söndag, augusti 08, 2010

Expo och Sverigedemokraterna


Ända sedan Stieg Larsson och Kurdo Baksi blev tongivande på Expo, har jag sett organisationens aktiviteter som rödvinsrebellers subversiva drömmar om kommunismens segertåg.

Inför valet har denna journalistikens bisarra kloakrörelse koncentrerat sig på att klä av Sverigedemokraterna vilket som vanligt är kontraproduktivt.

Ju mer Sverigedemokraterna lyfts fram som ett hot, desto fler villrådiga som har tröttnat på blockpolitiken, blir deras sympatisörer.

Ett exempel på kontraproduktiva expoartiklar är den här som kan få läsare att reagera tvärtemot vad Expofolket hoppas på.

Expo
Sverigedemokraterna.se
Sverigedemokraterna.de.
SvD om sverigedemokraterna.de
Bakgrunden till sverigedemokraterna.de
SD-historik

Jimmie Åkessons envetna hävdande av invandrarnas skuld till våldsbrott i allmänhet och våldtäktsbrott i synnerhet, gör att väljare som tilltalas av enkla budskap, gärna ser att han får röra om i riksdagsgrytan ett tag.

Just nu ser det ut som att SD-strategerna har valt rätt taktik och sahlinisterna fel.

Valbarometer SvD

Nuläget

Om alla nuvarande riksdagspartier får nytt riksdagsmandat och kompletteras med Sverigedemokrater i riksdagen, kommer övriga riksdagsledamöter att tvingas kasta skygglapparna och dra huvudet upp ur PK-sanden:

Det behöver inte bli kaos för det, men den nödvändiga debatten om socialdemokraternas totala misslyckande med invandringspolitiken, kommer att tvinga fram ett nytänkande. Vi kan inte fortsätta med att ta in 30000 - 40000 människor varje år och segregera dem så att de tvingas leva i enklaver där försörjningsstödet är den huvudsakliga inkomstkällan.

När den politiska debatten handlar om följderna av att flyktingar grottas ihop i enklaver som i Malmö, Göteborg och Stockholm, kommer den politiska korrekhetens kranka blekhet att övergå i skammens rodnad hos alla som såg men ignorerade utvecklingen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tvingas är ett missbrukat ord. Invandrare får bo vart dom vill men det vill dom inte.
Hur löser vi det problemet? Via tvång? Eller ska vi kvotera vem som får köpa och hyra bostäder?
Som vanligt så kommer bloggare som du men noll svar, bara floskler som till intet förpliktar.
Svaret är stoppa invandringen av ekonomiska flyktingar och anhöriga de närmaste 5-10 åren så kommer en hel del av problemen lösa sig själv.

vinterbadaren sa...

@Anonym

De redan invällda arbetslösa "flyktingarna" skall precis som arbetslösa etniska svenskar TVINGAS att stå till arbetsmarknadens förfogande i HELA landet, men fegheten och slappheten hos landets tjänstemannakår låter tyvärr ej detta ske. För övrigt håller jag fullständigt med dig ang stopp av fejkade "flyktingar" och andra lycksökare.

@Germund

Vad skådar mitt norra öga??
Är traktorcenterpartisten på väg att ansluta sig till oss övriga sverigevänner?? Välkommen i så fall!

Germund sa...

Min käre Vinterbadare kan vara lugn ;-)

Jag skulle bara bli en böld i *******

Joakim Larsson har gjort ett par värvningsförsök, men någon måste stå kvar i det gamla Bondeförbundet och försöka fösa ut Stureplansbratsen och MP (mupp- och muslimpartiet) från det ärorika gröna fältet.

Jag gör bäst nytta där jag alltid har varit.

vinterbadaren sa...

:-)))))