fredag, augusti 27, 2010

Val 2010 - Fackit!

"Fuckit", är ett uttryck som har blivit rotat i svenskt språkbruk. Oftast betyder det att något oönskat ska bort.

Facket borde betyda motsatsen. Något som alla vill ha. Något som förenar och som skapar goda relationer mellan inblandade parter.

LO - Landsorganisationen låter som något som enar landet, men det är en bluff!

LO har utvecklats till en socialistisk pamporganisation förklädd till arbetarnas kamporganisation med ett övergripande mål - att konservera den socialistiska regeringsmakt som nästan var norm i Sverige under 50 år.

Den första Fälldinregeringen var en revolution mot den socialistiska pamporganisation som kallar sig kamporganisation, med den föll på grund av koalitionens inre friktion.

Nuvarande regering har en samsyn som en rödgrön sörjan aldrig kan uppnå eftersom de inblandade inte ens själva tror på samsyn. De tror bara på makt!


Sveriges största fackliga organisation leds av ett gäng muppar som gärna tar emot kommunister i sina förbund samtidigt som de ser ett problem i att det finns borgerliga arbetare som vill organisera sig där.

Den högsta ledaren hade inte tid att leda sin pamporganisation på grund av alla styrelseuppdrag och när hon tvingades överge några av dem fick hon tydligen tid som hon inte kunde göra något vettigt med och följden ser vi i deras valkampanj för socialdemokratin. SvD.

De stjäl borgerliga medlemmars pengar och använder dem i odemokratisk maffiastil.

Fuckit facket säger en del, men det räcker med FACKIT!

Valmyndigheten

Min valbibel

2 kommentarer:

Jens sa...

underbart. keep up the good work :)

Germund sa...

Tack!