måndag, augusti 02, 2010

Knutbysekten och Göran Lindberg

Tack vare en uppmärksam fågelvän, fick jag ta del av Umenytts korta sammanfattning av det senaste Knutbymordet.

Det här blir en fortsättning på det jag skrev i fredags.

Umenytt påminner om det alarmerande ointresse som de utredande poliserna och åklagarna visade för mordvapnet och vapenleverantören.

Order uppifrån var beskedet från utredarna när de avstod från att gräva i de kriminella kopplingarna till polismyndigheten i Stockholms län.

Order uppifrån var var alltså orsaken till att poliser och åklagare struntade i att ett mordvapen slussades från Stockholmspolisens vapenbeslagslager via en polisinformatör till Knutbysekten.

Order uppifrån ledde till att en förvirrad och hjärntvättad barnflickas erkännande avslutade rättegångarna trots att polisens rekonstruktioner tydligt visade att mördaren var någon annan.

Barnflickan var en tuktad målvakt som var beredd att mörda för att få Guds nåd via Kristi Brud som också kallas Drottning Tirsa i sekten.

Barnflickans dagbok visar tydligt att nåden endast kan beviljas av guds utvalda sändebud i Knutby. En av dagbokssidorna visar hur sektledarna har smetat ut barnflickan till en blöt fläck och hur framtiden är tom.

Gänget bakom Umenytt har tydligen läst Ruben Agnarssons senaste Knutby-krönika.

Den dömde pastorn förtjänar sitt straff och barnflickan behöver vård, men det är sannolikt så att flera var djupt inblandade i mordplaneringen och att mördaren inte ens är eftersökt.

Allt i bloggen om Knutby-morden här
Mycket om det första (?) Knutby-mordet här
Knutbysektens hemsida
Wiki
Lyssna förresten på knutbysången som finns på Umenytts sida.

▼Klicka på Kapten Klänning▼ där finns allt i bloggen om bocken

Inga kommentarer: