onsdag, januari 11, 2012

En onsdag att reflektera över

Vissa dagar undrar jag allvarligt över vad
jag sysslar med och vart jag är på väg

Klicka på bilderna så blir de större och

vill du se mera av denne fantastiske 
bildkonstnärs arbete ska du klicka

här - här och här.

Många vägar finns det men hur hitta rätt?
Tänk om man enkelt kunde bygga sin
egen väg precis där man vill ha den

Inget händer i dag för ovanlighetens skull. Ett besök i Träningslokalen bekräftar att kroppen är i hyfsad kondition och det är bra med en dag där tankarna tillåts flyta fritt.

En fantastisk givande verksamhet de senaste åtta månaderna kanske bör avslutas och jag letar efter nya utmaningar.

Det var länge sedan jag retade upp mig efter att ha skummat nyhetsflödet så det får bli en kort inledning på mitt återvändande till vardagen.

De senaste dagarnas hysteri omkring "den kvarlämnade gossen", ser ut att utmynna i en bagatell, men det är väldigt bra med fokus på föräldrars galna krav på barnens idrottsprestationer.

Svenska medborgare med irakiskt ursprung verkar ha pass med en benägenhet att bli borttappade och väldigt många irakier tar sig till Sverige med falska pass. Koppling. Dessa invandrare betalar enorma summor för att få komma till ett land där de försörjs av staten utan krav på motprestation och får en kalldusch när verkligheten uppenbaras.

Passen som används kommer från slarvputtar som "tappar bort" sina pass en gång i månaden och frågan är om inte deras pass helt enkelt ska dras in och medborgarskapet omprövas. SvD.

Totalkostnaden för invandring granskas i SvD med förväntat resultat, men frågan är hur resultatet skulle bli om fokus sattes på enbart invandrare från Irak, Somalia och Afghanistan.

Geléryggen Reinfeldts blindstyren har dragit slutsatser som tyder på att de har tappat verklighetskontakten, men de kommer att tvingas tänka om när kriminaliteten i storstadsförorterna inte längre kan maskeras som resultat av oförskyllt utanförskap. Den kriminaliteten finns inte med i kostnadsberäkningen.

Slutligen hotar spagettifolket hela Eurozonens överlevnad.

En bra dag att begrunda verkligheten.
-

1 kommentar:

Jörgen Gade sa...

Hej Gudmund!
Underbar bild du har på din blogg av hur lätt det "skulle kunna vara" att anlägga en bilväg. Jag hoppas att detta aldrig blir möjligt. Dock ser jag fram emot extremt rationell förläggning av "Äggleder":

- http://alturl.com/2pdk5

Kan detta vara rätt väg framåt?

Mvh
Jörgen