fredag, juli 11, 2014

RELIGIÖS GALENSKAP!

-

KLICKA PÅ BILDERNA SÅ BLIR DE STÖRRE

Jag påminner om Salman Rushdie, Theo van Gogh, Taslima Nasrin, Ayaan Hirsi Ali, Lars Hedegaard, Flemming Rose och Lars Vilks. De är några av alla som de våldsbenägna vidskepliga har attackerat i sin ideologis namn och för att deras idol har kränkts.
Det här skrev jag 19/9 2012
Klicka på bilderna så blir de större
I dag är det dags för ett nytt utmanade nummer av tidningen Charlie Hebdo med muhammedbilder. Förra gången brandbombades tidningsredaktionen och den här gången blir det sannolikt värre.
Stort tack till kommenterande fransyska som korrigerade min taffliga översättning. Så här ska det stå:
Övre bilden: "100 piskrapp till alla er som inte dör av skratt"
Undre bilden: "Det är urjobbigt att vara älskad av korkade idioter" gråter profeten
Fundamentalistiska religionsmuppar från alla de tre stora religionerna tycker illa om religiös satir, men det är bara muslimer som konsekvent tar till våld. Fredens religion säger de själva. Den här islambetraktaren har en annan åsikt som är värd att ta del av.
Det här skrev jag 2/11 2011

Tidningen som gjorde de vidskepliga galna


Den franska tidningen Charlie Hebdo är brandbombad efter att ha utnämnt Muhammed till gästredaktör i det senaste numret som har omslagstexten  "100 piskrapp om ni inte dör av skratt!" vid en tecknad bild av Muhammed

En lila djävuls syn på muslimernas tokigheter här


Mohamed Saad El-Katatny, en av Muslimska brödraskapet ledare har fördömt den franska tidskriften Charlie Hebdo för att ha publicerat en karikatyr av Muhammed på framsidan och utnämnt honom till gästredaktör."

Mohamed Saad El-Katatny beskriver den tecknade bilden som ett avskyvärt brott som syftar till att såra muslimer.

El-Katatny uppmanade islamiska institutioner, inklusive Al-Azhar, den högsta religiösa auktoritet i den sunnimuslimska världen, International Union of Muslim Scholars, och Organisationen för den islamiska konferensen, att engagera andra muslimska organisationer för att förhindra publicering av liknande karikatyrer i framtiden.

Han uppmanade även den franska regeringen att utreda händelsen och vidta alla nödvändiga rättsliga åtgärder mot Charlie Hebdo.

En dag efter publiceringen av den tecknade, var Paris kontor tidningen förstördes i en bensin bombattentat.Publikationen hemsida var också hackad.

Ständigt dessa kränkthetens pajaser!
Här åskådliggörs den ideologiska fanatismens idioti!

-
-


1 kommentar:

elina sa...

Människan och djävulen har gott om samarbete i Mellanöstern och många andra länder där Gud utropas ständigt och om allting. Jag tror att Gud har avtågat länge sedan. Han var bara en illusion.