tisdag, augusti 24, 2010

Wikileaks grundare en våldtäktsman?

Klicka på bilden så blir texten läsbar.
Allt i bloggen om Julian Assange

Det har varit intressanta spekulationer om Julian Assange är utsatt för en komplott eller inte, men nu börjar det klarna en aning. Till slut kommer det nog att handla om någon sorts misshandel baserad på kondomfrånvaro när hans groupies lyckades få honom i säng.

I diverse nätforum blev det snabbt klart vilka damer det handlar om och det är minst sagt intressant att en av dem sitter i styrelsen för den skruvade organisationen Broderskapsrörelsen som bjöd Assange till Sverige.

Newzglobe
Mera Newzglobe
The Sydney Morning Herald

Eftersom Assange har fått Silbersky som försvarare blir det sannolikt en fällande dom för jag kan inte minnas att fåntratten Silbersky någonsin har lyckats fria någon.

Före detta jämställdhetsombudsmannen Claes Borgström har passande nog fått uppdraget att föra målsägarnas sak. Den socialdemokratiska ryggkliarmaffian mobiliseras.

Jouråklagare Maria Häljebo Kjellstrand var antagligen alldeles för snabb på avtryckaren när hon tog emot våldtäktsanmälningarna. SvD

Utredningen pågår och nu kramar åklagarna ur lagboken alla tänkbara lagrum för att få till ett misshandelsmål. SvD

Pensionerade överåklagaren Sven-Erik Alhem som har börjat tala klarspråk om en mängd tveksamma rättsfall, hävdar att åklagarna har klantat till det ordentligt. SvD

Wikileaks
Wikileaksbloggen
Mera Guardian

Inga kommentarer: