lördag, augusti 31, 2013

Obamas dilemma

Klicka på bilderna så blir de större

Om President Obama ger order om en vedergällningsattack mot Syrien och ett enda barn dödas, är han en lika stor skitstövel som Assad. Det är inte antalet barn som mördas, som definierar mördaren, det är avsikten! Om en attack genomförs nu är det en bestraffning och inte en försvarsinsats.

"Den väntade amerikanska attacken mot Syrien kommer inte att innehålla några stora överraskningsmoment för den syriska regimen och sannolikt inte förändra någon maktbalans, utan handlar om att rädda ansiktet på Barack Obama. Det säger en libanesisk militäranalytiker som vår korrespondent talat med i Beirut."
"USA anklagar Syrien för att ha gasat sitt eget folk. Det kan inte ske utan vedergällning, sa presidenten:
– Vårt ansvar som ledare i världen är att se till att de skyldiga hålls ansvariga, sa president Obama, vars utrikesminister Kerry tidigare under dagen offentliggjort varför USA pekar ut Assadregimen som skyldig till att ha använt kemiska vapen."


Barack Hussein Obama som bödel - blir det hans efterskrift?

SR - SR - SR -

Allt i bloggen om ObamaKlicka
Allt om Syrien i bloggen◄Klicka

-

fredag, augusti 30, 2013

Lena Sundström och verkligheten

Klicka på bilderna så blir de större

Lena Sundström, Jan Guillou, Mattias Gardell, Peter Weiderud, Anna Ardin, Helle Klein och ytterligare några som jag inte kommer på just nu. tillhör, enligt min ringa mening, skaran nyttiga idioter eftersom de aningslöst förmedlar idiotvänsterns hardcorebudskap om att mänskligheten bara kan frälsas via lärorna från Allah och Mao.

Att frälsningen ska påskyndas av stenkastningar mot brandmän och sjukvårdare samt av bilbränder och butiksplundringar i våra storstäder, blundar de klädsamt för eftersom det inte är politiskt korrekt att nämna dessa bagateller.

Dårfinkarna ältar sina litanior om terrormisstänkta migranter, utan att reflektera över den spänning som höll västvärlden i ett björngrepp tiden efter nionde september 2001. SR -


Jag svär normalt aldrig i bloggen, men fy fasiken för femtekolonnarna!
-

onsdag, augusti 28, 2013

Pandoras ask är öppnad

Klicka på bilderna så blir de större


Nu verkar det som att de styrande i USA och EU är beredda att ta konsekvenserna av att närma sig roten till det onda i kriget mot terrorismen.

Efter Syrien återstår bara Iran och Saudiarabien och ett fullskaligt religionskrig med miljontals terrorceller mot ett fåtal stora krigsmakter.


Ovanstående brev är en av många förklaringar till varför västmakternas krig mot allahs hejdukar är hopplöst dödfött.

En av de viktigaste förklaringarna är att de muslimska länderna styrs av klaner och stammar.

Den för tillfället starkaste gruppen har hela makten och när den störtas tar en annan grupp över med samma metoder. Islam är en politisk ideologi med kvasireligiösa styrmedel som förlamar och programmerar gräsrotsfolket.

En annan viktig förklaring till det ofruktbara och besinningslösa våld som är de vidskepligas konfliktlösningsstrategi, är att kvinnor är andra rangens medlemmar i klanerna.

Kvinnor är mäns egendomar att fritt förfoga över och därför har medmänsklighet och mänskliga rättigheter förvandlats till motmänsklighet och muslimska rättigheter.

Om kvinnor hade politisk makt i MeNa-området, skulle skäggtomtarnas krigsiver mattas av men det talande vita huset i Washington nämner inget om detta . "White House says" hörs otaliga gånger varje dag men ingen gång talar detta besynnerliga hus om sunt förnuft.


Allt i bloggen om ObamaKlicka
Allt om Syrien i bloggen◄Klicka

Om de boende i det talande vita huset studerade muslimernas symboler skulle de inse att koranen är en våldsmanual. Det är därför den alltid omges med svärd och gevär.

SR - I Riksbanken bekymrar sig ledamöterna om Sveriges ekonomi på kort sikt och glömmer den finansiella globala härdsmälta som blir följden av att några miljoner självmordsbombare blir mångkulturella berikare i de västliga samhällena.

SR - Kanske är det nya terrorvapnet ändå det största hotet mot samhälsstabiliteten. Hackerattackerna övergår snart i virusspridande.

SvT - Lärde de sig inget av Vietnam-kriget?

DN - Lärde de sig inget av Irak-kriget?

Metro - Historien upprepas

Aftonkloaken - En del av klansystemet

Sexpressen - Här avslöjas Obamas krigsplanering. De är duktiga de där rödvinsmurvlarna

SR - SR - SR - Glöm inte det globala hotet från Saddam Husseins massförstörelsevapen i Irak!
-

tisdag, augusti 20, 2013

Muslimska brödraskapet och den arabiska våren

Klicka på bilderna så blir de större


SR sammanfattar

SR "På tv-bilder ser man en äldre herre med kort vitt hår och ansat vitt skägg sitta i en svart lädersoffa. Han tittar inte in i kameran utan flackar bort med blicken mot bordet framför där det står en flaska vatten." -

Symbolerna som finns i bildcollagen är muslimska brödraskapets.

Svärden och koranen talar sitt tydliga språk.
-
SR "
För första gången i Egyptens historia har brödraskapet helt tappat folkets sympati. De hade räknat med att folk skulle tycka synd om dem när de slaktades, så har det inte blivit. De är försvagade av massarresteringar av ledarksapet, de har tappat stöd bland egyptier som sluter upp i det som kallas Egyptiernas kamp mot terrorismen. Nu har de inget annat val än att ingå en försoningsprocess, säger Mohamed Aboulghar som också tror att läget kommer att stabiliseras i egypten snabbare än omvärlden kan föreställa sig."
-
SvD "Badie, den andlige ledaren inom brödraskapet, greps i en lägenhet i Nasr City i Kairo sedan säkerhetsstyrkorna fått tips om var han höll sig gömd.

Han och andra ledare inom brödraskapet har åtalats anklagade för att ha uppviglat till våld under protesterna mot president Muhammad Mursi. Oroligheterna ledde till att militären avsatte Mursi i början av juli."


Jag undrar när svenska politiker och journalister ska förstå sammanhanget mellan islam och brutalt våld.

  • I samtliga muslimska länder råder patriarkala klansystem där sheikerna ständigt strider om makten.
  • I samtliga muslimska länder är kvinnan påtagligt underordnad mannen.
  • I samtliga muslimska länder råder en primitiv vidskeplighet som reglerar medborgarnas handlingar från morgon till kväll.

Tidigare i bloggen om muslimska brödraskapet:
Här 


SR "Regeringen, som består av både civila politiker och militärer, jagar sina motståndare. Och även kompromissvilliga har nu blivit måltavlor.

I går rapporterade Ekot om att Egyptens förre vicepresident, fredspristagaren Mohamed ElBaradei, ställas inför rätta. Han anklagas för att ha svikit nationens förtroende, då han hoppade av vicepresidentposten.

Regimen talar om en kamp mot terrorister och vill förbjuda det Muslimska brödraskapet.

Den senaste veckan har runt 1 000 människor dödats i oroligheter, efter att militären slagit till mot Mursianhängare runtom i landet. I går avslöjades det att 37 islamister kvävts till döds i en fångtransport, sedan polisen sprutat in tårgas i den."Broderskapsbossen Muhammad Badie torkar sig i pannan men det är nog inte brödraskapets emblem han vill radera även om det är övertydligt talande som symbol för det sanna islam.

Märket de får efter att dunka pannan i bönemattan verkar vara en statussymbol

Här 
Det blir sannolikt svårare för unga flickor att utbilda sig när Muslimska Brödraskapet tar över

Här 
Muslimska brödraskapets emblem är korsade svärd under koranen vilket säger allt om den organisationen. Brödraskapet arbetar för strikta islamiska levnadsregler och kvinnans underordning. De kommer att avgöra vilka de nya ledarna blir.
-

lördag, augusti 17, 2013

Mälaren runt 2013

Klicka på bilderna så blir de störreÅrets häftigaste ekipageNjut av skönheterna!


-
Tidigare Mälaren runt
2009

2010
2011
2012
--

Ständigt dessa socialdemokrater

Klicka på bilden så blir den större

Tage Erlander var den siste av de stora S-ledarna. Palme var en cynisk manipulatör och Foten Carlsson var en nödlösning. Persson var utilitarismens härold och Sahlin visste inte vad hon skulle göra. Juholt var en pajas och Löfven är en maffiatyp.

När Mona Sahlin attackerar Löfven, är det starten på (som det står i rosen) en marsch mot avgrunden.

Skulle den rödgröna sörjan få bilda regering om ett år, kommer de olika S-fraktionerna att bryta ned Sveriges ekonomi.

Fraktion Juholt, fraktion Sahlin, fraktion Löfven och fraktion MP-muppar kommer att bryta ned allt som alliansen har byggt upp.
-

Den arabiska våren

Klicka på bilden så blir den större

Det som de naiva kallar "Den arabiska våren" är i själva verket "Den muslimska isvintern"

Mera om detta
-

onsdag, augusti 14, 2013

I dag skulle mitt barnbarn Jonny ha fyllt 24


▼Dagen efter▼
Allt om Jonny här
-

måndag, augusti 12, 2013

Han - Hon - Hun - Hin - Hen


Lånat av Karl Af Hällström
-

Pastafarianismen

Klicka på bilderna så blir de större


Pastafarianismen är sannolikt den snabbast växande religionen även om den inte i kvantitet kan hota primitiva våldsideologier som islam när det kommer till antalet anhängare ännu. Senare i bloggen

Dock är det många som väntar på sin pasteliga beröring och kanske kommer de vidskepliga att omvändas till ett sundare dyrkande. Hemsidan


Det här är första gången jag skriver något positivt om nyhetsförmedlingens dynggrop aftonbladet men det var fint av dem att lyfta fram den traditionsbrytande nyheten om hur durkslaget kom med på en ID-handling.I den heliga skrift antyds att urpastan hade dinosaurierna som förhoppningsfulla elever i livets skolas avdelning för världshärskare, men att något gick snett på vägen.


Dekorativa fönstermosaiker är typiska för kristendomens kyrkor men pastafarianer kan också lysa upp det heliga rummet.


Footprints in the sand, känner de flesta till men få anar att det handlar om en travestering av dikten Noodles in the sand som här återges i originalskick. Ramen!


Åttafalt Ramen!

De åtta heliga budorden

Budordslänk

-

söndag, augusti 11, 2013

Själen, medvetandet och hjärnanEfter mitt barnbarn Jonnys bortgång har mina tankar kommit att beröra vad som händer efter döden. Prästen Anna Bäcklund som vigde Jonny till sista vilan, blev och är min vän. Hon hjälpte mig genom paniken och fick mig att överleva. Snart tre år efter mitt livs värsta dag, är hon klippan i min tillvaro.

Änglarna i hennes Taizégrupp ger mig livslust och alla andra nya vänner i Kyrkan, skickar ljusglimtar i mörkret men smärtan och ångesten kan inte dämpas.

Jag har fått sår som aldrig kan läkas och jag vill inte att de ska läka. Nästan varje dag går jag till kyrkogården och sitter en stund på en bänk nära Jonnys minnesplats

Ett par hundra gånger har jag de senaste åren suttit i kyrkan och tänkt på vad som kommer att hända när jag dör. Finns det något mera eller är det bara slut? Kommer jag att på något sätt få möta Jonny och Anders igen?

Jag har fått uppleva fantastiska saker under mitt långa liv. Jag har fått göra alla resor jag har velat göra men jag har aldrig fått frid i mitt inre.

På nätterna har jag försökt bringa ordning i myllret av tankar och jag har begrundat anledningen till att jag trivs så bra i Kyrkan numera. Det beror inte bara på Jonny utan har också att göra med de existensiella frågorna.

Jag har inte fått några tydliga svar på alla mina frågor men jag har försonats med all andlig skepsis som har gjort det omöjligt att delta i vanliga gudstjänster.

Jag behöver inte tro på Jesus som en autentisk gestalt. Det räcker med att jag tror på de positiva värden som omger Jesuslegenden.

Jag behöver inte rabbla med i alla rituella bekännelser och böner eftersom jag inte tror att det finns en allsmäktig god och kärleksfull gud. Det skulle nämligen innebära att Gud är partisk och visar kärlek bara till oss i länder med fred och välstånd.

När jag släppte alla måsten så fann jag min plats i Kyrkan och fick många vänner bland prästerna, diakonerna och övriga Kyrkans funktionärer.

Nu sitter jag som regel på kyrkbänken varje söndag klockan elva och intill mig sitter det ofta någon av änglarna som gör mig sällskap.

Jag är rikt priviligierad!

I går eftermiddag hörde jag radioprogrammet Kropp och själ som handlade om döden, själen och medvetandet Lyssna här

Hjärnan och döden ur Arvid Carlssons synvinkel

Vad händer i hjärnan vid dödsögonblicket?-