måndag, juli 29, 2013

Pride - Ryssland och islam

Nu börjar Stockholm Pride igen och årets tema verkar vara ryssarnas anti-hbt-attityder vilket är befogat.

Av många goda och av några dumma orsaker har jag undvikit att vara uppriktig när det gäller min syn på den så kallade HBT-rörelsen.

Kvinnorna är inget som helst problem för mig medan det finns manliga attribut som jag ärligt talat betraktar som rent fjolliga.

Det finns ett par röda trådar som gör mig engagerad och den ena löper mellan hbt-folket och vänsterrörelserna.

En annan går från vänsterfolket till islam vilket ger en tråd mellan muslimerna och HBT-folket.

Eftersom muslimernas gud anser att homosexuella utlevelser är straffbara och eftersom det i muslimska länder är förenat med livsfara att vara homosexuell, är det skamligt att Pride-organisatörerna inte ens piper diskret om muslimernas hbt-attityder.

Klicka på bilderna så blir de större

Om det fanns ens ett uns av anständighet hos Pride-entreprenörerna, skulle de kraftfullt fördöma muslimernas syn på samkönad kärlek men vänsterpropagandan är viktigare än hedern.
 Allt i bloggen om samkönad kärlek
SR - SvD -
-

Ständigt dessa tokreligiösa

Klicka på bilderna så blir de större
Akt 666 av spektaklet fred i Mellanöstern har inletts och finalen är förutsägbar.

Fredsavtal skrivs och allt är frid i tre veckor. Därefter sker en av följande händelser:

A. En qassamraket avfyras mot Irael från en skola eller ett sjukhus i Gazaremsan.

B. En israelisk bosättare på Västbanken skjuter ett palestinskt barn eller en palestinsk gammal gumma för att han känner sig hotad.


SR - SvD -

Som vanligt är det administrationen i Vita Huset som står för skådespelets regi.
-

Ständigt dessa MuPpar

Klicka på bilderna så blir de större

Enligt min ringa mening är det bara en fullfjädrad knäppgök som kan tro att en allsmäktig gud som råder över miljarder upphöjt till miljarder planeter, bryr sig om hur en livsform på en av dessa planeter klär sig.

Om vederbörande allsmäktig gud alls har synpunkter på hur vi människor beter oss, är det troligare att fokus ligger på allt våld som sker i guds namn.

Om vederbörande allsmäktig gud alls har synpunkter på hur vi människor beter oss, ligger stolletomtarna som tror att gud bara lyssnar på arabiska böner pyrt till.

Om vederbörande allsmäktig gud alls har synpunkter på hur vi människor beter oss, är det dags att sluta yla "allahu akbar" när de vidskepliga slaktar varandra.


Sedan muppmullarna gjorde intåg i riksdagen har jag vant mig vid att halvrören och deras gäng inte har riktigt samma världsbild som normalt utvecklade samhällsanalytiker har.

Till att börja med ställde de miljöanpassningskrav som i förlängningen skulle leda till samhällets sammanbrott.

När mupparna insåg att affärsidén inte var gångbar, flyttades fokus till de vidskepligas utsatthet och där är de nu vilket bekräftas nästan dagligen.

Jag säger som Obelix: "De är inte riktigt kloka de där" 
-

söndag, juli 28, 2013

Hizbollah - en terrororganisation

EU terroriststämplar Hizbollahs militära gren, men ynkryggarna vågar inte nämna Hizbollahs strateger.

Det här är Hizbollahs symbol som finns på deras flaggor och på alla andra pr-platser

Vapnen och koranen är sammankopplade i islams symboler och hizbollahsymbolen talar sitt tydliga språk, men politikerna och journalisterna har en mall för politisk korrekthet och helst skulle de nog nominera Hizbollah till Nobels fredspris.


För övrigt anser jag att begreppet islamister är nonsens. Det de politiskt korrekta kallar islamism är helt enkelt strikt tolkad islam.

Skillnaden finns mellan korantrogna muslimer och kulturmuslimer.

Den ständigt klarsynte Magnus Norell i februari 2013 SvD

Samme Norell nu SvD

Flera artiklar: SvD - SR - SR - SR -

Artikelcitat:


Hizbollahs vice generalsekreterare Naim Qassem i oktober förra året: ”We don't have a military wing and a political one; we don't have Hezbollah on one hand and the resistance party on the other.… Every element of Hezbollah, from commanders to members as well as our various capabilities, are in the service of the resistance, and we have nothing but the resistance as a priority.”

"Hizbollah är en enhetlig organisation och det finns ingen självständig “militär gren” (något som undertecknad vid ett flertal tillfällen fått bekräftat av representanter för Hizbollah). Rörelsens finansiella verksamhet i Europa kommer säkerligen knappast att hindras och de flesta individer som arbetar för Hizbollah i Europa gör naturligtvis allt för att dölja eventuella militär och terrorrelaterat verksamhet."

"En av Hizbollah främsta ledare Naim Qassem har i en intervju med tidningen Los Angeles Times sagt att det är samma ledarskap som styr organisationens politiska gren som också styr dess väpnade kamp mot Israel."

-

MeNa Mellanöstern, Nordafrika och islam

Dagens nedstämmande nyheter från Sveriges Radio, Svenska Dagbladet, DN och SvT har en gemensam nämnare.

I alla muslimska länder pågår våldsutövning mellan regimen och folket eller mellan klanerna och andra grupper bland folket.

Jemen, Mali, Tunisien, Pakistan, Palestina, Darfur (Sudan), Egypten, Nigeria, Libyen, Irak, Afghanistan, Libanon, Somalia, Syrien och Algeriet är bara några av de platser som är förknippade med brutalt våld och kvinnoförtryck och som ständigt lyfts fram i nyhetsflödet.

Islamkramare som Jan Guillou, Mattias Gardell och andra blindstyren ser inte den röda tråden.

Politikerna och journalisterna ser det tydliga sambandet mellan den primitiva och brutala ideologin islam och händelserna men den politiska korrektheten och rädslan för våldsamma repressalier gör att de tiger.

Klicka på bilderna så blir de större


-

onsdag, juli 24, 2013

Ständigt denna hederskultur

Den så kallade hederskulturen dyker ofta upp i dagstidningarnas försiktigt formulerade notiser.

Fanns det någon heder hos de rödvinsrusiga dagstidningsmurvlarna skulle de skriva om skamkultur och skamsvin som ser kvinnor som ägodelar att fritt förfoga över.


Amnesty hade tidigare en utförlig rapport som bekräftade att skamsvinen i huvudsak finns i MeNa-området, men den politiska korrektheten har besegrat deras heder och uppgifterna har flyttats till säkrare plats.
Jag vet inte om det är hot eller politisk korruption som har påverkat Amnesty, men jag vet att de skymmer den verklighet som de tidigare rakryggat visade upp på hemsidan.
Ofta handlar små tidningsnotiser om att flickor faller från balkonger och det är riktigt bedrövligt att inte journalister och politiker tar tag i det tydliga problem som finns med balkongknuffarkulturen

Ett samband som helt negligeras av journalisterna, är att balkongknuffarkulturen ser ut att vara vanligast i Malmö.


SvD - SvD - SR - SR - SR - SR - SR - Sammanfattning SR -

Frukost som ger energi

Den här artikeln bekräftar min teori om hur morgonritualer påverkar hela dagen.

Klicka på bilderna så blir de större

Yoghurt naturell, nyttig müsli och frukt eller bär följt av bra snabbkaffe ger kroppen en chans att stötta själen.
Bären varierar efter säsong. Under hösten och vintern blir det hemodlade svarta vinbär och vindruvor från frysen. Under våren tar jag björnbär från ICA Maxi och på försommaren egna jordgubbar.

En deciliter mixas med lika mycket yoghurt och blandas med ytterligare fem deciliter yoghurt. En och en halv deciliter müsli strös över.
Det här är favoritmüslin som jag förstärker med 250 gram krossat linfrö och 100 gram sesamfrö.

Efter alla år med denna frukost är det fortfarande något av det godaste jag vet och får ofta även utgöra kvällsmål.

Artikelcitat:

När kroppen fastar går den in i försvarsläge. Blodtycket höjs och det gör också insulin- och kolesterolnivåerna, säger forskaren Leah Cahill till The Independent

-

söndag, juli 21, 2013

Detroit i konkurs och cruising i Enköping

Klicka på bilderna så blir de större

Nyheten om att staden Detroit har ansökt om konkursskydd slog ned som en bomb bland alla oss människor som älskar stora amerikanska bilar från 40- 50- 60- och 70-talet.

Därför var det med starka nostalgiska känslor som jag vandrade omkring bland cruisers i går kväll.

SR - SR - SvD - SvD -

Jag har bara haft en enda superjänkare men den var å andra sidan häftigare än allt jag såg i går kväll. Min Starcraft 88 med 75 millimeters avgasrör vinklat ut bakom ena framhjulet en meter långt från katatalysatorn utan ljuddämpare och verkstadstrimmad 350. Inköpt 1988 och skrotad 1998. Desintegrerad av korrosion.

Det var en mäktig upplevelse att höra och se dessa muskelkärror

Det var inte bara muskler utan vidunderlig skönhet


-
 Så här ser dollargrin ut
-

lördag, juli 20, 2013

Kristendomen och PK

Klicka på bilderna så blir de större
De flesta av de svenska massmedierna och riksdagspolitikerna verkar vara sanslöst överens om att kristendomskritik är lika med sunt förnuft medan islamkritik är hets mot folkgrupp.

Därför var det på gränsen till chockupplevelse att läsa DN-ledaren som nästan tyder på en gryende motreaktion.

Muslimers förföljelser av kristna i de muslimska länderna har hittills varit tabu för svenska journalister och politiker medan minsta antydan om begränsning av muslimers tokritualer på arbetstid har setts som fall för DO.

Kanske håller den moderna nationalromantiska svenska ideologiyran på att krakelera och kanske betraktas muslimers tillkortakommanden snart med samma måttstock som alla andra får finna sig i.Håller pendeln på att svänga tillbaka?
-

Ständigt detta Palestina

Klicka på bilderna så blir de större

I förrgår inleddes det senaste spektaklet med Israel - Palestina - USA som outtröttliga aktörer. SR

Jag betvivlar absolut inte den uppriktiga fredsvilja som styr John Kerry och många ledare i Israel och Palestina men efter hundratals fredskonferenser med jublande fredsmäklare i finalen, är jag skeptisk.

Det brukar inte dröja lång tid efter fredsavtalen innan religiösa galningar från Israel eller Palestina sätter igång sina attacker igen.I går rapporterade medierna om nya fredsframsteg för Kerry SR - SvD 

I dag ses pratkvarnen Bildt kvittra (svensk översättning av det engelska ordet twitter)  över Kerrys framgångar i SvD

Snart skrivs ytterligare ett "historiskt fredsavtal" mellan parterna och sedan är det bara att invänta nästa raketangrepp från Gaza eller nästa lönnmördad palestinier i Västbanken

Allt i bloggen om Palestina-konflikterna


-

fredag, juli 19, 2013

Ny fågelinfluensa H7N9 dödar mänskligheten!

Klicka på bilderna så blir de större

Först fick vi fågelinfluensan

Sedan kom svininfluensan
Därpå drabbade oss flygande grisviruset


Nu har vi den nya hönsillerflunsan på gång

Det är äntligen dags för vaccintillverkarna att håva in miljarder igen
I slutet på intervjun med virusexperten Sven Britton nämner han rökning som en komplikation och den tydligt panikslagna reportern fyller snabbt på med att rökning skördar flera offer än influensan. När så virusexperten förtydligar att det är den nedsatta lungfunktionen som följd av rökningen som gör rökarna till en riskgrupp, avslutas intervjun direkt av en med till visshet gränsande sannolikhet, rökande reporter.

SR - SvD -
Allt i bloggen om gris- och hönspest

Läkemedelsbolagens bluffsoppa Tamiflu kanske är mänsklighetens räddning nu också.
-