tisdag, januari 03, 2012

Ständigt dessa socialdemokrater

Klicka på texten så blir den läsbar

Enfaldiga Mona Sahlin körde sin gråtmilda offerretorik med jämmer och elände om en "Mosa-Mona-kampanj", utan att någonsin förstå den publicistiska dynamik som häftas vid en inflytelserik opinionsbildare.

All som lades henne till last, kunde spåras tillbaka till hennes ständiga tillkortakommanden. Ett löjeväckande uppträdande parat med en egotrippad nonchalans inför de villkor som råder för gräsrötterna, fällde henne fullständigt självförvållat.

Monas enfald var startskottet för det sympatiras som hennes efterträdare har konserverat med sina juholtare.

Håkan Juholt verkar vara helt omedveten om att seriösa väljare och journalister ser till budskapens innehåll hellre än till det jovialiska och lättsinniga framförande som har blivit signum för Oskarshamnsclownen.

De närmaste åren kommer att placera socialdemokratin där den hör hemma och Miljöpartiet kommer att framstå som det enda alternativet för vänsterväljare med en hyfsat sund omvärldsanalys.
Juholts tramsiga trolleriförsök med substansbefriade nya transfereringsidéer lurar bara gråsossar med samma finansiella okunnighet som pajaserna Juholt och Weidelich.

Godis och paraplyer som skydd mot verkligheten kanske går hem i P.I.G.S.-länderna och sanningen är att Sverige med socialdemokratiskt styre
skulle hamna bland krisländerna.

SvD  -  Rapport  -  P1-morgon  -  SvD  -  SvD om Juholtarna  -

Uppdatering: Det finns dom som vill ha Juholt kvar enligt en kommentar och de har ju helt rätt! Klicklänk
-

1 kommentar:

2000aldrig sa...

Stödet finns men från oväntat håll

"Vi vill ha Juholt kvar!"

http://bit.ly/sEkTQF