måndag, januari 02, 2012

Att kritisera religion kan vara farligt

Bildens symbolik är övertydlig och där visas de fyra farliga ismerna. Kristendomen saknas eftersom det handlar om Sverige och här har kristendomens tunga ok över samhället lyfts till förmån för demokrati och rätten att fritt tänka, tycka och trycka.

Kommunismen och nazismen var bara för sextio år sedan allvarliga hot mot vår trygghet och frihet. Numera är den politiska korrektheten (PK-ismen) den farligaste ismen eftersom den skyddar de bisarra påbuden i tvångsideologin islam.

Det är inte politiskt korrekt att tala om de brutala inslagen i den livsmanual som formar det dagliga livet för en halv miljard människor i Sverige.


Min dagstidning Enköpingsposten är det enda tryckta medium som vågar belysa en vidrig verklighet där vi alla, från statministern till chefredaktörerna och ärkebiskopen, konsekvent lägger tystnadens smutsiga täcke över en sanning som bör tänkas, sägas och tryckas.

Klicka på texten, läs och tänk till!

Det är politiskt korrekt att kritisera och driva med kristendomen, men att driva med eller kritisera islam är förenat med livsfara.

Det är en sanning som bör diskuteras i alla medier!

Jag tar mig friheten att visa en sida som konsekvent driver med makthavarna. Zipperfish ryter till när politikerna och journalisterna kryper i mentalt slaveri.

Klicklänk
-

Inga kommentarer: