fredag, augusti 06, 2010

Maskerade människor i skolan

Vill du att dina barn ska undervisas av lärare med bara ögonen synliga?

Det vill i alla fall vänsterträskets rödgröna sörja, men Jan björklund vågar bryta dhimmifieringsvallen och kräva att alla i skolan ska kunna se varandras ansikten.

Det är absolut nödvändigt att sätta stopp för den tokreligiösa kränkthetens kravmaskineri!

Ansiktsmaskering ska vara förbjuden på alla offentliga platser och om det innebär att MC-hjälmarna måste tillåta att ansiktet syns så har jag inget emot det. Själv kör jag med en helt öppen hjälm, som jag aldrig har på mig när jag går på gator och torg. Vilka MC-förare har det? Enbart de som har något kriminellt på gång. Den som kör MC ska naturligtvis få välja fritt vilken hjälm h*n tar på sig.

De flesta håller med mig, säger Jan Björklund efter förslaget om förbud mot ansiktsmaskerade personer i skolan.

Mååna, kommunisten och halvrören håller naturligtvis inte med eftersom deras enda chans att vinna regeringsmakten, är att ge muslimerna riktigt fett halal valfläsk.

Citat Björklund: "Det märkliga är att de flesta ledarsidor håller med mig i sak men lyfter upp pekfinger och säger "det här får man inte prata om i Sverige", säger han till SvD.se på en pressträff med regeringen på torsdagen."

I det dhimmifierade politiska landskapet får man inte ha en kritisk inställning till islam och den ryggradslösa svenska journalistkåren får skräckfrossa inför allt som kan uppfattas som negativt för islam.

Ledarreaktioner

Experter, forskare och charlataner i största allmänhet, hävdar att Björklund gör en höna av en fjäder.

Dessa dårfinkar blir naturligtvis överlyckliga om de gör ett besök på barnens dagis och ser att en ansiktsmaskerad spöket-Laban-figur vårdar deras ungar, men hur hade de reagerat om personal som åker MC till dagis, vägrar att ta av sig den heltäckande hjälmen på jobbet?

De kränktas kör ylar om religionsförtryck, men ansiktsmaskeringen har inte det minsta med islam att göra. Det står inte ett enda ord om ansiktsmaskering i koranen!

Niqab och burqa är uråldriga arabiska kulturyttringar utan annat än möjligtvis hedniska aspekter PUNKT!

2 kommentarer:

Ola sa...

Bra skrivet, Bra att du tar upp att detta inte står i koranen om Niqab och burka, Det står enbart att en kvinna ska vara propert klädd där.

Germund sa...

Muslimerna är väldigt snabba med att hävda hedersmorden som kulturella fenomen trots att de enligt Amnesty är vanligast i de diktatoriska muslimska regimerna där grottmannakulturen lätt skulle kunna stoppas om de muslimska ledarna så önskade.

Samtidigt hävdar de att ansiktsmaskering är ett religiöst krav trots att det uppenbart är lögn.