söndag, augusti 15, 2010

Obama och muslimernaTvillingtornen har raserats av muslimer och nu vill muslimer ha minareter i stället, på platsen där tusentals amerikaner mördades av muslimer.

Logiskt? - Kanske för Barack Hussein Obama. Lyssna på Pat Condell!


Barack Hussein Obama har visat sig vara en bländande retoriker och kanske är han också en skicklig politiker, men hans lismande och fjäskande inför det muslimska kravmaskineriet, kommer att innebära republikansk valseger i nästa presidentval.

Det senaste klavertrampet med positiva uttalanden om ett gigantiskt islamiskt centrum intill New Yorks Ground Zero, tyder på att han inte klarar pressen.

En anläggning med muslimska skolor, informationscentrum och moské nära platsen där muslimer mördade tusentals amerikaner, är en hisnande idiotisk idé och Obama borde omedelbart ha uttryckt avsky för projektet.

Nu tvingas han steg för steg backa och borgmästare Bloomberg kommer att stå rätt ensam bortsett från applåderande araber.

Enligt min ringa mening, bör Barack Hussein Obama fråga de saudiska furstarna hur de ställer sig till att det uppförs en stor kristen katedral med angränsande kristet informationscentrum och kristna skolor i Riyadh.

Svaret kanske kan väcka honom till verkligheten.

Helgonglorian över den Amerikas första "svarta" president, börjar bli bränd i kanterna och kanske finns det en bockfot i ena skon. Förresten är tramsandet om att Obama är svart, rent nonsens. Med en vit mor, är han färgad, men det låter inte lika messianskt.

Ge Obama en ledarhund! Han behöver det.

SvT Rapport

Arab News
Arab News igen
The Times Herald
The Wall street Journal
The Washington Post1 kommentar:

Mikael sa...

http://daryllang.com/blog/4421