tisdag, augusti 24, 2010

Islam - Fredens religion?


Bild från videon
Green Lane-moskèn i Birmingham byggdes faktiskt för att vara simhall och bibliotek, men övertogs snart av muslimer i Storbritannien.

Där har journalister och andra under en längre tid infiltrerat och spelat in många predikningar som är rena uppviglingar till våld mot kuffar (kuffar är alla som inte är rättrogna muslimer).

Mera om det i den här artikeln
En av många avslöjande videoinspelningar här
Här finns flera inspelningar från Green Lane

Det har också gjorts inspelningar i svenska moskéer, men om dessa innehåller hat mot kuffar, tystas detta effektivt av våra ryggradslösa journalister som helt enkelt är skräckslagna inför verkligheten.

De kan ju bli hotade som Lars Vilks, Salman Rushdie, Kurt Westergaard och alla andra som vågar ironisera över islam eller rent av berätta sanningen om islam.

Våra politiker är cyniska opportunister som förtränger den primitiva vidskeplighetens negativa konsekvenser och kravgeneratorernas ständiga begäran om anpassning av det svenska samhället så att det passar de levnadsregler som araben Muhammed fastställde för 1400 år sedan.

Muslimerna sitter ju på några hundra tusen röster om fyra veckor och då är allt förlåtet.

I Per Gudmundsons blogg kommer då och då korn av sanning, men han är en unik journalist i det sammanhanget.
  1. Islam är ett totalitärt och tankekontrollerande ideologiskt system med en primitiv religion inbyggd.
  2. Överallt där muslimer blir i majoritet, exploderar samhället i våld och kriminalitet.
  3. Alla muslimska länder präglas av våld, statsförtryck och kvinnoförakt.
Efter mer än tusen år av religiöst samhällsförtryck, har vi i Sverige befriat vardagslivet från det kristna oket och nu vill socialdemokrater och miljöpartister återinföra religiös samhällsanpassning.

Moderaterna har islamister på valsedlarna, men Folkpartiet piper i alla fall lite om det muslimska kvinnoförtrycket och Centerpartiet har till och med sparkat ut en islamist.

I Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Frankrike, Belgien, Nederländerna och ytterligare några länder i Europa, har myndigheterna börjat vakna och inse att praktiserande muslimer med koranen som strikt rättesnöre, inte är kompatibla med:
Mänskliga rättigheter
Demokrati
Jämlikhet
Jämställdhet
Religionsfrihet
Yttrandefrihet
Åsiktsfrihet
Könsneutral samlevnad
Religionsneutral utbildning


Fredens religion
En lila hornper betraktar muslimer här
Den danska oficiella ursäkten med många klickbara länkar upptill och nedtill
Allt i bloggen om islam här
Mera om islam här

Inga kommentarer: