måndag, oktober 31, 2011

Miljöpartiet - Träskmullarnas (mullornas?) intresseorganisation


En svammelmaja och en stönande virrpanna har kickats och ersatts av en taxifokuserad dam med oklara idéer samt av en ung man med illa dolda maktanspråk.

Det enda politiska parti som har framträdande medlemmar med healing på agendan, är Miljöpartiet och om inte healing räcker för att övertyga väljarna om att regeringsmakten ska ledas av halvrören, gäller det att lyssna på Folket. Ekot.

Var femte borgerlig väljare vill byta ut KD mot MP SvD och i praktiken blir det kanske inte så stor skillnad. Muhammedkramande och annat hokus pokus i stället för Kristuskramande är ur askan i elden, men ingetdera tillför realpolitiken något av påtagligt positivt värde.

Dock är uppgiften hämtad ur en opinionsundersökning som MP har beställt SvD så att viss styrning i frågorna kan förmodas.

KD drar slutsatsen att fyra av fem väljare vill ha KD kvar i regeringen vilket kanske tyder på att det bästa vore att satsa på en treklöver i nästa val.

Om sossarna behåller Juholt vid det sjunkande skeppets roder, kommer Alliansen att vinna även utan de vidskepliga.


Miljöpartiet fyller 30 i år och jag minns mitt enda möte med Per Gahrton på en paneldebatt i Åvagymnasiet i Täby  för 24 år sedan.

Efter debatten var jag övertygad om att MP aldrig skulle komma in i riksdagen, men beklagligtvis är Sveriges väljarkår lättmanipulerad.
-

fredag, oktober 28, 2011

Hederskultur eller skamkultur? Balkongknuffarkultur?

Klockan sex i morse rapporterade Ekot om den skamkultur / hederskultur / balkongknuffarkultur som vi har importerat från Mellanöstern och Nordafrika.

Det visar sig att den svenska polisen konsekvent blundar  för omständigheterna när unga flickor hittas döda nedanför en balkong och det handlar om familjer med rötter i MeNa-området.

Kickis Åhré Älgamo försökte som expert inom Rikspolisstyrelsen, väcka uppmärksamhet för problemet med de primitiva grottmänniskor som tror att hustrur, döttrar och systrar är deras egendom att fritt förfoga över.

Redan 2004 skrevs den här artikeln om hennes arbete som inleddes för snart tolv år sedan utan att de operativa poliserna år 2011 har fattat något.

Radioprogrammet Kaliber tar upp problemet i en lång och läsvärd artikel.
Lyssna

Studio ett hakar på - Läs kommentarerna efter artikeln!
SvD om skamsvinen

Riksdagspolitikerna håller för öronen, tiger och blundar för att slippa information om den verklighet som utvecklas på grund av en havererad migrationspolitik. Rikspolisstyrelsen behöver inte blunda och hålla för öronen. Där finns inte komtetens nog för att förstå.
Lågpannade pappor, bröder, farbröder och kusiner anser sig ha rätt att döda flickor som inte följer grottmänniskornas regler för kärlek.

Amnesty om skamkulturen - Klicka på pilarna under den gula rutan och läs en sammanfattning om skamsvinens modus operandi. Förstora texten genom att klicka på pilkorset i nedre högra delen.

Många inlägg om skamkulturen här

Bilder:

Lindström 1  -  Lindström 2

Klicka på testen från Amnesty och läs om islam och hedersmord.

-

torsdag, oktober 27, 2011

SAAB-Spyker - En tragisk historia


Från det att ridån gick upp för akt ett i SAAB-Spyker-spektaklet har varje realist kunnat staka ut en sannolik utvecklingslinje som pekar mot att produktionstekniken hamnar i Kina och pengarna i Victor Mullers bankkonton.

Lika sannolikt är det att produktionslokalerna och produktionskunskapen kommer att användas inom sektorn förnybar energiomvandlingsteknik.

Än är det nog ett år kvar till skrivandet av facit för en bil som alltför få svenskar vill betala för.

SvD om Victor Mullers ersättning för SAAB-spektaklet. Det ser ut som att Muller för egen del har tagit ut  motsvarande en månadslön för alla SAAB-anställda medan de får köa för sin lön. SvD

Enligt SvD handlar det om cirka 18 miljoner som har gått in på Mullers bankkonton, men jag är övertygad om att när facit skrivs, handlar det om minst tio gånger så mycket.

Ovanstående var gårdagens betraktelse
Uppdatering 28/10 Ny TeknikSvD - Ekot - Rapport - Expressen - Aftonbladet - DN - (Medierna placerade i journalistisk trovärdighetsordning)

Allt i bloggen om SAAB


-

onsdag, oktober 26, 2011

Stockholms Sluss - En estetisk fråga eller en säkerhetsfråga?

Det här är problemet. När vattnet stiger i Mälaren
ska det ut i havet genom den här lilla gluggen.

Nästa gång är kanske gluggen för liten

För stockholmarna är Slussen ett estetiskt dilemma och de förtränger minnet av alla gånger som vattnet har närmat sig Kornhamstorg. Nästa gång Mälaren stiger blir det kanske en katastrofal översvämning i tunnelbanan men fram till dess sitter politikerna i Stadshuset och diskuterar vilka blommor de ska ha på den övertäckta trafikleden.
Det verkar som att politikerna har glömt
varför det finns en sluss i Stockholm.

▲Fantasin▲

▼Verkligheten▼-

tisdag, oktober 25, 2011

Abdirizak Waberi - Nya Moderaternas Svarte Petter


Nya Moderaternas ryggradslösa ledare har släppt in en rabiat islamist i sin riksdagsgrupp.

När en annan islamist försökte bli riksdagsledamot för Centerpartiet åkte han ut i kylan efter en massiv ideologisk reaktion från medlemmarna. Mera om det här och här.

Här finns 11 minuter video med M-stollens omvärldsanalys.

Här finns en intressant artikel om M-medeltidsprofeten Waberi. Här och här är ytterligare artiklar om honom. GP är den första tidning i Sverige som vågar tala klarspråk om de Nya Moderaternas stolpskott.

Här finns en artikel om hur M-islamisten hindras från att starta en suspekt indokrinerinsanstalt i Eskilstuna. Tidigare startade han och drev den av Skolinspektionen allvarligt kritiserade Römosseskolan som han var rektor för samtidigt som han satt i riksdagen för Moderaterna.

Detta kände naturligtvis geléryggen Reinfeldt till men han och de övriga i partiledningen föredrog att blunda och tiga medan de höll för öronen. De vågar helt enkelt inte irritera de våldsamma vidskepliga!


Bloggen Muslimska Friskolan har järnkoll på stollar
Slaget om muslimerna del1  -  del2  -  del3  -  del4  -  del5  -  del6 - Detta är en ren skräckfilm om människor som inte passar i ett demokratiskt civiliserat samhälle.

Muslimer i Sveriges riksdag MP (Muppartiet) leder naturligtvis. Hämtat ur den läsvärda nätboken Hotet inifrån

Fredens religion

Skånskan om Reinfeldts mellannamn som enligt min ringa mening, bör vara "gelérygg".
-

måndag, oktober 24, 2011

Vilka skrattar åt brutalt dödande?

Klicka på bilderna så blir de större

Ytterligare en brutal diktator är mördad av sina brutala hämnare och den arabiska våren är nu en arabisk isvinter precis som alla borde ha räknat ut från början.

I Libyen jublar barbarerna ännu över att deras diktator slaktades som han själv slaktade sina offer, men nu visar de så kallade frihetshjältarna att de är av samma skrot och korn som den störtade Khadaffi. Endast den som själv är i stånd att avhumanisera, jublar över en människoslakt. 
Den som skrattar åt att en fiende slaktas brutalt, är sannolikt beredd att själv utföra ett brutalt mord på en medmänniska.

Libyen går ur askan i elden - från en brutal diktatur till en kanske ännu värre.


Den gamle diktatorn tonade ned det religiösa vansinne som präglar regionen och de nya härskarna kommer att göra en islamisk makeover på samma sätt som de USA-stödda rebellerna gjorde i Somalia, Afghanistan, Irak och alla andra platser där USA har bytt sida när det passar oljeindustrin.

SvD om sonen som försöker mobilisera motståndskrafterna.  SvD om sonen som klagar över brutaliteten när den visas av fel sorts människor.  SvD om Libyens nya lagbok sharia.  SvD om idioterna som skjuter i luften för att de är glada i motsats till de stackare som får kulorna i huvudet uppifrån.  SvD om den "norrländske" bagaren som blev rebell.  SvD om hämnarna.  SvD om affärsgamarnas nya invasion i Libyen.  SvD om uppbyggnaden av det sönderbombade Libyen.

Fredens religion
-

Dagens Nyheter - PK-ismens propagandablaska

Klicka på bilderna så blir de större

Nättidningen PI (Politiskt Inkorrekt) är nedlagd och chefredaktörerna på Aftonbladet, Expressen och Dagens Nyheter jublar för tidigt eftersom Avpixlat ersätter PI.

PI gjorde en nödvändig journlistisk insats många gånger och i min recension av redaktionens prestationer finns främst deras opartiska avklädande av kriminella oavsett om det gällde pursvenskar eller invandrare.

Av kvällstidningarna förväntar jag mig aldrig god kvalitet, men redaktionerna på Sveriges största dagstidning håller på att drabbas av slaskpressens oförmåga att skildra verkligheten.


Bilden är bara ett av många exempel på att till och med korrekturläsarna har somnat in.

För nio månader sedan skrev jag det här om PK-blaskan Dagens Nyheter och sedan dess har jag kunnat konstatera ytterligare försämring av denna överflödiga tidnings kvalitet.

Den politiska korrekthetens redaktionsmanual tvingar konsekvent redaktörerna att dölja allt som är negativt om det tangerar invandrare och/eller muslimer.

-

söndag, oktober 23, 2011

Juholteffekten är bra för Sverige

Klicka på bilderna så blir de större


Socialdemokratin har utan tvekan banat vägen för den sociala demokrati som pajasen Juholt har missbrukat i sin retorik när han försöker lura väljarna.

Den sociala demokratin var något som gjorde landsfäder av Branting, Hansson och Erlander.

Sedan kom Palme och regeringsmakten överordnades den sociala demokratin. I stället skapades den socialdemokratiska aristokratin. Pålitliga politruker placerades ut i samhällsmaskineriet för skolning till viktiga ledarposter.

Det är troligt att Göran Persson förädlade det socialdemokratiska politruksystemet och såg till att de S-märkta generaldirektörerna försågs med pålitliga påläggskalvar som ska sträva efter att förhindra allt demokratiskt utvecklingsarbete som inte är S-märkt.

Mona Sahlin förstod nog inte hur politruksystemet fungerar och det gav de S-märkta byråcheferna och generaldirektörerna fritt spelrum att förstärka sina positioner.

Håkan Juholt kommer,med till visshet gränsande sannolikhet, att ha fullt upp med att reparera sin image under de närmaste åren medan de gamla gråsossarna tar makten i partiet och letar upp en trovärdig efterträdare.

Alliansens största problem är den totala frånvaron av kompetent opposition!

Allt i bloggen om Juholt här.

SvD - SvD - SvD - SvD -
Ekot  -  SvT Rapport - Expressen -

2011 
V 42
V 41
V40
S
25,5
26,9
35
V
6,4
6,1
6,2
MP
10,7
9,0
11,4
FP
5,9
6,7
6,7
C
5,2
5,2
4,6
KD
4,0
4,2
3,4
SD
5,9
7,4
3,3
M
34,8
32,8
28,2

-

onsdag, oktober 19, 2011

En av det fria ordets megafoner har tystnat

Klicka på texten så blir den läsbar

Redaktionerna på Sveriges Television, Sveriges Radio och de stora dagstidningarna präglas av verklighetsflykt varje gång ett samhällsproblem tangerar islam.

Samma blinda fläck finns hos nästan alla riksdagspolitiker.

En hysterisk ambition att dölja problemet, infinner sig med strikt automatik.


Jag hoppas att det beror på rädsla för muslimers våldsamhet för då finns det ändå ett hopp, men om det beror på respekt för en primitiv och brutal arabisk vidskeplighet, krävs det mycket för att öppna ögonen på våra opinionsbildare och beslutsfattare.

Politiskt Inkorrekt PI läggs ned och det är ett hårt slag mot det fria ordet!

Kvar finns ändå PI-pedia med värdefull information och enligt PI-redaktionen kommer det en ersättning till PI.


Det måste finnas andningshål för den som vill ta del av förklaringar till varför våra svenska storstadsförorter degenererar till kriminella slumområden.

Under galgen har islamismens främste vapendragare Ilmar Reepalu tvingats erkänna att hans vackra stad Malmö håller på att bli en okontrollerbar plats för våldets representanter.

Den så kallade Fredens Religion inspirerar till påtagligt mycket av våld och förtryck över hela världen och de som representerar denna ideologi måste hårdgranskas

SvD
SvD
Ett urval av kommenterer till SvD-artikeln
-

tisdag, oktober 18, 2011

Den arabiska vintern är tillbaka i Libyen

 Kvinnliga våldtäktsoffer under den arabiska våren

Från dag ett när svenska pk-murvlar yrade om den arabiska våren, har jag siat om den arabiska vintern och nu syns den tydligt i Libyen på samma sätt som den dök upp i Egypten.

Länder som dikteras av primitiv vidskeplighet förblir teokratiska och omänskliga oavsett vad de rödvinsbrusiga dagstidningsjournalisterna och politikerna inbillar sig. 


De så kallade frihetskämparna i arabiska länder består av tillfälligt samarbetande klaner som snabbt blir rivaler om makten när en klanledare störtas från tronen.

I den kampen används samma skrämmande tortyrmetoder som den störtade regimen var känd för.


Samma brutala repressionsmetoder tillämpas av de nya hjältarna och våldtäkter på oskyldiga kvinnor är ett effektivt vapen eftersom ländernas islamiska skamkultur tvingar männen att ta avstånd från en våldtagen hustru, syster, dotter eller mamma.

Våldtäkter fungerar därför destabiliserande på motståndarna eftersom männen fokuserar på skammen.

Sexuellt våld är ett viktigt vapen för teokratins kreatur!
De våldtagna kvinnorna bestraffas för att ha blivit oskyldiga offer!

Ekot

Lyssna 2 minuter
Amnesty om den nya regimens brutalitet

Fredens religion
Mera om islam


Hederskulturen eller som det borde heta, skamkulturen är mest utbredd i de muslimska länderna enligt Amnesty och eftersom nästan samtliga muslimska länder är diktaturer, borde det vara en bagatell att utrota skamkulturen om den inte sanktioneras av islam.
  • Det är dock inte politiskt korrekt att beskriva verklighetens islam!
  • Det kanske till och med är riskfyllt att beskriva verklighetens islam!
-

söndag, oktober 16, 2011

Oktobereftermiddag

Klicka på bilderna så blir de större
Jonnys grav med mängder av kärleksbevis.
Det mesta i grön-vitt som Jonnys älskade VSK
Stilla flyter ån i andlig frid
Visst är hösten praktfull!
Vissna och vackra
-

Läppförstoring för att få anknäbb


Det har varit uppenbart en längre tid att många unga flickor börjar se ut som Kajsa Anka med extremt plutande läppar och det nya modet är enligt min ringa mening ett onödigt förfulande med sannolika framtida problem.

Jag har försökt komma på vad det är för systemfel som får unga vackra flickor att göra kostsamma förfulande ingrepp, men ingen har lyckats ge mig en trovärdig förklaring.

Ekot om tuppfillern dermavisc som tillverkas av hyaluronsyra, ett ämne som utvinns ur tuppkammar. Tupparna föds upp enbart för läppförstoringsämnets skull. Socialstyrelsen om hyaluronsyra här

Reportage i Sveriges Radios program Kaliber.

Forhoppningsvis kan den här sortens tokerier förbjuds om ingreppen inte utförs på auktoriserade vårdenheter UG

"Vi kommer att säga att det finns skäl att överväga en särreglering, säger Per-Anders Sunesson, tillsynschef på Socialstyrelsen.

Regeringen säger troligen ja till en utredning, enligt Sunesson.

I dag får olegitimerad personal injicera Botox och substanser som ger större läppar, rapporterade SVT:s Uppdrag granskning i onsdags."
-

Mera från Ekot
-

lördag, oktober 15, 2011

Giriga bankskojare


Enligt min ringa mening demonstreras det alldeles för sällan mot börshajars och bankdirektörers hänsynslösa girighet.

Därför kände jag viss belåtenhet när rörelsen Occupy Together drog igång, men sorgligt nog drar demonstrationerna till sig det vanliga packet med våldsamma huliganer som enbart strävar efter att åstadkomma största möjliga skada på folk och egendom.SvD om Wikileaks uppföljning: "Banksystemet i London är den främsta mottagaren av pengar som är korrupta, säger Julian Assange och gav samtidigt beskedet att Wikileaks nästa mål är den finansiella bankvärlden."

De senaste årens finanskriser beror enbart på att giriga bankbonusfurstar har lånat ut pengar till företag och stater med minimal säkerhet för att kunna kvittera ut astronomiska bonusar.

SR om stormen mot finansskojarna

SvT om finansmarknadesn systemfel

-

Ständigt dessa muslimerGud sittande vid sin internetuppkopplade dator funderande över mänsklighetens religiösa galenskaper. Nu senast om en film med en tecknad Gud.
 Filmens Gud i samtal med en sökande ung flicka

Missnöjda spökplumpar

Först var det Salman Rushdies bok Satansverserna som gjorde muslimer skogstokiga.

Sedan kom Jyllandspostens karikatyrer och tokerierna satte igång igen.

Lars Vilks rondellhund lyckades också sätta fyr på kränkthetens mästare

Nu har en tecknad film om en ung flickas samtal med Gud har upprört muslimerna i Tunisien och åter ska de vidskepligas rättvisa skipas

Trailer
BBC Citat:
"The protesters are angered by fantasy scenes in which God is shown talking to a young girl."
The Guardian

SvD om kränkthetens mästare
SvD Citat:
"När den privata tv-kanalen Nessma för några dagar sedan visade den animerade iranska filmen Persepolis dubbad till tunisiskt talspråk tog det hus i helsicke bland extrema islamister i Tunisien. 300 personer, vissa beväpnade med knivar och påkar, gick till storms mot tv-stationen och försökte sätta eld på den i söndags"

Fredens religion

Om kränkthetens kör
-

fredag, oktober 14, 2011

Juholt - Kapitel 4 - Sverige behöver Juholt!Håkan Juholt har blivit en belastning för S eftersom han, lika lite som Mona Sahlin, duger som statsminister. För Sverige är Juholt en tillgång eftersom han, liksom Mona Sahlin var, är garanten för att Sverige de närmaste åren slipper drabbas av en socialistisk regering.

Jag lyssnade på Göran Greiders försvarstal i dag och stärktes därvid i uppfattningen att Sverige behöver Juholt.

Om Juholt tvingas avgå är det bäst för Sverige om hans partisekreterare Carin Jämtin tar över ordförandeklubban.

Några av hennes förslag i stil med T-banebutler, diverse holkar, islamisering och könsneutrala toaletter som är typiska för Jämtin, är också bra för Sverige.


Medierna om Juholt-spektaklet i dag:
SvD om Juholt som S-blysänke
SvD om förtroendekapitalet
SvD om drevet som styrs av socialdemokratins falangrivaler
Ekot om behovet av is i magen
SvT Rapport om Juholts egen lägesrapport


-

tisdag, oktober 11, 2011

Juholt kapitel 3 - Rufflarnas marknad


Spektaklet rullar vidare och för varje dag som går, blir det tydligare och tydligare att min uppfattning om socialdemokratiska ledare i det översta skiktet bekräftas.

Titta på Göteborg, Motala och andra städer där (S)-ledningarna myglat och avslöjats!

Jag antar på goda grunder att (S)-fifflandet är utbrett och att mörkertalet är kusligt stort.


I Bommmersvik och andra (S)-märkta kursgårdar skapas ryggkliargrupper som dels för egen vinning, dels på grund av hållhakar efter vilda fester, ser till att myglet konsekvent sopas under mattorna, men eftersom (S)-stollarna ofta blir övermodiga, upptäcks fifflandet ibland.

-
SvT om vem som slarvar mest
Ekot om kri(S)möten

SvD om mera trixande
SvD om bortförklaringarna
SvD om övriga partiledares bidrag
Ekot om riksdagsledamöternas perceptionskapacitet
Juholts lokaltidning Barometern
Om myglet

Fortsättning följer.........

måndag, oktober 10, 2011

Den arabiska våren övergår i den arabiska vargavintern


Den arabiska våren inleddes av några demokratisträvande idealister som protesterade mot det teokratiska vansinnet i arabstaterna och nordafrika.

Demonstrationerna övergick snabbt i kravaller och väpnat uppror när militanta intressen tog över.

Eftersom muslimska länder styrs av klankontrollerade regimer, pågår alltid en kamp mellan klanerna om makten och nu ser de förtryckta klanledarna sin chans att ta över.

Det leder obevekligen till att våldet och förtrycket hårdnar och att nya korrumperade klanhövdingar kan ta emot mutorna från utländska exploatörer medan en aningslös politiskt korrekt omvärld låter sig bedras som vanligt.

Kanske är det dags för de muslimska ledarna att hitta på en ny profetkränkning för att avleda uppmärksamheten.

Fredens religion avslöjar sig brutalt när demokratisträvanden kidnappas av vidskeplighetens varulvar ylande mot den islamiska månen.

I Rapport från SvT ges intrycket av att den nya diktaturen i Egypten bara slog ned ett kristet uppror.

I Ekot framgår tydligt att det handlar om muslimers förtryck av kristna. Mera från Ekot.
Ännu mera från Ekot.

Andra medieiakttagelser:

SvD  - SvD - SvD - SvD - SvD - SvD -
-

söndag, oktober 09, 2011

Söndagslunch fem portioner god korvlåda

Klicka på bilderna så blir de större

Tre burkar Heinz vita bönor i tomatsås. 600 gram grevé mjukost.

Två burkar Campbells kantarellsoppa.  Ett kilo riktigt fin falukorv
(Tillmans eller Andersson & Tillman)

Rör samman soppan och osten i ett separat kärl. Skär korven i
centimeterstora tärningar. Lägg korven i botten av en femliters
gryta och häll bönorna över. Smeta ut ost- och soppmixen över.
Strö ett tunt lager ströbröd över och överst ett lager paprikapulver.
Lägg på lock!

Ställ grytan mitt i en till 225°C uppvärmd ugn och kolla efter
25 minuter. Om det inte är bränt då, ska maten stå ytterligare
fem minuter.

Utan lock måste maten kontrolleras oftare.

Smaklig måltid!
Allt i bloggen om mat här

.