söndag, augusti 22, 2010

Val 2010

Det ser bra ut! Klicka på bilden och se själv.

Fyra veckor kvar till valet och Alliansen har egen majoritet. Inga vågskålar som skapar hoppande majoriteter. SvD  -  SvT Rapport
"Allianspartierna har stärkt sin position bland kvinnor. Nu säger hälften av kvinnorna att de tänker rösta borgerligt. Bland män är det fortfarande en majoritet, 54,6 procent, som stöder regeringspartierna. Oppositionen stöds av 39,2 procent av männen. "
"Allianspartierna övertag på oppositionen är 19 procentenheter bland pensionärerna. De borgerliga stöds av 57,3 procent och de rödgröna av 38,3"
Sakta men säkert inser de väljare som analyserar budskapen, att MP & S aldrig kommer att klara av ett samarbete. Det är för många sprickor i fundamentet. Det tvingar socialdemokraterna att ge efter för vänsterpartiets kommunistiska ideal som byggar på att staten har flera ymnighetshorn.

Sannolikt kommer den rödgröna sörjan med flera galenskaper under de återstående fyra veckorna men bottenrekordet hittills är socialdemokraternas TUT, (©Magnus Andersson) Dagens Svenskbladet.

Tunnelbanenära tjänster med butler i kollektivtrafiken för att ge stockholmarna mera tid att leka och älska, är ett tydligt tecken på att hysterin sprider sig i vänsterträskets kampanjbunkrar.

Det här kan bli bevingade ord:
"Det var butlern som gjorde det. I tunnelbanan. Med fastighetsskatten".
SvD
Valaffischer 2010
Valmyndigheten
Valpejl
Interaktivt väljarindex

Min valbibel

Inga kommentarer: