måndag, april 28, 2014

Enfaldiga politiker


Brev till Sveriges Radios vetenskapredaktion i dag med anledning av den här artikeln 

Varför tar ni aldrig upp det allvarligaste problemet med GMO-grödor?

De direkta hälsoriskerna är en skendebatt!

Allt i bloggen om genteknik◄Klicklänk

Jag vet inte om det är GMO-industrin som har vilselett politikerna eller om de helt enkelt är obegåvade.

Det här är huvudproblemet med genmodifierade nyttogrödor:

De gener som skapar rika avkastningar från växter med motståndskraft mot diverse hot från klimat och ohyra, kan enkelt skapa mutationer hos ogräs som sedan slår ut nyttogrödorna.

Nyttogrödor som genmanipulerats för att stå emot bekämpningskemikalier som tar kål på ogräs och skadesmåkryp, låter bra men konsekvenserna är oöverskådliga!

Den ena provodlingen efter den andra har drabbats av läckage så att ogräsen har fått de kraftfulla egenskaperna och blivit svårutrotade.
Jag vill inte se Kvickroten Orvar ta över sädesfälten!

Jordgubbar som fått gener från ishavslax för att inte knäckas av frosten, är ett exempel på artöverskridande genmanipulation som det har experimenterats med och jag väntar nästan på potatis som har fått grodgener så att skörden bara innebär att hålla upp säckar som potatisarna hoppar ned i.

-

fredag, april 18, 2014

Tvångsideologin islam

Klicka på bilderna så blir de större

Kanske kan den här skakande rapporten om muslimernas intolerans mot apostater väcka någon rödvinsrusig dagsnyhetsredaktör på SvD, SR, DN, Expressen eller AB, men sannolikt blundar de, håller för öronen och tiger eftersom de flesta är miljöpartisympatisörer och därmed har islamgranskning som tabuområde. Om apostasy -För politiker gäller samma regel eftersom muslimer är en avgörande valboskapsgrupp inför valet 2014


Det borde räcka med att betrakta symbolerna för islam och kristendomen för att inse vilken agenda som råder för respektive religion 


Dagen - SvT - Sanningen om Muhammed - Fredens religion - Myterna om Muhammed - Myterna om islam - Koranens våldsuppmaningar - Islams sociala reglemente - Islam och lögnerna
-

tisdag, april 15, 2014

Kyrkan och islam

Vore det inte för Annika Borg, Staffan Danielsson och Helena Edlund skulle din upplevelse av medieutbudet från och om Svenska Kyrkan domineras av S-politruker som Peter Weiderud Helle Klein, Eva Brunne och Antje Jackelén.

De fyra är påtagligt aktiva när islam kritiseras och strategin är naturligtvis att locka muslimerna till Socialdemokraterna nu när valet närmar sig.

Peter Weiderud och Helle Klein verkar vara mera intresserade av att föra ut islams budskap än kristendomens.

Vad blev det av Svenska Kyrkans kristna värdegrund? KT - KT - KT - KT - Dagen - Dagen -

Allt i bloggen om Kyrkan
-