onsdag, augusti 25, 2010

Mona Sahlin utfrågad av Dagens Eko


Mona Sahlin kom sist ut på estraden i Dagens Ekos partiledarutfrågning och det var sannolikt till hennes nackdel. Lyssna

Hade hon kommit först hade hennes osammanhängande pladder kanske glömts till förmån för andras sakliga argument, men nu blir minnet präglat av en partiledare med låg trovärdighet.

Mona Sahlin upprepade ideligen "punkt!" efter sina argument och det var antagligen hennes sätt att markera kommandoberedskap, men det fick motsatt verkan.

Mitt intryck av utfrågningen, är att Sverige måste skyddas från Mona Sahlin och hennes drabanter.

På Enköpingspostens ledarsida fanns i dag en intressant artikel om LO och medlemmar utanför socialdemokratin.

Ulla Lindqvist som är vice ordförande i LO, tycker att det är oroväckande att så många som en femtedel av medlemmarna sympatiserar med Moderaterna.

Det är en häpnadsväckande arrogans som är typisk för den socialdemokratiska ryggkliarmaffian.

LO ska vara ett fackförbund som tar till vara sina medlemmars intressen och eftersom det inte finns någon medlemsantagningsspärr  för borgerliga väljare, måste LO vara politiskt neutral.

LO är en genomkorrumperad organisation som tar väljarnas medlemsavgifter och lägger dem på en valkampanj för socialdemokratin.

Det socialdemokatiska ledarskiktet har utvecklats till en politiskt korrumperad aristokrati som har ett övergripande mål. Alla ska skyddas från påföljd efter misskötta förtroendeuppdrag.

Som det ser ut just nu, är Sverige räddat ytterligare fyra år från vanstyre och förhoppningsvis kommer socialdemokraterna att hållas borta från makten så länge så att deras politruksystem börjar krakelera.
SvD
SvT Rapport
SvT Väljarindex
Valmyndigheten
Min valbibel
Hans Lindström

1 kommentar:

vinterbadaren sa...

Hörde "muslimhonan" på radio tidigare i kväll. Ärligt talat, den kvinnan måste inmundiga psykofarmaka i den tyngre klassen.