onsdag, augusti 18, 2010

Dom kallas rasister - Ett stolpskott från TV4

TV4 har inte bara mediesveriges rörigaste hemsida. Där finns sannolikt också mediesveriges rörigaste programplanerare.

Under gårdagskvällen presenterades vad som skulle vara en dokumentär om Sverigedemokraterna, men som i stället blev en dokumentär om journalistikens vimsigaste enfald.

Lena Sundström som verkar vara fylld av misslyckandeambitioner, skulle avslöja Sverigedemokraterna som rasister, men i sin självupptagenhet, hade hon bara tid att småprata med några SD-sympatisörer.

Trots en timmes programtid. lyckades muppen inte ens vidröra Sverigedemokraternas politiska program vilket måste betraktas som en merit för dumhetens bragdmedalj av högsta graden.

Tidigare om Lena Sundström härhär  och här

Svenska Dagbladet om programmet
:
"Det finns så många intressanta spår att följa, jag bli matt bara av att tänka på hur Sundström tvingats välja bort, koka ner och redigera."
Lena Sundström lyckades med bedriften att tappa spåret från början till slut!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lena sundströms så kallade dokumentär lyckdes bara med antitesen för hennes agenda:

Att ge PK-journalismen ett ansikte.

vinterbadaren sa...

Gör som farbror "Vinterbadaren", bojkotta Bonniers TV4. Jag lovar att du kommer att må mycket mycket bättre. Själv har jag ej skådat på dyngan sedan minst fyra år tillbaks.

Anonym sa...

Jag har läst SD´s partiprogram och frågar mig vad Lena Sundströms ”dokumentär” hade med SD´s politik att göra. Det är inte bara flyktingpolitiken som havererat, utan även de demokratiska principerna, när man låter en välkänd vänsteranhängare med ”väl valda” intervjuer ge dessa sken av att företräda ett politiskt parti.

Med samma typ av journalistik vore det lätt att utmåla alla muslimer som burkabärande självmordbombare. Denna typ av journalistik orsakar endast en polarisering i frågan varför kritiken mot nuvarande invadringspolitik växer. Kanske lyckas hon övertala den dummare delen av befolkningen som inte lyckas genomskåda detta?!

Varför inte istället ge SD utrymme i en öppen, demokratisk, politisk debatt?! För det är ju det som kännetecknar det demokratiska samhället?! Är det ingen som vågar möta Jimmie Åkesson på neutral mark?!

Nu har SD min röst av dubbla anledningar. Och vad Sundström lägger sin röst vet ju alla. Men hon är söt ändå ; )