, heorin, alkohol och nya s.k. designer droger så är cannabis förhållandevis harmlöst.

Inom CUF resonerar man nog att det är viktigare att staten kontrollerar tillgängligheten på cannabis och att det håller en viss säkerhetsgrad/kvalitet samt att de som köper cannabis(som är den överlägset vanligaste illegala drogen) inte behöver komma i kontakt med langare som börjar med att pracka på dem cannabis och sedan försöker få dem att testa tyngre droger.
Det är så rekryteringen till tungt missbruk fungerar nämligen.
Och cannabis är en lätt drog, vad nykterhetsförbunden än försöker lura i folket.

Nederländernas försök med att tillåta kontrollerad försäljning av cannabis i snart 40 år har med råge bekräftat detta.

Att vissa personer hamnar i missbruk är oundvikligt. Men det har inte med drogen i sig att göra, utan med individuell livssituation. Stress, depression, ADHD, och andra psykologiska faktorer är vad som faktiskt skapar missbruket.

Germunds Blog sa...

Debatten om cannabis skulle jag kunna fördjupa mig i men vid ett annat tillfälle.

Här och nu handlar det om att man som ansvarig i ett politiskt parti, måste göra konsekvensanalyser innan man handlar och jag börjar bli trött på alla godbitar som representanter för mitt parti, slänger åt hyenorna i massmedierna.

Ett par ytterligare fadäser och C åker ur riksdagen.