söndag, oktober 09, 2011

Söndagslunch fem portioner god korvlåda

Klicka på bilderna så blir de större

Tre burkar Heinz vita bönor i tomatsås. 600 gram grevé mjukost.

Två burkar Campbells kantarellsoppa.  Ett kilo riktigt fin falukorv
(Tillmans eller Andersson & Tillman)

Rör samman soppan och osten i ett separat kärl. Skär korven i
centimeterstora tärningar. Lägg korven i botten av en femliters
gryta och häll bönorna över. Smeta ut ost- och soppmixen över.
Strö ett tunt lager ströbröd över och överst ett lager paprikapulver.
Lägg på lock!

Ställ grytan mitt i en till 225°C uppvärmd ugn och kolla efter
25 minuter. Om det inte är bränt då, ska maten stå ytterligare
fem minuter.

Utan lock måste maten kontrolleras oftare.

Smaklig måltid!




Allt i bloggen om mat här

.

Inga kommentarer: